Мама се мае, ФЕВРУАРЧЕ със смях играе - тема 20

• 77 205
  • 475
  •   1
Отговори
# 360
  • NE
Искате ли тази година да си изпратим отново коледни картички?
Много близки ви чувствам и бих искала да организирала събирането на адресите и който реши ще му ги изпратя. Какво ще кажете?

# 361
  • София
Фейчка ние сме с бритакс сега, но му отеснява определено, махнах коланите на стола и го връзвам с коланите на колата вече, но моето с изофикс и съм ок. Държа на изофикса аз, но се чудя дали да е пак бритакс, но последната категория като кг, че са по големи. А другото ще остане за бебчо , напролет го местя в него.
Ани ми помага малко в избора тук, праща ми последните статистики и ще реша кой от трите да е .

Аз точно онзи ден си мислех за картичките Simple Smile също. Някъде имам запазени май и адресите , та си мислех да се организирам с едни картички . Така че аз съм ЗА Simple Smile.

Копче не знам каква е, но не искам да давам ериус. Интересното е че се оправя много бързо с хомеопатия при него и не получава усложнения слава богу. А иначе около нас масово кашлят и няма оправяне. Явно е някакъв ковти вирус или просто въздуха тк в София вече е толкова зле , че всички получаваме респираторни проблеми. Аз и бебето за сега одържаме положението.
А за сайта - мога да ти кажа когато поръчам и се уверя, но пише че независимо от кг е 16евро доставката, което ми е ок, особено като се комбинираме повече майки тук и поръчаме заедно.

# 362
Мами,
Мога много много горещо да препоръчам ROMER столчета за кола. Всичко им е помислено! Малко по-скъпи са, но си заслужават всяка стотинка.

# 363
  • NE
Ели Всъщност Romer се обединиха с Britax и се продават като Britax Romer. Romer са по-качествената част от марката.
Гери Evolva SL е варианта с изофикс.   
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01LN8SRVG/ref=mp_s_a_1_1_a_it? … mp;th=1&psc=1

# 364
  • NE
Здравейте!
Искате ли пак да си разменяме коледни картички? Ще събера адресите, които ми пишете на лс и ще ги препратя на всички, които искат да се включат. Макар миналата година да не успях да се включа, мисля, че тази традиция си остана в темата.
Ние се завърнахме от София. Отново сме до никъде с Вилито. Проблем е че не говори, не мога да докажа, че разбира, стана много дълбока нашата. Следва още ходене по мъките. Продължаваме да го водим на терапия. Следва и психологично обледване във Варна.

# 365
Здравейте, първо честито на мамите с нови бебета!
Флауър, какво е това чудо, на където се обърна имам познати с неговорещи деца. Много често чувам една от причините дългото стоене пред телевизор и таблет. Ти отдаваш ли го на това.  В тази връзка нашият таблет претърпя инцидент и сега малката като пита баща си: тате ще ми купиш ли нов таблет. Отговорът е: ще ти купя ама друг път Joy
Да се похвалим, че с Тачи се запознахме и децата ни са в една градина, но в различни групи. Отвреме на време ги събират и се познават вече.

# 366
  • NE
Freyda Специални поздрави на Тачи.
Може и от филмчетата да е, но в София отрекоха, а отидохме при светилата. Според тях е нещо друго, но трябва да се наблюдава детето и да се направят ред психологични тестове. Аз твърдо стоя зад идеята за хиперактивност и дефицит на внимание.

# 367
  • София
Фейчка ти си познаваш най добре детето и си знаеш. Като нищо може да си е инат, водолейчетата са такива инати, особено мъжете, теса чудо. В къщи сме 3ма водолей и е страшно Simple Smile. Дано отпши по скоро, че вярвам сериозно притеснение имаш.

# 368
  • NE
Най-умното което мога да направим е да го побутваме и стимулираме. Работата с психолог и логопед е под формата на игри, той ги харесва и търси. Повлиява се сравнително бързо и това е прекрасно, но се иска постоянство,  а такова ни липсва покрай болестите. От вчера пак е болен, хем не е на детска.
Хайде, кажете дали сте навити за коледна поща?

# 369
  • София
аз съм ЗА коледната поща. Търсих си адресите, но нещо не си ги намирам. Фейчка ти май каза че ги пазиш .

# 370
  • Бурса
Здравейте Hug
И аз съм ЗА коледната поща. Адресите също не пазя обаче. Другия проблем е, че ММ иска да сменя отбора и може да се наложи да посрещаме коледата другаде, но пък няма нищо сигурно още.

Феичка аз също не смятам, че гледането на филмчета може да е основна причина. И както е казала Гери ти си познаваш най-добре детето. Дано има развитие на нещата скоро и вие да се поуспокоите.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 371
  • NE
И аз нямам адресите, но ако ми ги пратите тук на съобщение ще ги събера и ще ги препратя на всички, които се включат.
Тели, ако искаш може да ги пратим картичките на вашите тук. Само кажи.

п.п. Изрових пощата, където бяхме писали адресите си в abv.bg, но уви няма нищо запазено.
Ако искате я пускам и вътре ще пусна един имейл с моя адрес.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 08:34 от Flower Fairy

# 372
Да се уточним, и аз не смятам, че дългото стоене пред тв и компютър е основната причина за неговорене. Но тъй като често го чувам като причина, попитах Флауър дали е възможно. Аз лично познавам четири деца на 4+ не говорещи, едното дори е в Германия и няма нищо притеснително според специалистите. Сигурно ще го израсте, не се притеснявай, особено като започнат да си общуват с малкия ще проговори бързо, бързо.

# 373
  • София
Знаете ли днес рових в шкафа на децата с нещата , имам си един шкаф дето слагам снимки и други неща и документи на децата, та там си имам една кутия в коят пазя картичките които съм получила от вас и на повечето пазя и пликовете им, та имам голяма част от адресите Simple Smile . Само Тели и Ана се местиха и ги нямам.

Днес ходих на Бебе мания, да ви кажа за първи път е доста добре направена, хареса ми. Има пространство и не малко фирми. Ако можете идете , има не лоши оферти.

# 374
  • NE
Уф, аз нищо не пазя. Пазех, но Вилито игра с картичките и нещо се загубиха. Моля да ми пишете адресите.
Картичките ще са от Карин дом.
https://karindom.org/koledni-kartichki-2018/

Общи условия

Активация на акаунт