Мама се мае, ФЕВРУАРЧЕ със смях играе - тема 20

• 77 204
  • 475
  •   1
Отговори
# 375
  • Бурса
Аз пазя картичките, но са си у нас във Варна. Писах се в адресите на имейла.

Да ви питам някоя от вас водила ли е детето да му почистват ушите на уши нос гърло. Тук Теди като се разболя и я гледаха за ушна инфекция, педиатъра каза че е събрала много ушна кал, но се чудя дали да не взема някой спрей дето се пръска в ушите или да я водя на уши нос гърло. Аз имам спомен от дете че майка ме е водила и беше много неприятно Confused

# 376
  • NE
Ако знаете как ме зарадвахте като сте писали адресите си.
Тели, пробвай със спрейчето. Имаше някакъв метод с палене на фитили в ушите, който няма да пробвам никога.

# 377
  • гр.София
Фейче защо няма да пробваш, изглежда ти опасно ли? Аз съм го правила. Първо си взе мм, и каза че освен леко загряване друго не усеща. Те са едни восъчни сламки, които се слагат в ухото и в горния край се палят. Има си ясно учертание до къде да гори и после се маха. Какви неща излизааат Dizzy Face
Иначе на племенника скоро му чистиха ушите на УНГ и се е скъсал да реве. Каза, че много е боляло. Но нз доколко може да се вярва на 3г дете.

# 378
  • NE
Не знам, страх ме е на малко дете да го правя.

# 379
  • София
Тели не съм ходила да му вадят, че на Влади ужасно много му тече от ушите, явно го изкарва. Но съм взимала от спрея и мога да кажа че е ужасно. Един път и не ми даде повече да пръсна и нали аз съм малко - а не става така да не даваш и пробвах на себе си да видя толкова ли е гадно, еми гадно е много и така ни седи спрея. Поне за мен това със спрея е ужасно и не съветвам много да го ползвате, може да е ефикасно, но е супер неприятно.

За картичките ще дадем ли някакъв краен срок за вписване на адреси или кой когато иска, че да знам до кога да проверявам и кога да прчащам Simple Smile

# 380
  • NE
Нека адресите да изчакаме до другата неделя. Ще се радвам да пратя колкото се може повече картички.Heart

# 381
  • Бурса
Добро утро. Аз ги пускам картичките днес, че сме далеч а искам да стигнат навреме 😊

# 382
Привет и от нас с Дари!Много се радваме на идеята с картичките.И ние сме в списъка.
Тели,честито бебче!Да расте здраво и шастливо и много да ви радва!Прочетох за премеждието ти в началото и изтръпнах.Добре,че всичко се е уредило бързо.
Ние, след 2 дни на градина, сме болни - Дари,бебо и от днес и аз.Децата са на АБ.Аз съм с Т и ще видим до къде ще устискам.Започвам да намразвам градините

# 383
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Да ви се мерна да помрънкам ... А иначе ви се радвам на бебетата ..., ама само се радвам, да не помислите, че нещо искам ... като четвърто Simple Smile

Преди 15-тина дни с много зор отвориха на Диана двата 5-ти долни зъби (сменят се чак на 12-13 годишна възраст) ... що гной изтече не е истина, а признаците, заради, които я заведох - болеше я като си миеше зъбите ... От тогава сменям с много зор памуци сутрин и вечер ... ходим през ден на зъбар и не иска да си отвори устата ... Ще я приспиват в ЕОдент във вторник, за да ги оправят ... Напрегнато ми е ... Исках да избегнем анастезияна, но не би ... Вчера й взеха кръв преди манипулацията ... държахме я трима човека ... пробиха й вените и на двете ръце ... мята се като животинче на заколение ... И за капак вечерта като се прибирахме, на Руски паметник ме удари отзад един чичко - добре, че излезе разбран и написахме двустранен протокол, обаждахме се до 112, абе ... вдигна ми адреналина ... Та, така с нас напоследък ...

# 384
  • Бурса
Безобидничка докато се включа и то днес сряда. Кажи как мина манипулацията вчера? Добре ли е Диди. Много неприятно с тия зъбки...

# 385
  • NE
Дано всичко е наред с Диди на мама Безобидничка.
Вилито вече е с няколко кариеса. но май не му създават проблеми. Едвам успявам да го излъжа с тези сладки неща. Побъркал се е. Как е при вас?
Вчера изпратих картичките.

# 386
Безобидничка,дано леко минават стоматологичните процедури при вас. Неприятен ден сте имали.Дано вече всичко е наред.
Днес водихме Вико на нефролог и очен. При нефролога всичко е наред,но очната малко ми вкара притеснение.Още като влезнахме и възкликна колко големи очи имал Вико.Гледа го с лампичка и заключи-"според мен няма глуакома".Ние с мъжа ми шах с пешка.Каза,че при децата с големи очи имало вероятност от такова заболяване.Обясни какви са симптомите и при Вико ги няма,но си остава едно наум.Препоръча профилактични прегледи на 3 месеца.Още януари ще отидем в Токуда при Димитрова ако трябва и на друго място.

# 387
  • София
Привет,
Безобидна дано всичко е минало добре с Диди .
Със сладкото и ние сме много зле, просто е кошмар в последно време и постоянно се смучат бонбони и близалки Sad.  Уж съм на взела някакви био мио близалки с по малко захар, но пак си имат според мен.  А за шоколад просто умира, ние мнго шоколад не ядем, но Влади яде и за нас. Тук поне има някакви ръчни и от тях гледам да му взимам , че са без палмово масло , но като всяко дете си харесва и киндер и линд.
Мием зъбите редовно и го следя, ходим и на прегледи и само се моля да няма проблем, че няма шанс да даде да му се правят зъбите и ще трябва да го приспиват и него.

magyg идете за ваше успокоение при Димитрова, тя е добра да, но на дали има проблем. Аз много харесвам  големи очи и винаги реагирам като видя някой с такива Simple Smile. Намирам ги за много красиви, така че може и тя да е реагирала със същата мисъл.

Фейчка аз си получих картичката днес Simple Smile. Много благодаря. И аз тези дни ще ги пусна. Малко ми е далече пощата и трябва да ида до нея за марки.

Да ви питам чували ли сте някога за някаква машинка "озонатор". Онзи ден попаднах на нея и ме втрогна това че пречиствала плодовете и месото. Та се чудя и търся мнения дали верно го прави и ако да мисля да си взема един.
И като съм тръгнала да ви питам и за мнения за хубава прахосмукачка, която и да може да пере. Искам да си взема някаква с воден филтър, но рейнбоу нещо много скъпичка ми се струва, иначе е хубава де. Та нещо подобно търся. Ако имате мнения ще са ми от полза Simple Smile

# 388
  • NE
Гери, много са бързи от пощата. Браво на тях!
Маги, отидете на второ мнение. И недей се хваща на всяка дума, че някои лекари са много зле. Една приятелка, милата, колко я плашиха, че бебето ѝ има проблем с фонтанелата, пък излезе че нищо му няма на детето и дори физически е над своите месеци.
Тази седмица Вилито е на градина. Следващата седмица е на важен преглед с което ще определят дефицитите му, главно свързани с говора. Той говори, но продължава да предпочита да показва вместо да казва или да го казва на английски. Тъпча го с разни омеги, витамини, следва хомеопатия. Изтръпнала съм не какво ще кажат, а дали ще го определят правилно. Всички тръгват с нагласата за аутистичен спектър, а той показва само забавяне на говор.

# 389
  • Бурса
Здравейте Hug

Теди също си хапва сладко. Всеки ден и нося нещо мъничко като я вземам от градина и също и позволяваме десерт след вечеря. Ами няма как и ние ядем сладко вкъщи, не може да не и позволяваме на нея като нашия пример е друг...
Иначе я водих на зъболекар септември преди да тръгнем насам и има едно кариесче между предните два зъба, но ми казаха че не можел да се направи а и е много мъничък, но с времето ще се увеличи и естетически няма да е ок, но догодина пак ще я заведа да я видят.

Гери не мога да помогна нито с озонатора нито с прахосмукачката, нямам информация. Sad

Феичка силно се надявам адекватно да определят проблема другата седмица. Дръж ни в течение. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт