Забременели след ин витро - тема 29

• 45 531
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Питам защото виждам че си доста напред а доколкото знам при планирано секцио изтеглят термина 2седмици по рано.

# 361
Ами, няма да планираме секцио. Чакаме засега и така. Днес пак бях на доплер и тонове, всичко изглежда перфектно - гликиран хемоглобин в граници, плацента степен 2, бебе 3300, води в норма, контракции няма. Ако го и усещах повече от веднъж на ден това бебе, цена нямаше да има!

# 362
  • В сърцето на любимия човек
Кристи - колко е голям вече твоя младеж? Знам, че върви доста едричък, сигурно е минал 3000-3200.
Чудя се моето юначе дали е наближило 3 кг  Heart Eyes Надявам се да е стигнал 2600-2700  Praynig

ПП: докато публикувам и ти си написала Simple Smile

# 363
Уау голямо бебе.
Колко ще стане в 40 седмица😀

# 364
Ми той се закроти напоследък Mr. Green Така че имам надежди да не мине 4 кила до термин Crazy

# 365
Браво, Кристи, на юнака! Нали знаеш, че интензивният растеж на бебо е до 36 седмица, после забавят. Е, той вече няма и много място, че да ритка! Отесняла му е квартирата!  Heart Eyes Аз пък имам чувството, че от много ритане получавам контракции, а съм още 7 месец  ooooh!

# 366
Helios, аз контракция не знам какво е Rolling Eyes А бебето започнах да го усещам в 30а седмица Joy Ама по веднъж на ден! Нали, да не си помислите, че съм като нормалните жени с умиление да чувствам ритници и крошета...

# 367
Важното е бебо да е ок Simple Smile То повечето крошета не се усещат с умиление, особено тези към мехура  Crazy
Но пък знаеш, че мърдори и се забавлява Simple Smile Ако някой ми беше казал преди да забременея да сложа малко сланинка на тумбака, че да не подскачам посред нощ с усещане, че беба ще изскочи през корема... newsm78

# 368
Аз имам сланинка Mr. Green Напълнях малко от толкова хормони...
Понякога обаче си мисля, че тя ще ми пречи да го усещам като ритка newsm78

# 369
  • В сърцето на любимия човек
Електра - не е лошо, че си сложила малко сланинки, тъкмо ще омекотяват малко шутовете.

# 370
Да, после ще ги свалям сланинките, като се разтърча насам натам по бебока сигурно няма да е толкова трудно  Laughing

# 371
И аз незнаех какво е контракции, ама преди да ми сложат спиналната разбрах  Crazy, така, че Кристи, няма начин да се объркаш, когато им дойде времето.  

# 372
И аз незнаех какво е контракции, ама преди да ми сложат спиналната разбрах  Crazy, така, че Кристи, няма начин да се объркаш, когато им дойде времето.  
Аааа, аз съм се разбрала със синковеца с три напъна да излиза Naughty
Да видим Joy

# 373
Кристи  hahaha по-полека, че да може поне да стигнеш до болницата  Wink

# 374
Кристи  hahaha по-полека, че да може поне да стигнеш до болницата  Wink
Има резон в думите ти  Joy

Общи условия

Активация на акаунт