Забременели след ин витро - тема 29

• 45 530
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • От Луната
Толкова съм се впечатлила от разговора ви за помпите, че цялата нощ това сънувах.... имах доста кърма, а понеже няма кой да пие сега, хранех двата папагала ... горките, те не ядът лактоза  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 11:53 от ♥Синеока♥

# 151
Синеока  hahaha

# 152
Момичета мислили сте за бебефон?
Около мен всички ме съветват
да не вземам такъв с камера защото
много се развалвли.Някоя
Ориентирала ли се към марка и вид

# 153
Аз взех на Моторола без камера. Мъжо прояви мераци да окабели и направи видеУтУ собственоръчно, та реших да не му скършвам хатъра.

# 154
А чувала ли че тези с камера се разваляли често

# 155
А чувала ли че тези с камера се разваляли често
Аз не съм! Мои приятелки имат с камера, не са се оплакали. Иначе и аз мисля мъжът да сложи една камерка, доста по изгодно е.

# 156
И камерата къде ще я гледаш

# 157
На таблет, телефон.  Аз имам стар смартфон и мисля на него.

# 158
На телефон, компютър, таблет - където искаш. Може и на различни устройства едновременно. Ние като ходим някъде и оставяме жУвотните сами, имаме камери, които ги следят какво правят Mr. Green

Иначе като всяка техника - с камера или без, ако ще се троши бебефона, ще се троши.

# 159
Интересно ще го обмисля и аз.
Купих си колан за бремени на Медела
но не мога да преценя дали ми помага или
ми натиска корема отгоре

# 160
А в тъмното камерата какво изображение дава ? Или децата трябва да спят на светло ?

# 161
А в тъмното камерата какво изображение дава ? Или децата трябва да спят на светло ?
Има и за тъмно, както и бебефони.

# 162
Има и за тъмно, както и бебефони.

Няма камера, която да снима на тъмно. Абсурд.

# 163
Има камери, които снимат на тъмно. На племеницата ми бебефона снимаше на тъмно, беше доволна от него, не се е развалял.детрто вече е на година и още го гледа като спи, да не би да се отвива.

# 164
Мои познати също имат такава камера, не съм на " ти" с тия неща, но знам, че има.

Общи условия

Активация на акаунт