Забременели след ин витро - тема 29

• 45 523
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • От Луната
Момичета в понеделник ще обновявам списъка, на вилата сме и няма нет.

Иначе и моите резултати излязоха и не съм очарована. Хемоглобина много ми е паднал, някаква гад в урината и естествено не съм изчистила кандидата от преди опита. Чакам цитонамазка и после при Сигридов. МБ ми я пуснаха сега при записването на ЖК.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 18:03 от ♥Синеока♥

# 571
  • София
Момичета, помагайте ! Преди десетина дни ми излезе херпес на устата. Тогава точно бях при Михова и тя не каза да е нещо особено, дори ми разреши да се мажа с едно локално лекарство. Днес сутринта обаче съм вече с нови 2-3 ( не е ясно още колко са) и доста се притеснявам... Чудя се да не е някаква инфекция, паднал имунитет ли, що е  newsm78 Някоя от вас имала ли е подобен проблем, в 30+4г.с. съм ? Какво бихте препоръчали да изследвам в кръвта, за да разбера дали всичко е ок ?
Благодаря ви и прекрасен неделен ден  bouquet

# 572
Момичета, аз имам един малко неудобен въпрос: опасен ли е сексът, че ММ вече не може да търпи въздържанието, което съм наложила? Притеснявам се да не стане някоя беля.

# 573
Момичета, помагайте ! Преди десетина дни ми излезе херпес на устата. Тогава точно бях при Михова и тя не каза да е нещо особено, дори ми разреши да се мажа с едно локално лекарство. Днес сутринта обаче съм вече с нови 2-3 ( не е ясно още колко са) и доста се притеснявам... Чудя се да не е някаква инфекция, паднал имунитет ли, що е  newsm78 Някоя от вас имала ли е подобен проблем, в 30+4г.с. съм ? Какво бихте препоръчали да изследвам в кръвта, за да разбера дали всичко е ок ?
Благодаря ви и прекрасен неделен ден  bouquet
Херпесът си го носиш винаги, тоест вируса му. Лекува се локално. И да пуснеш кръвни, не виждам какво ще покажат, особено ако нямаш други оплаквания като надути лимфни възли и други.

Момичета, аз имам един малко неудобен въпрос: опасен ли е сексът, че ММ вече не може да търпи въздържанието, което съм наложила? Притеснявам се да не стане някоя беля.
Ех, какво значи не може да търпи въздържание? Горканчо! На нас ни беше разрешен секса, но аз нямах грам желание (и още нямам), та си беше много измъчена история. През цялото време мислех само да не стане някоя беля и цялото удоволствие отиваше по дяволите. Но много от момичетата след ин витро си имаха пълноценен сексуален живот, така че ако нямаш кървене или други проблеми, пробвайте, ама по-нежно Simple Smile

# 574
  • София
Cristi, не, нямам други оплаквания. Действително преди бремеността поне веднъж годишно ми излизаше, но сега се притеснявам дали не може да навреди на бебо ?!
Zozi, ние спазвахме въздържание до 12 г.с. след това Сигридов каза, че няма причина да се въздържаме. Дори се пошегува че е по- опасно, тип ако бременната иска нещо, трябва да и се даде  Laughing Като цяло по- радко от преди сме интимни, но когато сме се чувствам перфектно и нямам никакви оплаквания и неприятни усещания, дори напротив .  Това което съм забелязала че лекарите казват като причина за въздържание е кървене, ниска плацента, контаркции, но като цяло според мен лекарите винаги предупреждават ако има причина за въздържане.

# 575
Nevena, освен ако не е генитален и няма да раждаш нормално тия дни, не мисля, че може да навреди.

# 576
  • В сърцето на любимия човек
Ех, какво значи не може да търпи въздържание? Горканчо!
Моят мъж в такъв случай е герой  Mr. Green
Пълноценен секс сме правили за последно на сутринта след сватбата, а тя беше в първите дни на януари  Crazy Три дни след това стартирахме процедурата. От тогава е на френска любов, ама не се е оплакал. Даже тия дни на мен ми се прииска, обясних му, че може да е последна възможност до Коледа, ама ми отказа геройски, страх го било вече  hahaha

# 577
Знам аз за твоя Simple Smile При вас не знам как е, ама на мен вече и тумбакът ми пречи много. Без значение как се завъртя Mr. Green

# 578
Значи и ММ ще го провъзглася за герой  Crazy От месец март, когато ни беше процедурата, няма такива екстри като секс. До 4 месец кървене, после лежане, към 6 го питах как да процедираме, той реши, че не му е толкова важно, колкото бебка! А пък вече имам доста чести контракции, та хич не смеем. Аз си му признавам, че периодично имам оргазми насън, но и срещу това няма какво да направя newsm78 Та месец два след раждането ще открием сезона, надявам се  Peace

# 579
  • В сърцето на любимия човек
Щях да се наместя някак, ама не ме огря  Whistling

Кристи - на теб изписаха ли ти Полижинакс превантивно? Д-р Ослеков ми изписа въпреки чистата микробиология и сега се чудя само в Надежда ли го изписват, още повече, че аз ще съм със секцио?

# 580
Невена , сестра ми имаше огромен херпес, устата и чак се бе деформирала.. казаха й да слага на парченце вестник мед, предполагам, че нищо издърпва. А пък като мазило страшно помага Zovirax,  ама не съм запозната при бременни дали може . И друг разпространен начин е цапването с паста за зъби, предполагам го знаеш. Дано минат бързо.

Момичета, интересно ми е като подхванете темата за секса, даже споделям на ММ по - пикантните коментари. Не ние сме под пълно въздържание Naughty в клиниката след процедурата ни казаха една седмица САМО въздържание.. друга АГ ни каза никакъв секс(че в тоя период доста ме болеше корема)... та мируваме си спокойно, освен ако някой няма нощни сънливи желания, които бързо биват одрязани от партньора Laughing

# 581
Момичета, помагайте ! Преди десетина дни ми излезе херпес на устата. Тогава точно бях при Михова и тя не каза да е нещо особено, дори ми разреши да се мажа с едно локално лекарство. Днес сутринта обаче съм вече с нови 2-3 ( не е ясно още колко са) и доста се притеснявам... Чудя се да не е някаква инфекция, паднал имунитет ли, що е  newsm78 Някоя от вас имала ли е подобен проблем, в 30+4г.с. съм ? Какво бихте препоръчали да изследвам в кръвта, за да разбера дали всичко е ок ?
Благодаря ви и прекрасен неделен ден  bouquet

И на мен миизлизат херпеси постоянно, мажа със Зовиракс. Има и едни лепенки в аптеката, безвредни са за бременни.

Секса по време на бременност не е опасен, ако и бременността е нормална, т.е. нямаш проблеми като кървене и други придружаващи, лекарят не ти е казал изрично да се въздържате. Ако се притесняваш, че ще навредиш на бебето - няма такава опасност.
Даже е много приятен  Simple Smile поне за мен де.
Слава на Бога, за момента нямам проблеми и го практикуваме редовно, имам и огромно желание де, смея да кажа, че е много по-вълнуващо от преди  Embarassed

# 582
  • София
Пънче, и на мен ослеков изписа същото, след третото изтекоха водите  Crazy
И аз бях за секцио, ама той настоя да ги слагам.
Сексвайте сега ако може, че после съня е предпочитан пред всичко останало  Mr. Green

# 583
  • София
Малеее, то не е бил само ММ на сухо Embarassed не се оплаква Joyа сезона още не сме го открили Embarassed

# 584
Щях да се наместя някак, ама не ме огря  Whistling

Кристи - на теб изписаха ли ти Полижинакс превантивно? Д-р Ослеков ми изписа въпреки чистата микробиология и сега се чудя само в Надежда ли го изписват, още повече, че аз ще съм със секцио?
Още не, доколкото разбрах в 38а седмица ще ми ги дадат. И аз съм с чиста МБ, но било превантивно. Така че явно не е само в Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт