Забременели след ин витро - тема 29

• 45 523
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Ехеее, как живна темата като стана въпрос за секс! Браво! Ако се чувствате добре, се обичайте колкото можете по-често! Че после идвал дълъг сух период. Евентуално.
Аз за себе си могапда кажа, че и по време на процедурите и по време на абсолютно цялата ми бременност, и като се замисля, И през целия ми съзрял живот, съм си като разгонена! Дори и сега, в пжчти 9ти месец, се оглеждам като някоя котка мяукаща по  нощите. Мъжа ми, по принцип разтрепостен и уж не такова шубе, доскоро склоняваше да ми пусне. Ама вече не ще  Sad Откакто му казах, че беба е в един своеобразен "балон" където не може да я нарани толкова лесно, той вместо да се успокои, сънувал, че правим бурен секс и въпросния балон се пука. И сега... Когато и да го полазя, все се дърпа с лафа "Ааа, неее, балоооонаааа!"  Joy Къде ми беше акъла да му кажа "балон", трябваше да кажа "сейф"... И все пак, аз да питам, секс в 9ти месец при предстоящо секцио може ли, или не е препоръчително. Че докторите бяха казали" Мъндръсане до 34та седмица, след това замонашване"
А сега да помрънкам... (което на мен ми се случва мноооого рядко). Преди няма и месец ме тръшна вирус. 10 дни се мъчеше да ме убие, ама оцелях. И сега ПАК ме тръшна вирус!!! Аз за 3 години съм боледувала 2 пъти, а сега в рамките на месец! Изпих един чувал хомеопатия, е, определено не ставам за хомеоПАТКА, пълна простотия! Само парацетамола помага. Та... Почнах да вдигам температура, свалих я. Остана запушения нос, изсъхналото гэрло, главоцепа от константното шмъркане, джуките ми се белят, даже мисля че мога да ги отлепя напълно, имам вече плочки на корема от кашляне и кихане, нооооо, най-голямата ми мъка, абсолютната трагедия... от 3 дни нямам нито вкус нито мирис! А, повярвайте ми, за един чревоугодник това е тоталната жестокост! Дали ям банан или тебешир, маруля, или листото на фикуса, шоколад или мушама - все едно! Поради тая причина нямам и апетит и отслабвам... И друг път са изчезвали тея сетива, ама за няколко часа, а сега вече 3ти ден! Помощ! Искам пак да усетя вкуса на шоколада!!! Някакви идеи как да си ги върна, преди да си сипя чаша оцет?

# 586
Ох, Шошииии, знам какво ти е, че и аз съм имала тежка хрема. Инхалации май може ? newsm78 На мен вечер ми се запушва носа, но това е от бременността и някак си ми изсъхва носната лигавица.
Щях да питам за желязото и магнезия- колко часа разлика трябва да имат? Ами между л- тироксина и магнезия?
За пророкола - и ние сме въздържатели. В началото нямах никакъв мерак, сега вече имам и си сънувам розови сънища почти всяка вечер. Crazy

# 587
  • В сърцето на любимия човек
Мерси, Кристи, явно ще се слагат. Хич не обичам глобули, тамън се отървах за малко от Утрогестана и го пиех и ... 'айде пак цапаници  Confused

Шоши - за носа: пръскай Стеримар, капи чай от лайка или физиологичен разтвор. Може и един био спрей на Праманорм, той е за бременни.
За гърлото: мед с лимон и джинджифил, гаргара с чай от лайка (може и + хлебна сода) и билкови лукчета. Само внимавай, ако си с висока кръвна захар  Peace

Розови сънища и аз имах, при това много, на моменти бяха всяка вечер. Даже питах доктора дали няма да навреди, той се усмихна (идеше му да се изсмее) и само каза "Спокойно, няма. А и няма как да ги спреш, нали?". Та поне така си наваксвах пропуснатото  Whistling А и освен ММ, от време на време сънувах и разни известни личности  Mr. Green

# 588
  • София
А и освен ММ, от време на време сънувах и разни известни личности  Mr. Green

Пънче, това сега с известните по време на бременността ти май е позволено, ами ако продължиш да ги сануваш и като родиш какво ще правиш Joy Joy

# 589
Момичета, помагайте ! Преди десетина дни ми излезе херпес на устата. Тогава точно бях при Михова и тя не каза да е нещо особено, дори ми разреши да се мажа с едно локално лекарство. Днес сутринта обаче съм вече с нови 2-3 ( не е ясно още колко са) и доста се притеснявам... Чудя се да не е някаква инфекция, паднал имунитет ли, що е  newsm78 Някоя от вас имала ли е подобен проблем, в 30+4г.с. съм ? Какво бихте препоръчали да изследвам в кръвта, за да разбера дали всичко е ок ?
Благодаря ви и прекрасен неделен ден  bouquet

Изключително ефективно средство против херпеси е Индекстол. С две намазвания в рамките на 2-3 часа и изчезват и най-големите херпеси.
Реално това е лекарство, което е за устната лигавица. Провери обаче дали може при бременност.

# 590
Шоши, е разсмя ме като от преди няколко месеца в темата за дълтоочакването, там беше толкова цветна , та вече си мислих, че бременността уби  част от чувството ти за хумор, ама не било така  Laughing
И аз пледлагам инхалация с лайка, някак си ми се струва , че ще отпуши сетивата, а дотогава колко Нутела ще спестиш...  та желая ти скорошно влизане във форма. smile3521

# 591
Хех, момичета, пробвах със всякакви спрейове, инхалации, медитации, бабини измишльотини и хомеопутия. Ц, не става. Писна ми и си взех мойте капки Виброцил, които винаги са ми помагали. След 5 дни употреба и те не помагат и ги зарязах, че и без това ме е шуббе да ги ползвам, но предпочитах да се тровя, отколкото съвсем да не мога да поема въздух. Нощно време направо се задушавам. Носа продължава да си е запушен и тжва е. Упорита камба! Веднъж да ми дойде обонянието и вкуса, отивам на ресторант и го изяждам! Въобще не ме интересува ни кръвна захар, ни нищо. Алчен чревоугодник без вкус... Та това е като лекоатлет в инвалидна количка!!! Чувствам се...гладна и...скопена  Cry

# 592
Шошии, много свежо чувство за хумор, въпреки че виждам, че хич не ти е смешно  Whistling
Само да знаеш, че преди 2 седмици питах доки за капки за нос и тя ми каза само Виброцил. Та и аз капя от тях като се запуша нощем и няма дишане  Hug

# 593
Шоши, това твоето ми мирише на алергична реакция, защото лигавиците ти са набъбнали.  newsm78 Ако нямаш добър хомеопат и разчиташ сама да се справиш - вероятността да успееш е минимална, така че защо не звънеш на доки да питаш какво противоалергично можеш да ползваш в това състояние. Rolling Eyes

# 594
Пънче, и на мен ми изписаха превантивно Макмирор глобули въпреки чистата микробиология и факта, че планувахме секцио.Тъй че не е само в Надежда.

# 595
Дънди, истината е, че вече се предадох и просто чакам да мине. Зарязах всякакви хапчета, минах само на чайове и лежа и чакам. Главния проблем е непрекъснато запушения нос, който причинява всички останали дискомфорти. Давам си още 2 дни да се стабилизирам,то и миналия път си ме държа 10 дни гадния вирус.

# 596
Шоши, това твоето ми мирише на алергична реакция, защото лигавиците ти са набъбнали.  newsm78 Ако нямаш добър хомеопат и разчиташ сама да се справиш - вероятността да успееш е минимална, така че защо не звънеш на доки да питаш какво противоалергично можеш да ползваш в това състояние. Rolling Eyes
И аз така мисля. Като ми станеше така пиех ериус, но едва ли става за бременни.

# 597
Дънди, истината е, че вече се предадох и просто чакам да мине. Зарязах всякакви хапчета, минах само на чайове и лежа и чакам. Главния проблем е непрекъснато запушения нос, който причинява всички останали дискомфорти. Давам си още 2 дни да се стабилизирам,то и миналия път си ме държа 10 дни гадния вирус.

Sick няма да се предаваш! Hug И това ще мине. Знам, колко е гадно да ти е нон стоп запушен носа и да нямаш нито вкус, нито мирис. Дръж се и дано скоро отмине.

# 598
Аз пък да кажа, че мен ме оставиха само 3 дни с такъв нос и ми дадоха АБ. За 2 дни се оправих. Според Петрова, евентуална инфекция е много по-страшна, отколкото АБ. А много вярвам на тази жена Rolling Eyes

# 599
Ние също сме на сухо  Crazy Онзи ден на почивката, тъкмо бях приклещила ММ, обаче организма ми така се беше свил, че бях по зле от девственица  hahaha  И всичко замина на кино  Crossing Arms  ММ се базика, че Рапунцелка била затворила входа, защото не и се гледали нецензурни работи  Laughing

Имам две питания  Whistling

Мамите с Хашимото, пили ли са витамини за бременни с йод  newsm78

Другото ми питане е : какъв интимен гел ползвате по време на бременността ?? Отзиви за този, някой има ли : http://apteka.framar.bg/30020259/%D1%81%D0%B0%D1%84%D0%BE%D1%80% … -250-%D0%BC%D0%BB

Общи условия

Активация на акаунт