Халит Ергенч и Бергюзар Корел в "Ти си моята родина" /Vatanim sensin/

• 79 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 255

Чета при рускините по повод новината за Мирай каква щяло да бъде тази любов с такова голямо дете. 

Явно вярващите, че бракът не убива любовта не са много.  Joy

Истината е, че колкото и да е голяма тази любов, не става въпрос за онази, при която пърхат пеперудите и те бие ток отгоре до долу. Както и да го говорим, хубаво, много се обичат, съпрузи, приятели, любовници - три в едно, ама друго си е да проследиш всички трепети на едно влюбване, пък било то и по-трудно или нещо съдбоносно да се случи, влакът да те спре на някоя гара най-неочаквано...Друго е да гледаш нещо изживяно и и преминало в любов, ама нещо като привързаност, грижа за децата, обич към ближния..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Може и затова да са се съгласили, освен историята от сценария, това, че няма да имат подобни сцени...
Аз ви казах, че Халит ще си ляга по долни дълги военни гащи вие ни ми вярвате. Ето затова ще ходи при певачката  Joy Joy Joy Joy
Ама пък щом Надето каза - да отива, и той душа носи.....Ами да ходи човекът!  hahaha hahaha hahaha hahaha
Азито ще дундурка най-малкото и ще наднича иззад пердето, пък каката ще и върти мозъка. Joy Joy Joy
Да не говорим, че и мъжко има. Ако няма прислужница и леща ще чисти горката, няма начин. hahaha hahaha

# 256
Цитат
Може и затова да са се съгласили, освен историята от сценария, това, че няма да имат подобни сцени...
Аз ви казах, че Халит ще си ляга по долни дълги военни гащи вие ни ми вярвате. Ето затова ще ходи при певачката

Изобщо не го вярвам това. Да не говорим пък да имат изискване да няма любовни сцени.
Тя Берг с Кенан изигра един куп любовни сцени, пък със собствения си мъж ще има нещо против.

Що се отнася до любовта и пърхането на пеперуди, на мен пък щяха да ми стоят сто пъти по-смешно и нелепо, ако ги бяха вкарали в някаква история, дето тепърва се влюбват, някакви девственици на по 30-40, несрещали любовта, невидяли мъж, невидяли жена. И като почнат с баналните любовни реплики, дето прилягат повече на тийнейджъри и ми става лошо.

Ролите на семейна двойка са си точно за тях.

# 257
Ами така си е. Няма как да го направят точно в тяхното съчетание, освен, ако не бяха мъж и жена и ги споходи голямата любов по-късно. Но пак няма да изглежда естествено за Халит. /Гледах случайно един фрагман на Парчетата - Баръш Ф. се целува/силно казано/ с актрисата, която играе бившата на героя на Еркан П., ами няма тръпка, ама грам./Е, нашите са си наши, там има друго усещане....
Особено пък с тази голяма девойка, то по-скоро лИбовта ще е за нея.  Laughing Laughing
Ще видим. Дано историята да е интересна. Само да не закарат до към декември за начало. Още щом смениха октомври с ноември, колко му е до га отложат за декември  Joy Joy Joy

Да ви кажа честно, просто ми се изчака чакането, взе да ми става все едно какво ще е. По тази причина дано е нещо, с което ще бъда изненадана и зарадвана.
Това от юни да знаем, че официално ще са те. Ето идва краят на септември, снимките вървят от началото на август. Може би, ако не следяхме така и да чакаме всеки ден за нещо, нямаше да ми се стори толкова продължително. Дано и на другите зрители, които ги очакват да не им е станало така. По-точно на феновете. На зрителите /останалата аудитория/ едва ли им е до това. Сериали много.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 22:40 от Mydream

# 258

Ако историята беше съвременна и главните герои не бяха семейство, Берг и Халит нямаше да приемат да играят заедно.

Първо, съвременната история, колкото и да е различна, щеше да напомня за ББГ.

Второ, ако играят хора, които не се познават, тепърва се влюбват и т.н, нямаше да е правдоподобно.

В ББГ също беше направено доста по-реалистично, отколкото в повечето сериали.

Шех имаше един брак зад гърба си и обичаше много първия си съпруг. Онур също беше имал предишни връзки.

# 259
Тя Шех никога нямаше да забрави Ахмет/д, ако ще и пет сезона да имаше. Той си остана голямата и , чиста любов, за него говореше с толкова нежност. А Каан винаги щеше да и напомня за него.
..................
Ние няма как да знаем какво ще приемат Халит и Берг. Много е относително.

# 260
Тя Шех никога нямаше да забрави Ахмет/д, ако ще и пет сезона да имаше. Той си остана голямата и , чиста любов, за него говореше с толкова нежност. А Каан винаги щеше да и напомня за него.
..................
Ние няма как да знаме какво ще приемат Халит и Берг. Много е относително.

Просто различни проявления на любовта.

Няма как да ги степенуваме коя е по-силна, кой по-вълнуваща ...

Мъжете са различни, обстоятелствата са различни, чувствата са различни.

Не допускам, че любовта между Азизе и Джеват ще бъде монотонна, скучна, убита от сивотата на брачния живот. Не че не се получава точно това в повечето случаи в живота, а защото предполагам, че сценаристите са наясно какво очакват зрителите. Самите Берг и Халит знаят прекрасно на какво се дължи успехът на ББГ. Отговаряли са многократно на този въпрос и отговорите им показват, че много добре са си дали сметка защо ББГ се превърна в такъв феномен.

Цитат
Ние няма как да знаем какво ще приемат Халит и Берг. Много е относително.

Така е. Но съм сигурна, че докато са чели сценария през цялото време в главата им се е въртял въпросът напомня ли за ББГ.

В съвременен сериал е по-трудно, според мен, да се избегнат аналогиите.
А при условие, че хората всеки ден ги виждат заедно като семейство, имат щастлив брак, Халит тепърва да тръгва да покорява сърцето на Берг в сериал, няма да е особено убедително. Така ми се струва.

# 261
Нямам предвид да е монотонна. Първото, което е, те ще живеят в преломни времена. Няма да има време да изпаднат в еднообразие. Кой знае каква ще ги люлее. Говоря за съвсем друго.
Ясно е, че ще се обичат, заявиха го в прословутото резюме за героя Джеват. Имам предвид, че ще липсва онази любов, която е първата, най-трепетна, най-нетърпелива, най-срамежлива, най-пърхаща....

# 262

Ясно е, че ще се обичат, заявиха го в прословутото резюме за героя Джеват. Имам предвид, че ще липсва онази любов, която е първата, най-трепетна, най-нетърпелива, най-срамежлива, най-пърхаща....

Е, да. Но те не са на по 20 години. Не може да играят все едни и същи роли.
То и в КД си беше на ръба на смешното. Но да кажем действието се развиваше през 70-те, особено в консервативна Турция, пак по-приемливо е. Но в днешно време невинна и пърхаща любов на 30-40 хич не ми изглежда убедително.

Срамежливата любов ще е за Мирай.  Joy

# 263
Животът по време на война е много различен. Когато наоколо е само смърт и разруха, опасността от загубата на най - скъпите ти хора изостря сетивата, емоциите са много по - силни, изчистени от всичко дребно, незначително и нетрайно. Раздялата с тях, съзнанието, че може да не ги видиш повече, пораждат трепети, каквито в мирно време може и да няма.
Не бракът убива чувствата, зависи от хората в двойката, от душевния свят на всеки един от тях.

# 264
Явно не мога да обясня и бивам разбрана погрешно.
Говоря за това, че в този сериал, с тази история за Азизе и Джеват, ще липсва тази част между главните герои/първи трепети, очакването, нетърпението/. Естествено е, че ще го направят вълнуващо. Естествено е, че не им отива, нали точно това писах - ще стои неестествено особено за Халит. Няма как да е дребнаво и повърхностно, и незначително. Не биха се хванали на това хоро, ако е такова. На Халит и Берг не биха им отивали роли, които да са повърхностни. Излъчването им не подхожда.
Просто в огромна част от сериалите, които обикновено гледаме се започва от нулата. Дано сега е ясно. Grinning

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 23:19 от Mydream

# 265
Точно така.

Любовта и емоциите в контекста на войната са много по-различни.
Има повече драматизъм и съдбовност.

Съвсем различно е от отношенията в едно безгрижно и спокойно време.

..........................

А, да! От нулата няма да започнат. Това е ясно.

По-интересно е дали ще дадат някаква предистория.
От какви семейства са, как са се запознали, влюбили, оженили.

На мен ми се струва, че ще живеят в Солун и след предаването на града на гърците ще се преселят в Измир.
Може би затова са снимките в Измир и Айвалък. Възможно е да пътуват с кораб, да ги покажат как се стоварват цялото домочадие на брега в града.  Joy

# 266
Явно не мога да обясня и бивам разбрана погрешно.
Говоря за това, че в този сериал, с тази история за Азизе и Джеват, ще липсва тази част между главните герои/първи трепети, очакването, нетърпението/. Естествено е, че ще го направят вълнуващо. Естествено е, че не им отива, нали точно това писах - ще стои неестествено особено за Халит. Няма как да е дребнаво и повърхностно, и незначително. Не биха се хванали на това хоро, ако е такова. На Халит и Берг не биха им отивали роли, които да са повърхностни. Излъчването им не подхожда.
Просто в огромна част от сериалите, които обикновено гледаме се започва от нулата. Дано сега е ясно. Grinning

Аз добре те разбрах още първия път като написа. Понякога началото на любовта не е толкова вълнуващо, колкото може да стане след време, даже след 15 год. Зависи от безброй неща, които ще ги сполетят... и променят... бурята, която може да ги сграбчи, ще ги накара да се погледнат с други очи, да открият неподозирани чувства у любимия човек, ще родят непознати трепети и разтърсващи емоции. Точно за актьори като Берг и Халит. Grinning Ще има и монолози, които ще разплачат зрителите. Погледите, през които ще протича най - силния ток, ми е най - трудно да си представя.

Цитат
На мен ми се струва, че ще живеят в Солун и след предаването на града на гърците ще се преселят в Измир.

Варна, размяната /преселението май става след края на войната.

Цитат
По-интересно е дали ще дадат някаква предистория.
От какви семейства са, как са се запознали, влюбили, оженили.

Според мен ще има... ще си спомнят и за хубавите мигове, и за разни драми, които са преживели преди да започне най - голямата - войната.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 23:39 от LU4IQ

# 267
Цитат
Варна, размяната /преселението май става след края на войната.

Да, размяната на населението става след войната, но това е по официални споразумения.

Те могат сами да решат да се изнесат от Солун.

Ако наистина има снимки в Измир, може би ще имаме по-голям шанс да се промъкне някое фото от случайни хора. Бейкьоз, където работят в Истанбул,  е обособен район и там външни лица не влизат. Трябва да се разчита на някой от екипа да пусне снимка, а нашите, както се разбра, са железни.  ooooh!
Още не мога да проумея как е възможно след толкова време снимки да не стане ясно кои са другите актьори, нали и те ходят на снимачната площадка.  Rolling Eyes

Ако в Измир снимат в града или на пристанището, е възможно обикновени хора да ги засекат и да направят снимки.

......................

На мен тези моменти с първите трепети, ухажването, флиртуването са ми любими. После като си разкрият чувствата и вече са двойка не ми е толкова интересно. Но при Берг и Халит няма да се чувствам по същия начин, защото вече съм го преживяла. Искам да ги гледам като семейство. Гледайки ББГ много често съм си представяла какво ли е в истинския им живот, сега ще бъде още по-лесно. Колкото и да играят, в някои отношения актьорите не могат да избягат от себе си.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 23:49 от varna_2

# 268
Нито един репортер не прояви любопитство и упоритост, да застане и да види /снима кой влиза на тази снимачна площадка. Много съм разочарована. Пък ако това е толкова трудно, няма ли кой да пита режисьорите, продуцентите.

Цитат
Но при Берг и Халит няма да се чувствам по същия начин, защото вече съм го преживяла. Искам да ги гледам като семейство. Гледайки ББГ много често съм си представяла какво ли е в истинския им живот, сега ще бъде още по-лесно. Колкото и да играят, в някои отношения актьорите не могат да избягат от себе си.

yes yes Сбъдната мечта! То и мечта не е било, толкова е нереално да видим всичко това. Може и да е филм, но аз ще си мисля, че няма как всичко да е измислено. Laughing Laughing

# 269

Чакаме дописката на госпожа Оя Доган.  Joy

Режисьорите и продуцентите мисля, че нямат никакво намерение да пускат информация, преди да тръгне рекламата на сериала. Това ще стане към 10 октомври, в най-добрия случай.

Общи условия

Активация на акаунт