Халит Ергенч и Бергюзар Корел в "Ти си моята родина" /Vatanim sensin/

• 79 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 360

Снежанка с принца  без джуджетата  Laughing Laughing Laughing

Трите джуджета ще й вземат здравето на Снежанка.  Joy

Кой знае какви щуротии ще натворят.

# 361
"Където си ти, там съм и аз", Варна!  Two Hearts

Дано имат шанса да им се насладим отново!

# 362

Това са кадрите на фона, на които направиха анонса за предстоящия сериал в новинарската емисия на Канал  Д в петък. Предполагам, че са част от по-дългия фрагман, който е подготвен за представянето в Кан. Тук е вече със сцени от заснетите серии и реплики на героите. Дано като мине в Кан го покажат и на нас.

За миг се вижда Берг в леглото, може би гледайки стара снимка на семейството или на Джевдет. Много е красива там, прическата й е страхотна.
Репликата на Халит, която се чува е "Това безхаберие и спокойствие, когато врагът е пред портите на града, ще ни струва скъпо". Не знам на кого го казва, но го прави с такъв глас, че ако бях на мястото на актьора отсреща щях да се стресна и почувствам засрамена без да е необходимо да се преструвам.
Има още една сцена където са Берг, двете момичета и бабата. Чувам само думите на Берг "Засрамете се". Вижда се и Хилал, нападната е на улицата, ако съдя по униформите, момчетата, които го правят са гръцки войници.
Лудата глава Али  и той се сбива с някого.

https://www.facebook.com/BerguzarHalitFan/videos/1367930253247173/

# 363
Цитат
За миг се вижда Берг в леглото, може би гледайки стара снимка на семейството или на Джевдет. Много е красива там, прическата й е страхотна.

Гледайки снимката , лицето и изразява вулкан от чувства-  обич, тъга, страх, копнеж...

А гласът на Халит е уникален във всичките му тоналности!!!

Вилма  Hug

# 364

smile3501 love001 newsm51

Ваpна, е това е постъпка на мъжко момиче!

Добpото и позитивното надде.яха!

За настpението - ще си дойде!  Поне за нашите геpои. А на остана.ото не обpъщай внимание

Нещо стана с BG-то ми! Където има точка да се чете L, но на нашия език!  Laughing

# 365

Цитат
А гласът на Халит е уникален във всичките му тоналности!!!

Това коментираха повечето хора в туитър като пуснаха фрагмана. Че са се затъжили за гласа му. Като кажел "Vatan" все едно се носело след това ехо тан-тан-тан  Joy

# 366
ВАРНА, БЛАГОДАРЯ!!! Hug Two Hearts

# 367
# 368
"Където си ти, там съм и аз", Варна! 

И аз, и аз wavey няма оттърване Grinning

И тук да кажа колко ми харесват Б&Х на снимките! Много обрани тоалети, без забрадки, 7 ката поли и сие. Доволна съм!
Готова съм - да гледам, да коментирам, да се боря с вредители Mr. Green

Задрасквам дните до 3ти ноември. Не разбрах последно в сряда или четвъртък сме, но не се притеснявам от конкуренцията, знам си хората и разчитам Heart Eyes Grinning

Интересно ми е тези, които вече са прочели профилите на героите, как ще коментират драмата на синковеца Али Кемал? Според мен е нещо с произхода му (осиновен), но може да има и далеч по-разнообразни предложения, ще се радвам да прочета  Peace също и нещо за останалите герои, което прави впечатление. Така или иначе има още време до началото, нека се обсъжда нещо, сега поне има инфо

# 369
  • AMS

Благодаря още веднъж на Варна!!!
Изчетох всичко с голямо удоволствие!!!
Благодаря и на всички вас за споделеното!!!

# 370
Здравей varna_2 Hug bouquet

Мисля, че ти заслужаваш - особено тази вечер - най-много  поздрави / в частност  и моите/ в темата! Peace
Радвам се, че се върна с хъс и голямата си обич към Берг и Халит.

Варна Hands Clap omm Hands Clap omm  Hands Clap ommHands Clap
Тук съм плътно зад моите геджеманки
mrstraetz
И аз, Наде Hug, въпреки, че не пиша ....Но, Ви следя... Peace
varna_2 Hug newsm51
Благодаря за огромното осветление - е, няма друга тема във форума  с по-голяма осведоменост и пълнота за любимците им. Първата ми любов във форума -  Класиката "1001 нощи". И затова и аз,  като всички Вас очаквам с огромно вълнение, новото превъплъщение на Халит Ергенч и Бергюзар Корел, като главни герои ...... Peace Peace Peace
Началото е обещаващо - в, което не съм се съмнявала.... Peace
Успех на сериала - запазвам си място на първия ред в "киносалона" -  Grinning

# 371
Варна,  Hug  newsm51
Благодаря ти, че не ни остави!

Скрит текст:
поздрав за всички в темата

# 372

Цитат
Задрасквам дните до 3ти ноември. Не разбрах последно в сряда или четвъртък сме

Денят, в който ще се излъчва и датата на първи епизод не се знаят все още. Всичко, което излезе са само слухове и предположения, но не и официална информация.

На някои колажи феновете сами си слагат ден и дата, но това не е информация, съобщена от Канал Д.

# 373
Варна,  Hug  newsm51
Благодаря ти, че не ни остави!

Скрит текст:
поздрав за всички в темата

newsm51 newsm51 newsm51

Толкова много обичам тази песен. Как я уцели.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 374
Цитат
Толкова много обичам тази песен. Как я уцели.  Love Love Love

Grinning И аз, и аз. Hug

Общи условия