Халит Ергенч и Бергюзар Корел в "Ти си моята родина" /Vatanim sensin/

• 79 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Привет момичета,леле какво оживление в темата и как не , душата на темата,нейната добра фея отново е тук.Варна вие не ме познавате,но аз винаги съм била с вас, познавам ви всички и много ви обичам.Сега ще си заема запазеното място на балкона и няма да се пречкам с моите писания.Пожелавам успех на нашите любими артисти в новия им проект!

# 376
Привет момичета,леле какво оживление в темата и как не , душата на темата,нейната добра фея отново е тук.Варна вие не ме познавате,но аз винаги съм била с вас, познавам ви всички и много ви обичам.Сега ще си заема запазеното място на балкона и няма да се пречкам с моите писания.Пожелавам успех на нашите любими артисти в новия им проект!

Оп... Вале

То така и баба знае "да не се пречкаме'  Laughing Laughing Laughing стой, бе жена  Hug Hug ... няма само ние да се излагаме   smile3503

# 377
От днес - Берг с фенка Hug

# 378
# 379
Добро утро!

Надпис към снимката, която е от вчера, в Измир: "Със Султана се чувствам като Кралица"

"Където си ти, там съм и аз", Варна!

И аз, и аз wavey няма оттърване Grinning

И тук да кажа колко ми харесват Б&Х на снимките! Много обрани тоалети, без забрадки, 7 ката поли и сие. Доволна съм!
Готова съм - да гледам, да коментирам, да се боря с вредители Mr. Green

Задрасквам дните до 3ти ноември. Не разбрах последно в сряда или четвъртък сме, но не се притеснявам от конкуренцията, знам си хората и разчитам Heart Eyes Grinning

Интересно ми е тези, които вече са прочели профилите на героите, как ще коментират драмата на синковеца Али Кемал? Според мен е нещо с произхода му (осиновен), но може да има и далеч по-разнообразни предложения, ще се радвам да прочета  Peace също и нещо за останалите герои, което прави впечатление. Така или иначе има още време до началото, нека се обсъжда нещо, сега поне има инфо

Не са ни показали дете - актьор, което би изпълнило ролята на Али Кемал като малък. Само двете малки момиченца. Може да видим негови детски снимки / някакви спомени от детството /. Странно е, защото е най - голямото дете в семейството. Ако това е тайната, която ще научи, защо е тайна толкова дълго време. Има причина.

# 380
Добро утрооо!!  bouquet bouquet Hug Hug
Относно героя Али Кемал ...дано не е като онзи Али Кемал ,дето си го знаем от "1001 нощ"  Laughing

# 381

Добро утро и хубав ден!   Hug

Още един постер, с които сериалът ще се представи на изложението в Кан.

Feel the drama
Почувствай драматизма

От редовния седмичен коментар на четирима журналисти от Хабертюрк

Те правят всяка неделя нещо като асансьор на одобрението и неодобрението, кой се изкачва и кой слиза.
Берг и Халит са сред тези, на които са сложили стрелкичка, сочеща нагоре, коментирайки първия фрагман на сериала.

Онур Баштюрк: Снимките, които излязоха от сериала „Ти си моята родина” са много сполучливи. Обнадежден съм за това, което ще ни предложи сериалът и двойката Бергюзар- Халит.
Омюр Гедик: Изглежда, че ще си паснат добре на екрана...
Мелике Каракартал: Дава заявка за един прекрасен исторически сериал, първите кадри породиха огромно вълнение.
Дженгиз Семерджиолу: Първите снимки и кадри носят усещането са хубав и въздействащ исторически сериал. Събудиха любопитство.

# 382
Добро утро  kaffeetrmker_2 Успешна нова седмица Hug

Качиха се на асансьора  Халит и Берг / а с тях и ние Grinning/ - техният асансьор върви само нагоре Heart Eyes

Интересно ми е тези, които вече са прочели профилите на героите, как ще коментират драмата на синковеца Али Кемал? Според мен е нещо с произхода му (осиновен), но може да има и далеч по-разнообразни предложения, ще се радвам да прочета  Peace също и нещо за останалите герои, което прави впечатление. Така или иначе има още време до началото, нека се обсъжда нещо, сега поне има инфо

Осиновяване, роднинско дете сирак на брат или сестра, Азизе е медсестра- възможно е неин пациент, останал без родители...варианти много. А може да е с гръцки произход и да научи това след окупацията, и  ще се измъчва от противоречиви чувства...

А може да е нещо различно от осиновяване и междунационална омраза... искам сценаристите да ме изненадат  Wink

И нещо друго ми направи впечатление/ Дива също е писала Peace за това/

Джевдет и Тефик са кръвни братя- какво означава това Thinking Израснали заедно като братя или наистина са кръвни братя newsm78 Ако е така, защо посочват,че Тефик е влюбен от дете в Азизе, а за Джевдет нищо не споменават в тая посока...и ако са били толкова близки приятели , като братя , защо Джевдет не знае за неговата тайна любов...въпроси, въпроси... очаква ни океан от емоции Heart Eyes

# 383
Хубава нова седмица на всички! bouquet
Варна,  Hug!

За Али Кемал - предположение за изоставено /изгубено дете. Но, ако тази тайна е пренесена от Солун в Измир - интересно е как героят ще научи истината...При всички случаи очаквам драма в тази посока.

# 384
Цитат
Джевдет и Тефик са кръвни братя- какво означава това.

В резюмето е използван изразът "кан кардеш", затова съм го превела кръвни братя. Малко е подвеждащо, защото на български се разбира като братя от една кръв, тоест родни братя, но не е така. По-скоро се има предвид хора, които са се заклели да бъдат приятели до гроб. Нали знаете има такъв ритуал, порязват си част от ръката и си смесват кръвта. Това е смисълът. Може да са били заедно като деца, но може дружбата им да е укрепнала по-късно, само Тефик и Азизе да са имали общо детство.

Цитат
За Али Кемал - предположение за изоставено /изгубено дете.

Вероятно е така. Ние по инерция, заради съвременните си нагласи казахме "осиновено", но тогава едва ли е имало осиновявания в днешния вид. Просто прибираш изоставено дете под крилото си и това е. Те дори по онова време не са имали и фамилни имена. Всички герои са представени само с първите им имена. Фамилиите се въвеждат вече при президенството на Ататюрк.

Но си мисля, че този детайл за изгубеното дете, който присъства в биографията на жената на гръцкия командир Вероника не е случаен. Драмата ще бъде по-голяма, ако Али се окаже гърче, отгледано от турско семейство.

Ще използвам името Али, защото Али Кемал го асоциирам с онзи льольо от ББГ.  Joy

И без друго си имат момченце Али в истинския живот. Дали и той гледайки кадрите с татко Халит иска да бъде герой като него.  Heart Eyes Heart Eyes Laughing

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 08:43 от varna_2

# 385
Здравейте! Hug

Прекрасен понеделник  Hug изпълнен с усмивки, настроение и хубави новини!
Успешна и късметлийска нова седмица, дами! Hug Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

# 386
Няма начин Азизе да не знае за любовта на Тефо към нея, щом е детската му любов.
Или поне да усеща. Жените не могат да бъдат излъгани. Въпросът е дали Джевдет знае,
защото, ако е така - какви приятели и кръвни братя могат да бъдат....Да знаеш, че приятелят ти желае и обича единствено твоята жена...Явно не е наясно. Тефо ще се прикрива сериозно.

# 387
Цитат
Тефо ще се прикрива сериозно.

За това е намекнато. Във визитката на неговия образ се казва, че след като Джевдет се жени за Азизе, той стаява дълбоко в сърцето си любовта си към нея.

Има да върши гадости. Онур Сайлак е добър в образите на гадняри. Само да не е някой психопат като в "Спомни си, Гьонюл". Не знам дали изгледахте клипа.  Grinning Grinning
Искам да има нормални човешки образи, а не някакви фрийкове.

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 09:15 от varna_2

# 388
Тези дни излизат непрекъснато стари, но непоказвани снимки на Берг. И от сета на КД , и извън него.

От времето на "Карадайъ"

# 389
Едната сценаристка на КД е споделила новините около излизането на снимките на сериала с Х и Б и в ТТ, и в ИГ. Хубаво е, че се подкрепят в началото на нови проекти. Поздравила е и сценаристите, доколкото разбирам.
https://www.instagram.com/p/BLRZytfh0ha/

Скрит текст:
eylemmmc ‏@canpolatozkok Oct 7

Canlarımın dizisi başlıyor.. muhteşem bir iş geliyor.. berguzarkorels halitergencresmi… https://www.instagram.com/p/BLRZytfh0ha/

Общи условия

Активация на акаунт