След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 807
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Perla
Не бе, Верче, нека има интриги и нерви и т.н. Ама нека поне едно нещо романтично да ни позволят, та да се порадваме. След като толкова много двамата мечтаеха за Италия, защо сега Йомер трябва да ходи там сам?!  Защо да не отидат двамата, когато са се сдобрили?! Толкова ли е трудно това- поне мъничко непрекъснато от телефонен звън или бягство щастие?! В туитър направо си правят гаргара с това пътуване- пишат, че чакат сега снимка на Шенол с Баръш- баш баша; критикуват Мерич, че пак е благосклонна към Йомер, а Дефне е пренебрегната и т.н.

Скрит текст:
Оф, сега пак ще изнедоволствам, обаче що за глупост е това?! Ще пратят Йомер сам да си лекува депресията в Италия, а няма да подарят на влюбените една почивка там?! Цял минал сезон двамата се канеха да отидат, но все нещо не се получаваше. И сега- айде, Йомер да страда в Италия, пък Дефне- да си страда в махалата- където ѝ е мястото Mr. Green Можеха спокойно това ходене да го направят тогава, когато двамата се сдобрят и им подарят едно сватбено пътуване. Ама къде ти?! Това Мерич ли ще е, ако взема да ни отпусне малко романтика! Mr. Green
аааа,Доре Hug може великата актриса и сценаристка да е поставила условие и затова Мера да е пратила там Борко без аслан партнерката му  Mr. Green тъкмо е набрала точки и се е сближила с родата и сега да и разклатят щастието   Naughty нИможИ  така  Joy Joy Joy
[/quote]

Ами вече не знам в какво да вярвам и в какво да не вярвам, ДИ! И аз ще кажа като Биби- да вземе Борко да си излиза от сериала, да си взема аслан партньорката със себе си, да ходят да си развеждат кучетата по ливадите и толкоз. Че с тия кучешки и котешки снимки, с тия прегръдки на севгилито с родата без това изнервиха феновете до краен предел.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 22:53 от dora_st

# 61
  • в подножието на планината

Верче, Hug Heart Eyes Диденце, Hug Heart Eyes

Хората фрагмани пускат, наште с кучета и котки се снимат... ooooh!

# 62
На мен вече не са ми изнервящи,ами са ми досадни  Crossing Arms то па бива бива натрисане,ама чак толко вече  Crossing Arms

Звезденце  Hug

# 63
На мен вече не са ми изнервящи,ами са ми досадни  Crossing Arms то па бива бива натрисане,ама чак толко вече  Crossing Arms

Звезденце  Hug
и на мен ми станаха досадни най-вече мутлу чифтето  Whistling даже и вече Борко толкова не го харесвам както преди   Mr. Green и не мисля,че ще видя химията която имаше в 1 сеозон  сега  Whistling

ИЛДЕНЦЕ  Heart Eyes Hug

ooooh!Аби днес имал РД и никой не го отрази,добре че беше съпругата му да му честити,дори и от продуцентите нямаше честитка  ooooh!

# 64
Химията може да си е там  Praynig все пак нищо не се е променило - все са си канки Joy
Но за Боци и мен от няколко месеца ме дразни,още преди сватбата  Peace  дано ми попремине малко,ма ме съмнява

# 65

Звезденце  Hug

Верко  Hug, и на мен  ooooh! Чак са ми смешни на моменти - големи хора, а се държат като пубери  Mr. Green
От това, което видях тия две седмици, май ми се позагуби харизмата на Баръш  Thinking

# 66
А, Ди, Вери, писали сме почти едно и също  Laughing Май Боре наистина ни е поразочаровал  ooooh!

# 67
Диденце  Hug
Ми как няма да ни разочарова значи  Crossing Arms  то детска работа  Crossing Arms
Ма ще ги изтърпим още един сезон,после кой откъде е

# 68

пишат ,че е нова от Италия  Whistling

# 69
На мен вече не са ми изнервящи,ами са ми досадни  Crossing Arms то па бива бива натрисане,ама чак толко вече  Crossing Arms

Звезденце  Hug

Верко  Hug, и на мен  ooooh! Чак са ми смешни на моменти - големи хора, а се държат като пубери  Mr. Green
От това, което видях тия две седмици, май ми се позагуби харизмата на Баръш  Thinking
Диди,за мен я загуби малко преди финала на 1 сезон,някак си не ми беше убедителен в последните епизоди ,но си мислех че си въобразявам и цяла ваканци като ми навира принцеса парцалеса в очите и глупостите които все повтаря,някак си ме разочарова  Whistling.....  но явно не само мен,като видях как нарастват  последователите на крокодила ,а неговите едвам едвам се покачват  Whistling че има и такива които са се отказали от него  Mr. Green

# 70

Че той и там ли има фенки  newsm78
Ди, аз си мислех, че в последните серии сценарият им куца - диалозите им бяха  Stop, ситуациите, в които ги постави Мерич - съвсем, отдадох го на натрупаната умора и дискомфорта от глупостите, които играят, та затова не му намирах кусури на Боре. Ама нещо в него точно в последните седмици започна да ме дразни, та не знам, ще видим  Thinking Като че ли си повярва много  Mr. Green

Верко, то как е тръгнало, може и да не го търпим цял сезон  ooooh!
Мера все се фука, че никой не може да повлияе на решенията и за сценария  Rolling Eyes Може  докато живее в своя си свят, да е пропуснала да отбележи, че съществува такова нещо като рейтинг  Mr. Green

# 71
  • Perla
Скрит текст:
На мен вече не са ми изнервящи,ами са ми досадни  Crossing Arms то па бива бива натрисане,ама чак толко вече  Crossing Arms

Звезденце  Hug

Верко  Hug, и на мен  ooooh! Чак са ми смешни на моменти - големи хора, а се държат като пубери  Mr. Green
От това, което видях тия две седмици, май ми се позагуби харизмата на Баръш  Thinking
Диди,за мен я загуби малко преди финала на 1 сезон,някак си не ми беше убедителен в последните епизоди ,но си мислех че си въобразявам и цяла ваканци като ми навира принцеса парцалеса в очите и глупостите които все повтаря,някак си ме разочарова  Whistling.
....  но явно не само мен,като видях как нарастват  последователите на крокодила ,а неговите едвам едвам се покачват  Whistling че има и такива които са се отказали от него  Mr. Green[/b]

Ди, ами преди, когато Къванч тръгна с неговата абла, нейните последователи от 3.500 за отрицателно време станаха 35 000!!1 Защото тя пускаше едни такива загадъчни снимки- хавлийки, джапанки, ботушки, обаче пишеше къде са и феновете, за да научат нещо за Киво, тръгнаха след нея. А тя пък, милата, си рекламира там парцалите, които продава, и те така- методът е изпитан!

Хайде, лека, докато не се е появила и оная с Мюдюра, че вече ще падна!

# 72
  • Perla

МЕЧТИ за щастие и дечурлига...

РЕАЛНОСТ- Йомер депресиран и пак бяга от всичко и от всички, вече направо в чужбина

Очакванията на феновете и онова, което им поднася Мерич.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 08:02 от dora_st

# 73
Скрит текст:

Звезденце  Hug

Диди,за мен я загуби малко преди финала на 1 сезон,някак си не ми беше убедителен в последните епизоди ,но си мислех че си въобразявам и цяла ваканци като ми навира принцеса парцалеса в очите и глупостите които все повтаря,някак си ме разочарова  Whistling.
....  но явно не само мен,като видях как нарастват  последователите на крокодила ,а неговите едвам едвам се покачват  Whistling че има и такива които са се отказали от него  Mr. Green[/b]

Ди, ами преди, когато Къванч тръгна с неговата абла, нейните последователи от 3.500 за отрицателно време станаха 35 000!!1 Защото тя пускаше едни такива загадъчни снимки- хавлийки, джапанки, ботушки, обаче пишеше къде са и феновете, за да научат нещо за Киво, тръгнаха след нея. А тя пък, милата, си рекламира там парцалите, които продава, и те така- методът е изпитан!

Хайде, лека, докато не се е появила и оная с Мюдюра, че вече ще падна!
Joy Joy Joy Joy е колко още,нали днес се е отчела със снимки с котките и кучето,че и Борко ги е аресал  Mr. Green утре пак  Sick

Лека нощ на лягащите ! Hug Hug Hug Hug Hug

# 74
Оф, тия рускини  Rolling Eyes  Издириха момичето от снимката с Баръш  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт