След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 709
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Верко  Hug, Котелина  Hug, Биби  Hug

Значи полиглоти форева  Joy  Joy  Joy

# 496
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Верко  Hug, Котелина  Hug, Биби  Hug

Значи полиглоти форева  Joy  Joy  Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 497
Добро утро, момичета  Hug

Ирка Hug Вери  Hug Диди Hug Котелина  Hug Бибисита Hug

Дано тази седмица вече ни пуснат фрагче за новата серия  Naughty Време не остане има-няма 10-11дни  Mr. Green

Елбарската химия форева енд ева  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha да се пукат ония двамата представители на фауната - лисугерката и Кито

# 498
Виви  Hug Котелина  Hug

Аз не го подиграваме момчето  Mr. Green той щот си е мой и може да му повтарям думите,ма вие чавки такива що ми го подигравате  hahaha  hahaha  hahaha
Не ви ли е срам,той се учи още  Mr. Green
Vay so serius  Mr. Green  Mr. Green

# 499
Виви  Hug Котелина  Hug

Аз не го подиграваме момчето  Mr. Green той щот си е мой и може да му повтарям думите,ма вие чавки такива що ми го подигравате  hahaha  hahaha  hahaha
Не ви ли е срам,той се учи още  Mr. Green
Vay so serius  Mr. Green  Mr. Green

Верко  ми научи го момчето  Peace, покажи му   Naughty
млад и зеУен е още  Mr. Green Mr. Green поне да не те излага  hahaha

# 500
  • У Диспансера ...♥♥♥
Виви  Hug Котелина  Hug

Аз не го подиграваме момчето  Mr. Green той щот си е мой и може да му повтарям думите,ма вие чавки такива що ми го подигравате  hahaha  hahaha  hahaha
Това ли е предния лаф де съм пропуснала  hahaha hahaha hahaha
Коте Heart Eyes Hug, Систър Heart Eyes Hug, Виви Heart Eyes Hug, Бибо  Heart Eyes Hug

# 501
  • Perla
Хайде и аз да кажа едно форева за "здрасти!", да съм в крак с модата и да не изоставам в чуждите езици  Laughing

Скрит текст:
Е, недейте така сега, не може да и се отрече на Елка - добре се справя с Кита  Joy  Joy  Joy От време на време само го изпуска от контрол, колкото да ни замери с някоя кучешка фотка и пак се покрие  hahaha Дори на почивка това лято не сме сигурни с нея ли беше  Tired
Докато Боре едно кафе да изпие с Кюса и всички разбират  Stop

Диде, ами като отидеш в съответния рибен ресторант например, или в съответното кафе в Етилер, или в съответния мол, или в съответното друго заведение, където чакат съответните журналисти, които задават съответните въпроси и поучават съответните отговори, как няма всички да разбират къде са точно кюса и Боре.  Mr. Green Ако искат, могат да се скрият от хорските очи и да си се радват един на друг, ама -не, нали трябва да бъде отразено голямото щастие! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 502
  • Perla

Видях при рускините нещо, което много ме впечатли. Всъщност опитвам се да разбера от сутринта защо феновете са така трогнати от Елчин и сега разбрах. За РД са ѝ подарили всички издания на фенското списание "Червенокосата Соня" и на снимката, която тя е споделила от дома си,  се виждат на заден план в кошничката тези списания. Едно девойче я пита наистина ли това са списанията, техните списания, и тя отговаря с "ДА". Затова феновете на Елчин в инстаграма минаха 3 мил., а на онзи младеж с най- прекрасната и най- талантлива мадама до себе си си стоят на същото място. Mr. Green

# 503
Доре  Hug

Ох, сега си мисля, пък дали е възможно заради Байрама да не пуснат тая седмица никакъв фраг  newsm78 нали почиват  ooooh! едва ли им е до фраг  Tired освен, ако вече не е сглобен, разбира се,  Rolling Eyes тогава може и да ни огрее  Mr. Green

# 504
Виви  Hug Котелина  Hug

А, Вери, само му се радваме.......форева  Joy  Joy  Joy

Виви  Hug, рано е още за фраг, дай първо малко да помрънкаме  hahaha

Доре  Hug, тя Елка отдавна си оправи медийното поведение, пък Боре, колко по му расте брадата, толко по му намалява акъла  Mr. Green

# 505
  • Perla
Скрит текст:
Виви  Hug Котелина  Hug

Аз не го подиграваме момчето  Mr. Green той щот си е мой и може да му повтарям думите,ма вие чавки такива що ми го подигравате  hahaha  hahaha  hahaha

А, Вери, само му се радваме.......форева  Joy  Joy  Joy

Виви  Hug, рано е още за фраг, дай първо малко да помрънкаме  hahaha
Доре  Hug, тя Елка отдавна си оправи медийното поведение, пък Боре, колко по му расте брадата, толко по му намалява акъла  Mr. Green

Диде, така е, когато зад гърба ти стои сериозна агенция. Помним какво беше  преди с оная пишман приятелка. Та и Борко сега с тоя, който нали също му е приятел, доколкото се сещам.

Тая Рита и тя много обича да ги реди един до друг!  Heart Eyes

# 506
Виви  Hug Котелина  Hug

Нема нужда  Mr. Green аз го шпрехам и за него  hahaha

Систър това е предния  hahaha беше много serius  на една снимка hahaha

# 507
Скрит текст:
Виви  Hug Котелина  Hug

Нема нужда  Mr. Green аз го шпрехам и за него  hahaha

гуд, гуд  smile3521

# 508
Диди, до довечера има време и да помрънкаме и да го пуснат след това Mr. Green  Другия фраг, пък -  другия понеделник  Naughty   hahaha

Аз си мисля, че когато станеш толкова популярен както Елка и Боре, си е нужна вече силна агенция, която има и опит и възможности  и връзки, тези мениджъри-приятели могат да са до времето, докато още играеш второстепенни роли. Добре ще е Баръш да смени мениджъра, но ми се струва, че няма да го направи, но той губи  Peace

# 509
  • Perla
Диди, до довечера има време и да помрънкаме и да го пуснат след това Mr. Green  Другия фраг, пък -  другия понеделник  Naughty   hahaha

Аз си мисля, че когато станеш толкова популярен както Елка и Боре, си е нужна вече силна агенция, която има и опит и възможности  и връзки, тези мениджъри-приятели могат да са до времето, докато още играеш второстепенни роли. Добре ще е Баръш да смени мениджъра, но ми се струва, че няма да го направи, но той губи  Peace
Peace В интерес на истината май отдавна не съм ги виждала заедно, пък бяха като дупе и гащи.  newsm78

А за фраговете- според мене по- рано от четвъртък си е направо нахалство да ги чакаме  Joy Joy Joy Не че ще откажа да си мъча акъла с някоя приумица, ама да се опитам да съм реалист- поне веднъж. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт