Боже, това вече започва да ме плаши! какви са тия разтечени работи по стените

Диде, това е добър вариант! Да не си цапаме ние ръцете

, снимката се появи от преди празника им - може би преди 3-4 дни. Пишеше, че е сет, ама като не разпознах никой на нея, пък и си изглежда зловещо, реших, че е нечия лоша шега
Може просто да е предишен декор от някой филм на ужасите и още да не са го пригодили за Ашка
Знам ли, като им се свиди да дадат фрагче, те така ще се пулим
А за втората снимка феновете казвали, че Елка е там, т.е. на сета, а Баръш липсва. Май- май не си спомянм дали ги събраха в някакъв момент досега
Да не би Мерич пак да прави иновации- дизи за любов, в което двамата главни влюбени се обичат, без да се срещат- единият в Стамбул, другият в Италия и така, докато мине поне половин сезон
А за втората снимка феновете казвали, че Елка е там, т.е. на сета, а Баръш липсва. Май- май не си спомянм дали ги събраха в някакъв момент досега
Да не би Мерич пак да прави иновации- дизи за любов, в което двамата главни влюбени се обичат, без да се срещат- единият в Стамбул, другият в Италия и така, докато мине поне половин сезон
Доре 

както се надявах да стане колкото се може по-скоро
Знае ли се в кой град са?
Доре 

както се надявах да стане колкото се може по-скоро 

нека снима, харесва ми
нека снима, харесва ми
Рускините са в захлас от външния и вид
За такъв мъж трябвало да се грижи как изглежда и тя се стараела. Лошото е ,че е като зийне и цялото и старание се изпарява
нека снима, харесва ми
За такъв мъж трябвало да се грижи как изглежда и тя се стараела. Лошото е ,че е като зийне и цялото и старание се изпарява
Знае ли се в кой град са?
нека снима, харесва ми