След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 632
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Perla
Скрит текст:

Боже, това вече започва да ме плаши! какви са тия разтечени работи по стените ooooh!
Някой ни е изпреварил и убил Мерич  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

Диде, това е добър вариант! Да не си цапаме ние ръцете  Joy Joy Joy

# 601
Виви  Hug, снимката се появи  от преди празника им - може би преди 3-4 дни. Пишеше, че е сет, ама като не разпознах никой на нея, пък и си изглежда зловещо, реших, че е нечия лоша шега  ooooh! Може просто да е предишен декор от някой филм на ужасите и още да не са го пригодили за Ашка  newsm78 Знам ли, като им се свиди да дадат фрагче, те така ще се пулим  Shocked

# 602
  • Perla

Продължаваме с пуленето Mr. Green Не знам Баръш ли, йомер ли ще хвъркат нанякъде newsm78 А за втората снимка феновете казвали, че Елка е там, т.е. на сета, а Баръш липсва. Май- май не си спомянм дали ги събраха в някакъв момент досега Thinking Да не би Мерич пак да прави иновации- дизи за любов, в което двамата главни влюбени се обичат, без да се срещат- единият в Стамбул, другият в Италия и така, докато мине поне половин сезон Mr. Green

# 603

Преведен е 13 епизод на Номер 309

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=a8b2da8 … 49bc7096c2b3c26f3
Благодаря на екипа!

# 604

Продължаваме с пуленето Mr. Green Не знам Баръш ли, йомер ли ще хвъркат нанякъде newsm78 А за втората снимка феновете казвали, че Елка е там, т.е. на сета, а Баръш липсва. Май- май не си спомянм дали ги събраха в някакъв момент досега Thinking Да не би Мерич пак да прави иновации- дизи за любов, в което двамата главни влюбени се обичат, без да се срещат- единият в Стамбул, другият в Италия и така, докато мине поне половин сезон Mr. Green

Диди  Hug Доре  Hug
Аз вече тотално се обърках кое от кога е  Mr. Green Сега тази снимка, пък от кога е  newsm78
Нали казаха, че снимали едновременно няколко серии, ако досега не са имали сет заедно Елка и Борко, то май и дори в един кадър заедно няма да ги видим в скоро време, какво остава пък да се съберат  ooooh! ooooh! както се надявах да стане колкото се може по-скоро  Rolling Eyes

# 605
https://www.instagram.com/p/BKTk8drDspm/ И тейзето се появи.Май са заедно, а тя е облякла тениска от проекта на Баръш за болните деца от рак.Пак има показност."Заедно сме". #2gunfire Знае ли се в кой град са?

# 606
  • Perla

Скрит текст:

[/spoiler]

Диди  Hug Доре  Hug
Аз вече тотално се обърках кое от кога е  Mr. Green Сега тази снимка, пък от кога е  newsm78
Нали казаха, че снимали едновременно няколко серии, ако досега не са имали сет заедно Елка и Борко, то май и дори в един кадър заедно няма да ги видим в скоро време, какво остава пък да се съберат  ooooh! ooooh! както се надявах да стане колкото се може по-скоро  Rolling Eyes

Боня пише, че тази снимка била от някакъв Ucak restoran в Текирдаг. Сигурно е от днес снимката, де да знам вече.
Виви, останаха 10-на дни до началото, ще видим какво ни е сготвила Мерич ханъм. Пък в края на краищата имаме и дистанционно, нали?! Ако се окаже толкова трудно да бъдат събрани двама лудо влюбени в рамките на 2-3 серии, има и други начини.

# 607
Днес Боня писа,че има сет.
Сега рускините са писали,че ни очаква нещо ново,ето това
newsm78

Да не се окаже нещо свързано с новия герой Памир newsm78

# 608
  • Perla
newsm78

Ели, тъкмо щях да го пускам това! Не знам дали ще е свързано с Памир, но определено Борко е там! На снимки е момчето! Снимката с фенчето е там, край този ресторант. И си спомням, че първият път, когато се появи на сета в махалата и се снима с Исо и майстора- май , беше с тая черна блузичка!

# 609
Скрит текст:
newsm78

Ели, тъкмо щях да го пускам това! Не знам дали ще е свързано с Памир, но определено Борко е там! На снимки е момчето! Снимката с фенчето е там, край този ресторант. И си спомням, че първият път, когато се появи на сета в махалата и се снима с Исо и майстора- май , беше с тая черна блузичка!
Ха, така  Party нека снима, харесва ми Mr. Green, пък оназ с "прекрасния смях" и многозначителните туитове сама да си се сбогува с лятото  Mr. Green

# 610

Ха, така  Party нека снима, харесва ми Mr. Green, пък оназ с "прекрасния смях" и многозначителните туитове сама да си се сбогува с лятото  Mr. Green

PeaceРускините са в захлас от външния и вид  newsm78 За такъв мъж трябвало да се грижи как изглежда и тя се стараела. Лошото е ,че е като зийне и цялото и старание се изпарява Mr. Green

# 611

PeaceРускините са в захлас от външния и вид  newsm78 За такъв мъж трябвало да се грижи как изглежда и тя се стараела. Лошото е ,че е като зийне и цялото и старание се изпарява Mr. Green
[/quote То да беше само зейналата й уста и прекрасния смях, пак добре. Ами добре, че снимките й са леко размазани, че скриват големият й нос и бенката. Ако е по-ясна снимката, веднага изпъква "голямата " й хубост. Аз сега ще ги наредя рускините.

# 612
  • Perla
https://www.instagram.com/p/BKTk8drDspm/ И тейзето се появи.Май са заедно, а тя е облякла тениска от проекта на Баръш за болните деца от рак.Пак има показност."Заедно сме". #2gunfire Знае ли се в кой град са?

Не съм сигурна, че това е тениска от проекта. Онези май имаха някакви картинки отпред. Виждала съм и Баръш, а и целия екип с такива тениски и ми се струва, че имаха рисунки.

https://www.instagram.com/p/9D2AQfo1im/?taken-by=elcinsangu

Май това са тениските. Най- малкото имат жълт кант на ръкава.

Но не е написала къде се е снимала, дори фенките ѝ не знаят Mr. Green

# 613
  • Perla
Скрит текст:

Рускините до оня ден не можеха да я понасят, сега вече Василиса Прекрасна!

# 614
Мале, значи, ако и в този ресторант снима Баръш без Елчин, както беше в Италия, Мерич ще я накарам да си направи публично харакири!!!

Общи условия

Активация на акаунт