След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 638
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/BKTk8drDspm/ И тейзето се появи.Май са заедно, а тя е облякла тениска от проекта на Баръш за болните деца от рак.Пак има показност."Заедно сме". #2gunfire Знае ли се в кой град са?

Не съм сигурна, че това е тениска от проекта. Онези май имаха някакви картинки отпред. Виждала съм и Баръш, а и целия екип с такива тениски и ми се струва, че имаха рисунки.

https://www.instagram.com/p/9D2AQfo1im/?taken-by=elcinsangu

Май това са тениските. Най- малкото имат жълт кант на ръкава.

Но не е написала къде се е снимала, дори фенките ѝ не знаят Mr. Green
Като нищо е искала да си помислят, че е с Баръш ,но добре, че фенчета на Ашка са навсякъде, та да го изловят Борко  Mr. Green Не и минават номерата на Каката  hahaha hahaha

# 616
  • Perla
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/BKTk8drDspm/ И тейзето се появи.Май са заедно, а тя е облякла тениска от проекта на Баръш за болните деца от рак.Пак има показност."Заедно сме". #2gunfire Знае ли се в кой град са?

Не съм сигурна, че това е тениска от проекта. Онези май имаха някакви картинки отпред. Виждала съм и Баръш, а и целия екип с такива тениски и ми се струва, че имаха рисунки.

Като нищо е искала да си помислят, че е с Баръш ,но добре, че фенчета на Ашка са навсякъде, та да го изловят Борко  Mr. Green Не и минават номерата на Каката  hahaha hahaha

Виви, в крайна сметка може и тя да  е там, в Текирдаг, и да се е снимала край морето, докато Баръш е на сет. Няма как да разберем, ако някой от феновете не подскаже нещо. Нямам представа, ако човек има регистрация в инстаграма, дали може да разбере откъде е пусната снимката.

# 617
Скрит текст:

Като нищо е искала да си помислят, че е с Баръш ,но добре, че фенчета на Ашка са навсякъде, та да го изловят Борко  Mr. Green Не и минават номерата на Каката  hahaha hahaha

Виви, в крайна сметка може и тя да  е там, в Текирдаг, и да се е снимала край морето, докато Баръш е на сет. Няма как да разберем, ако някой от феновете не подскаже нещо. Нямам представа, ако човек има регистрация в инстаграма, дали може да разбере откъде е пусната снимката.
Този град бил на морето  ooooh! Mr. Green Сега проверих  Laughing Ами, да са си заедно тогава, какво да кажа друго  Mr. Green
Доре, преди години, когато Бурак и Фахрие се криеха, че са заедно, а то си беше кажи-речи година, рускините бяха установили някакъв начин да разбират къде се намира Фахрие, когато пуска снимките си  Mr. Green Но не знам, точно какво беше, но си спомням, че почти винаги знаеха от къде е пусната снимката Laughing Аз не съм много запозната с Инстаграма като цяло, имам го само колкото да следя какво пускат от Ашка  Peace за друго не го ползвам
Ще е добре, ако и сега рускините се вманиачат толкова   hahaha

# 618
Здравейтее,  Hug Hug Hug  

Вие следите за новини от Ашка  Mr. Green аз ви нося от Нюансите  Wink...за любопитните  Crazy
https://www.facebook.com/ForumFilmBulgaria/videos/10154116099203318/

# 619
#отфанов
Барыш сегодня в Шиле , в одном из мест принадлежащих его зятю где проводили жертвоприношения в честь праздника.

Баръш днес като фантом - и в Шиле, и в Текирдаг  Joy  Joy  Joy И снима, и празнува с роднини, и на морето се любува с Кюса  Shocked На края да не се окаже, че си е в къщи и разхожда песа  Mr. Green

# 620
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:

Като нищо е искала да си помислят, че е с Баръш ,но добре, че фенчета на Ашка са навсякъде, та да го изловят Борко  Mr. Green Не и минават номерата на Каката  hahaha hahaha

Виви, в крайна сметка може и тя да  е там, в Текирдаг, и да се е снимала край морето, докато Баръш е на сет. Няма как да разберем, ако някой от феновете не подскаже нещо. Нямам представа, ако човек има регистрация в инстаграма, дали може да разбере откъде е пусната снимката.
Този град бил на морето  ooooh! Mr. Green Сега проверих  Laughing Ами, да са си заедно тогава, какво да кажа друго  Mr. Green
Доре, преди години, когато Бурак и Фахрие се криеха, че са заедно, а то си беше кажи-речи година, рускините бяха установили някакъв начин да разбират къде се намира Фахрие, когато пуска снимките си  Mr. Green Но не знам, точно какво беше, но си спомням, че почти винаги знаеха от къде е пусната снимката Laughing Аз не съм много запозната с Инстаграма като цяло, имам го само колкото да следя какво пускат от Ашка  Peace за друго не го ползвам
Ще е добре, ако и сега рускините се вманиачат толкова   hahaha

Виви, помня този период на Буфчетата и как ги излавяха феновете им. Слава богу, стигна им смелостта да си изживеят любовта и да са щастливи.  А аз пък въобще нямам инстаграм, ама много важно. Едно време и Азра ходеше като сянка след Къванч навсякъде, където снимаха Перла, ама какво от това Mr. Green Ако един мъж или една жена са решили да си тръгнат, те ще го направят, ако ще с окови да оковат. Така че- нека се радва сега. макар, разбира се, да не съм сигурна, че е с него. В края на краищата, тя обича такива ловушки. Толкова ми прилича на сегашната Кивова съпруга, че няма накъде повече. Дано Баръш излезе по- умен.

# 621
Здравейтее,  Hug Hug Hug  

Вие следите за новини от Ашка  Mr. Green аз ви нося от Нюансите  Wink...за любопитните  Crazy
https://www.facebook.com/ForumFilmBulgaria/videos/10154116099203318/

Ани  Hug, за сега новините от Ашка са актуални, ще им дойде времето и на нюансите. За мен явно не е дошло - все още не мога ги преглътна  Wink

# 622
  • Perla
#отфанов
Барыш сегодня в Шиле , в одном из мест принадлежащих его зятю где проводили жертвоприношения в честь праздника.
Скрит текст:

Баръш днес като фантом - и в Шиле, и в Текирдаг  Joy  Joy  Joy И снима, и празнува с роднини, и на морето се любува с Кюса  Shocked На края да не се окаже, че си е в къщи и разхожда песа  Mr. Green

Снимките от Текирдаг са факт- дали е на сет, или е на романтична разходка с Кюса, не знам. Обаче по- скоро има сет, защото е сресан, не е като снощния рошав таласъм. Пък Василиса Прекрасна няма начин да не ни съобщи, че са заедно- или поне да си мислим така. Тая жена не се спира, все трябва да е пред очите на феновете и да им лази по нервите. Бая комплекси я гонят.

# 623
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет сладурани  Hug Hug Hug Hug
чакайте и аз да се запиша, че като гледам как сте я подкарали утре ще ви заваря в нова тема  Rolling Eyes

Боже, това вече започва да ме плаши! какви са тия разтечени работи по стените ooooh!

Някой ни е изпреварил и убил Мерич  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy
Тъкмо има кой да я замести - две добри сценаристки Grinning - те са готови със сценарий, който е точно по вкуса на феновете  hahaha

Олеее  Shocked Shocked Shocked Мерич е прекалила с филми на ужасите това лято  ooooh! ooooh!
Виви   Hug Heart Eyes
за който иска в Пакетната тема  пуснахме и финала на нашия вариант Дефмеров  Blush и чакам да видя Мерич с какво ще ме изуми  newsm78 newsm78
ГоспоиЦа Прекрасна  Shocked пак ни се показа  ooooh!. Напомня отново за себе си, да не вземем я забрави  Mr. Green. Някъде мернах пак журналистически сън  Praynig, чеБорко бил предложил на как си на сета на Зълва  smile3506, ще й се на нея, ама докато той лично не го потвърди в интервю, Не вярвам  smile3513
Хайде лека  bouquet

# 624
  • Perla
Привет сладурани  Hug Hug Hug Hug
чакайте и аз да се запиша, че като гледам как сте я подкарали утре ще ви заваря в нова тема  Rolling Eyes
Скрит текст:

Боже, това вече започва да ме плаши! какви са тия разтечени работи по стените ooooh!

Някой ни е изпреварил и убил Мерич  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy
Тъкмо има кой да я замести - две добри сценаристки Grinning - те са готови със сценарий, който е точно по вкуса на феновете  hahaha

Олеее  Shocked Shocked Shocked Мерич е прекалила с филми на ужасите това лято  ooooh! ooooh!
Виви   Hug Heart Eyes
за който иска в Пакетната тема  пуснахме и финала на нашия вариант Дефмеров  Blush и чакам да видя Мерич с какво ще ме изуми  newsm78 newsm78
ГоспоиЦа Прекрасна  Shocked пак ни се показа  ooooh!. Напомня отново за себе си, да не вземем я забрави  Mr. Green. Някъде мернах пак журналистически сън  Praynig, чеБорко бил предложил на как си на сета на Зълва  smile3506, ще й се на нея, ама докато той лично не го потвърди в интервю, Не вярвам  smile3513
Хайде лека  bouquet

Ами то много хубаво си е написано- с многозначителния си туит тя САМА е дала повод за тия слухове. Обаче ефиктът е постигнат- пак пишат по вестниците за нея, пак, като видят Баръш, ще го питат вярно ли е, а няма да го питат за Ашка, който започва другата седмица. Всичко в името на отклоняване на вниманието от важните за Баръш неща и събиране на светлината върху собствената ѝ персона. Обаче, както казва народът: "не е луд кой изяда девет зелника, а тоя, който му ги дава."

# 625
Добро утро   Hug  Hug  Hug

От Боре форева  Laughing

И от Елчин  Tired

# 626
Добро утро  Hug

Диде  Hug гуд морнинг форева  Mr. Green

# 627
Верко  Hug

# 628
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Диде  Hug Верче  Hug

От Габи  Peace

С текст Black&white ... &red ... &hot

# 629
Доре  Hug

Много хубав шопа на Тета  Heart Eyes

Ох ма и Елка е една странна птица  Mr. Green
Като е написала - добре е черното и бялото,нали се сеща какво ще си помислят феновете  hahaha защо прави така значи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт