След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 589
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Perla
 Току- що в една от руските групи попаднах на обяснение за странния туит на Василиса Прекрасна.

В този ден на снимачната площадка на нейния филм присъствали режисьор- французин и шеф- готвач италианец / на мене ми се стори, че говори на нещо като испански този, когото беше пуснала във видео в инстаграма си, но може и да греша/, докато в това време Баръшко беше в Рим, както знаем.

все уже знают чему был посвящён её твит, на съёмочной площадке присутствовали режиссёр -француз и шеф-повар итальянец, а Барыш в это время был в Риме на съемках

# 691
# 692
  • Perla
Party Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Виви  Hug Хади бакалъм да видим колко още ще ни объркат!
Пишат втори фрагман. Това дали значи, че пак ще е за сезона, а не за серията  newsm78

# 693
Party Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Виви  Hug Хади бакалъм да видим колко още ще ни объркат!
Пишат втори фрагман. Това дали значи, че пак ще е за сезона, а не за серията  newsm78
И аз това се чудя - защо втори newsm78 Би трябвало това вече да е фраг за серията, то време не остана Rolling Eyes

# 694
Скрит текст:
Много хубава илюстрация! Много красиви сестри. Преди ролята на Лале, Демет не ме грабна в никоя друга своя роля, но с тази си роля ме спечели за фен. Много е сладка и талантлива.

Страхотна е Демет. И мен ме спечели, в Ягодите изобщо не я харесвах, но и тук повече си пасна с Фуки за мен  Peace
Peace
Спомням си, че като гледах афиша за сериала, си казах, че това е един от сериалите, който няма да пробвам дори. Ама добре, че ти ли, Верчето ли, не помня кой каза, че етървичките го гледате и е интересен. Реших да го погледна и добре направих! Grinning И Фуки, и Демет са ми слабост вече!
и на нас са Дани  Party много им се радваме  Mr. Green

аз Демет по време на Ягодите не я дишах  Joy виках й Жабата,даже в началото на 309 още й виках Жабата ама после ми стана сладка нещо  hahaha явно от ролята и как си паснаха с Фуки,докато с Гейдуната въобще не ми харесваха като двойка и даже се изкефих,че го е ритнала в трътката  Crazy

# 695

и на нас са Дани  Party много им се радваме  Mr. Green

аз Демет по време на Ягодите не я дишах  Joy виках й Жабата,даже в началото на 309 още й виках Жабата ама после ми стана сладка нещо  hahaha явно от ролята и как си паснаха с Фуки,докато с Гейдуната въобще не ми харесваха като двойка и даже се изкефих,че го е ритнала в трътката  Crazy
Peace Heart Eyes

Аз на майтап го изгледах 309, ма взе че ми хареса. Чак на себе си се изненадах  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 00:57 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 696
Добро утро форева аркадашчета  Hug

# 697
Добро утро  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

И кафе форева за ранобудните  Laughing

Верко  Hug

# 698
Диди  Hug кафето е форева енд ева   Mr. Green  Mr. Green

# 699
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug
Систър, Heart Eyes Hug Диде  Heart Eyes Hug
Форева кафе и форева на училище  hahaha hahaha hahaha

# 700
Хайде и от мен едно добро утро форева! Hug Аз кафета форева не сервирам, пия от вашите! Hug

Появи се значи новият Айкутчо фрагманчика. Да му научим името, че да знаем на кого да се ядосваме за фрагманите! Wink

Вече няколко пъти ми се случва като с Демет - първа серия на Ягодките ме отказа изобщо да го гледам, а в 309 ми е толкова сладка. На плаката на 309 Фуркан ми се стори някак немъжествен. Сега ми е изключително чаровен. И създаде образа на Онур толкова естествено, сдържано, без да се напъва някак да бъде изкуствено чаровен и сексапилен.
  Така беше и с Ханденцето преди Слънцата. Визуално не ми беше симпатична, ама само след първа серия ми беше любимка. И продължава да ми е сладка. Сега остава и Дамла Сьонмез да ми хареса в роля и ще знам, че вече изобщо не мога да разчитам на първи впечатления.  Grinning

Кога ли ще ни пуснат фрагманчето, с което ни дразнят? Но е хубаво, че този екип ни подготвя да очакваме фрагманчета, да не се чудим ще има ли, няма ли. Да видим Йо какво ще направи. Че Дафинка ще е силна, не се е и съмнявам.

Хайде хубав ден!

# 701
Това били Демет и Елчин като малки! Много мило! Наистина много напомнят тези две дечици за малките Демет и Елчин!
https://twitter.com/justdemett/status/775673976010014721

# 702
Дани  Hug

То и аз Фуркан не го харесах е началото  Mr. Green много ми беше грозничък  hahaha ма сега като че ли свикнах и ми е чаровен  Peace това ми е достатъчно,не ми трябва някакъв красавец да ми се развява по тв-то,за да гледам  Peace
Ми тя и Демет има заслуга,да им паснат ролите,самите те се напаснаха много бързо ...още от 1-ва серия  Peace

# 703
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Честит първи учебен ден! Hug

Верче, Hug Heart Eyes много си ранобудна... Laughing

Ирче, Hug Heart Eyes Дани, Hug Heart Eyes

Като чуя за фраг и се нареждам първа кипра да чакам... Flutter

Фурканчо и на мен ми харесва, гледах го за първи път в "Последното лято на Балканите" с Хазал, не е красавец, но играе с лекота... Laughing

# 704
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
И от мен добро утро форева сладкишки  Hug Hug Hug Hug

Верче  Hug Heart Eyes Диди  Hug Heart Eyes Ирка   Hug Heart Eyes Дани  Hug Heart Eyes Илде  Hug Heart Eyes да се наредя на опашката за мрънкането  Mr. Green Mr. Green искам утре вечер фрагманче  smile3513 може да не е голямо  smile3534 и едно мъничко ми стига  newsm03 newsm03. Дойде време за приказката - на есен с песен  Laughing Laughing.
Честит първи учебен ден  newsm51 аз се запасих с валерианчета  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт