На пазар във Варна - 44

• 80 508
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Здравейте! Някой има ли идея къде мога да намеря бели детски ризи или блузки с яка с къс ръкав за момиче? Не ми се занимава с шиене, защото ми трябват възможно най-бързо.
Бели ризки гледах в магазинче на ул.Державин (след Руското училище, до кръстовището с ул "Македония")  Дано ме разбра Embarassed
  Продължавам да търся устойчив детски дъждобран, под който да се носи и раницата. Видях в сайта на Декатлон...други предложения??
В Джъмбо съм виждала тип перелина, но да кажем, че бяха за 5-6 годишни деца.
Преди време, когато търсих дъждобран за зеленото училище, ми казаха за магазина Мегапорт, който е на колхозния, зад рибна борса, на еднопосочната улица, но аз така и не отидох. Имало по здрави, не от тези най тънките.

# 31
Здравейте, може ли да ме препоръчате изпитана фирма за пране на мека мебел?

# 32
  • Варна
Здравейте! Някой има ли идея къде мога да намеря бели детски ризи или блузки с яка с къс ръкав за момиче? Не ми се занимава с шиене, защото ми трябват възможно най-бързо.
Бели ризки гледах в магазинче на ул.Державин (след Руското училище, до кръстовището с ул "Македония")  Дано ме разбра Embarassed
  Продължавам да търся устойчив детски дъждобран, под който да се носи и раницата. Видях в сайта на Декатлон...други предложения??
В Джъмбо съм виждала тип перелина, но да кажем, че бяха за 5-6 годишни деца.
Преди време, когато търсих дъждобран за зеленото училище, ми казаха за магазина Мегапорт, който е на колхозния, зад рибна борса, на еднопосочната улица, но аз така и не отидох. Имало по здрави, не от тези най тънките.
Магазини на Мегапорт има на много места във Варна. Освен на колхозния пазар има и на пазар чаталджа и към гарата, има и още, но тях не ги знам къде се намират.

# 33
  • Варна
Виждали ли сте в някоя книжарница книжките са костенурчето Франклин? На моя син му подариха три и сега иска още, но гледам, че са издавани през 1997 година. Дали се преиздават?

# 34
  • Варна
Виждали ли сте в някоя книжарница книжките са костенурчето Франклин? На моя син му подариха три и сега иска още, но гледам, че са издавани през 1997 година. Дали се преиздават?
https://www.book.store.bg/c/p-l/c-432/franklin.html
онлайн продажба намерих

# 35
  • Варна
 От къде мога да купя хартиени пликове в които да слагам сандвич за уч-ще ?

# 36
  • Варна
Има ги в книжарниците.

# 37
Има ги в книжарниците.

Почти във всички книжарници ги има. Редовно забърсвам някоя и през Оринджа в мола, там има и голямо разнообразие.

# 38
  • Варна
Благодаря, успях да намеря две в една книжарница до нас, ще погледна Оринджа, че тук беше голям хаос от книжки и голямо ровене, докато ги открия.

# 39
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
От къде мога да купя хартиени пликове в които да слагам сандвич за уч-ще ?
Мегапорт

# 40
# 41
  • Варна
Благодарско  Hug

# 42
  • Варна
Къде във Варна има качествено българско бельо за момчета и момичета на 6 и 10 години, без Мадара.
Бельо(българско) за детето купувам от м-н за бельо по Бенковска. От кръстовището с Владислав, по посока пазара.

# 43
  • Шумен
Здравейте! Къде има добре заредени магазини за платове? Трябват ми  жоржет и дантела.
Благодаря предварително за инфо! 😃

# 44
Здравейте, търся магазин за хубав шал към 20 лв ... нещо красиво и есенно, търся го за подарък за колежка. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт