На пазар във Варна - 44

• 80 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Благодаря за мненията за дъждобран!

# 46
Здравейте, търся магазин за хубав шал към 20 лв ... нещо красиво и есенно, търся го за подарък за колежка. Благодаря!

Тръгваш по Владислав от Тракия към Пощата примерно и влизаш във магазините за дрехи,в почти всеки има и шалове увити около манекените,или ако ти се ходи в мола-например в Ейч М,Страдивариус и т.н,също на островчетата на партера има шалове и аксесоари много,а по главната в Индийските магазини има много красиви шалове също.

# 47
Здравейте! Къде има добре заредени магазини за платове? Трябват ми  жоржет и дантела.
Благодаря предварително за инфо! 😃

няколко страници по-напред можеш да погледнеш,мисля че се коментираха точно такива магазини.

# 48
благодаря  bouquet

# 49
  • Варна
Здравейте, търся магазин за хубав шал към 20 лв ... нещо красиво и есенно, търся го за подарък за колежка. Благодаря!

Не знам какъв точно търсиш, но аз съм харесала този в НМ. Типично есенни цветове. http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0401781002.html

Мисля, че в Мола наистина ще намериш както са те посъветвали. Иначе на Владислав има специализиран магазин само за шалови, шапки...от там имам страхотен шал с две лица и ако не се лъжа беше ~15лв. Намира се посока пощата след кръстовището с Бенковска. Там на ъгъла е Фулмакс, чагазин за мъжки дрехи, няколщо малки за бельо и gsm-и, 2000 магазина.. та след тях. В магазините там за дрехи има инцидентно шалове и едва ли ще има голям избор.

# 50
  • Варна
Къде в района на Базар Левски или ул.Железкова има фото, където могат да се правят снимки за бележници и лични карти?

# 51
Търся шивачка във Варна, която да направи корекция на рокля, но ми е важно да е супер експресна и да стане по най-бързия възможен начин.  Sad Ако може да ми препоръчате, където  и да е в града, само да е много бърза.

# 52
  • Варна
Ако никой не се включи, може да звъннеш на шивачката от която аз съм доволна и да я питаш.
0887 314 624 - Анести шивашка работилничка.

# 53
  • Балчи-Варна
Здравейте момичета,бихте ли ми казали добър пулмолог за възрастни във Варна?

# 54
здравейте!
къде мога да намеря тава с капак?

# 55
В миналата тема някой си търсеше  "другарче" за матраците в Метро на Тед? Намери ли си?

# 56
Бял маркер за дрехи виждали ли сте някъде?

# 57
Здравейте, къде във Варна продават памперси на бройка? благодаря Simple Smile

# 58
  • Варна
Памперси на  бройка обикновено продават по бебешките борси..зависи в кой кв си Simple Smile но от повечето марки памперси продават и по малки пакети  Grinning

# 59
  • Варна
Скоро писахме за ресторанти и препоръчах  "Пиер 2". Махайте го от списъка. За жалост много си повярваха и решиха да пестят от готвачи и са вземали няколко лелки в кухня с посредствени продукти. Отделно щеше да има детски кът, който се оказа, че си е останал идея и с дете да отидеш е немислимо. Щухме да правим след седмица голямо събиране там. Добре, че на време ми дойде информацията. Споделям и с вас, да не подведа някого с препоръката си.

Общи условия

Активация на акаунт