На пазар във Варна - 44

• 80 536
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Къде мога да намеря момичешки чанти (8 годишно дете), както и бижута с камъчета- под формата на балеринки, калинки, морски звезди- нещо като имитации на Сваровски, но подходящо за малка госпожица? Нещо такова си представям:
http://www.azuria.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B5-%D0%9A%D0%BE … 0%B5#!prettyPhoto
 bouquet

# 61
  • Варна
Има ли някъде в града пързалка или подходяща настилка за ролкови кънки? Дъщерите ми са полудели по Soy Luna, но из уличките не е никак удобно..

# 62
  • Варна
Alexandra в ж.к. Младост до Ледената пързалка има различни игрища, и такова обособено за хора със скейтбордове, ролери и т.н.. Но само съм минавала покрай тях, нямам друга информация.

# 63
  • Варна
Къде има щанд/ магазин за мобилни аксесоари? Да работят и в неделя

# 64
  • Варна
Къде има щанд/ магазин за мобилни аксесоари? Да работят и в неделя

в Гранд мол. Има Хенди. Зависи пак какво точно Ви трябва

# 65
Alexandra в ж.к. Младост до Ледената пързалка има различни игрища, и такова обособено за хора със скейтбордове, ролери и т.н.. Но само съм минавала покрай тях, нямам друга информация.
Много е хубава площадката за ролери, настилката е много подходяща. Работното време, обаче,  беше дразнещо, с обедна почивка.

# 66
  • Варна
Благодаря! Пробвахме я днес, децата са много щастливи Simple Smile

# 67
Здравейте,
Къде мога да намеря бебешко матраче 65/110?

# 68
Къде мога да намеря евтини спортни сутиени?

# 69
  • Варна
Матраче 65/110 може да си поръчате от някоя фирма за матраци или в някоя бебе борса която предлага матраци(във ВлВово имам бебе борса която работи с фирма за матраци)(може да попитам за този размер утре и ше пиша пак)
За спортен сутиен.. Гледах има в Джамбо, има в Декатлон.. Във Фиола мисля че видях. Simple Smile

# 70
благодаря!

иначе да си отговаря на въпроса за ТАВА с КАПАК
видях , че има в ТЕХМАРТ във Варна мол
но ще се радвам и на други мнения

# 71
Момичета  здравейте,търся танцова школа по хип хоп или нещо като стрийт денс за дъщеря ми(7 год.) по възможност в районите Младост,Възраждане,Трошево,Владиславово и да провеждат занятия в събота и неделя.

# 72
  • Варна, Пловдив
Момичета, сменям пералнята и не знам какво да правя със старата неработеща пералня?  Някой изкупува ли такива уреди? Идеи Thinking

# 73
  • Варна
Здравейте,искам да попитам срещали ли сте някъде да се продават продукти на Елидор Турция/Elidor Turkey? Шампоани,балсами,маски,общо взето цялата им колекция?Използвала съм много шампоани,но по-добър за моята коса от този няма,но проблема е че намирам само онлайн и то имат само балсам и шампоан,а ми се иска да си закупя и останалите неща.Благодаря,хубав ден.
В магазина на Ибо под Валентината имаше наскоро  Peace

# 74
  • Варна
Момичета, сменям пералнята и не знам какво да правя със старата неработеща пералня?  Някой изкупува ли такива уреди? Идеи Thinking

Мъжът ми продаде в ОЛХ работещите части.

Общи условия

Активация на акаунт