На пазар във Варна - 44

• 80 553
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Продават ли се някъде в реален магаизн такива флашки, иска ми се да ги видя на живо, че са за подарък?

# 76
  • Варна
Момичета  здравейте,търся танцова школа по хип хоп или нещо като стрийт денс за дъщеря ми(7 год.) по възможност в районите Младост,Възраждане,Трошево,Владиславово и да провеждат занятия в събота и неделя.
За кварталите не знам ,но на центъра на ул.Шипка има

# 77
  • Варна
Момичета, сменям пералнята и не знам какво да правя със старата неработеща пералня?  Някой изкупува ли такива уреди? Идеи Thinking
Ние миналата година я сменихме че се развали центрофугата, мм я занесе на металекс и даже взе 20лв.  От нея  Party

# 78
  • Варна
Момичета, сменям пералнята и не знам какво да правя със старата неработеща пералня?  Някой изкупува ли такива уреди? Идеи Thinking
Ние миналата година я сменихме че се развали центрофугата, мм я занесе на металекс и даже взе 20лв.  От нея  Party

А, да, и моя занесе железата в един изкупвателен пункт))

# 79
  • Варна
Момичета  здравейте,търся танцова школа по хип хоп или нещо като стрийт денс за дъщеря ми(7 год.) по възможност в районите Младост,Възраждане,Трошево,Владиславово и да провеждат занятия в събота и неделя.
За кварталите не знам ,но на центъра на ул.Шипка има
Огледало в Мол Варна, събота и неделя, Creators http://dancestudiocreators.com/about.php и The Center на Шипка ( Ел и Ив са страхотни)

# 80
Здравейте,момичета благодаря на включилите се относно танцовите школи,по центъра ги знам искаше ми се нещо по-наблизо.Тези Огледало,които са в Мола са ми добре като локация,обаче не мога да се свържа с тях по телефона не вдигат,явно ще трябва да отида на място.

# 81
  • гр.Варна
Момичета,да знаете дали има вече боти по магазините?Интересуват ме най-вече магазините от по-нисък ценови клас ,като Солунска митница.

# 82
  • Варна
Има ли място, откъдето мога да купя пресни и вкусни сладки/соленки за детски рожден ден (сладкарничка,, фурна)?

# 83
  • Варна
Има ли място, откъдето мога да купя пресни и вкусни сладки/соленки за детски рожден ден (сладкарничка,, фурна)?
За разнообразни сладки се сещам за магазин Обнова срещу Пикадили център.

# 84
  • Варна
Днес ходихме до Гранд Мол и влязохме в Paolo bocelli, страхотни намаления, взех си есенни високи обувки (последна бройка) от 66лв на 10лв. Взех си високи кецки с камачета и много пухести и топли от вътре от 46лв. За 15лв. И още едни обикновенни обувки от 35лв. За 5лв. Последни бройки много намаления Simple Smile  Hug

# 85
Търся магазини който се водят Английски магазини и имат различни електроуреди, ТВ и подобни други неща. Стоката се внася от Англия и е нова или с лек транспортен дефект. Търся ел четец.
Благодаря предварително!

# 86
  • Варна
Имам и аз едно питане относно т.нар. модерен балет. Някой знае ли как се казва школа, която се помещава на две места в Македонски дом и някъде до църква св. Петка? Преди време ми говориха за нея, но съм забравила името, та да я търся по име.

# 87
  • Варна
Здравейте момичета! Някоя от вас да знае  добър златар, който работи с платина. Става въпрос за годежен пръстен. bouquet

# 88
  • Варна
За разнообразни сладки се сещам за магазин Обнова срещу Пикадили център.
Благодаря! Не бях се сетила.
 Относно английските магазини- преди около година бях посещавала един в района на ул." д-р Анастасия Железкова". В една от преките от Мир към стадион Черно море.
 Намерих сайт, но не съм сигурна дали е техния: http://edno.tv/   И четец има:)

# 89
  • ВАРНА
Къде във Варна мога да купя - малки бели чушки Шипка или рибка някъде им викат?
 - само че от сладкия сорт НЕлютиви!  

Искам да си направя - но може и готови в буркани да са....важното е да са от нелютивия сорт.

На Кауфланд бурканите бяла шипка са лютиви всички вътре.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт