На пазар във Варна - 44

• 80 558
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За модерен балет препоръчвам Елемент(спортната зала на ВИНС).

# 91
  • Варна
Имам и аз едно питане относно т.нар. модерен балет. Някой знае ли как се казва школа, която се помещава на две места в Македонски дом и някъде до църква св. Петка? Преди време ми говориха за нея, но съм забравила името, та да я търся по име.

Дъщеря ми ходи в Електра. Намира се зад адвентистката църква на Сливница. 3 пъти в седмицата са тренировките и са разделени на възрастови групи.
P.S. Всъщност, сетих се, че имат още една зала на Галатея  Peace

# 92
Къде във Варна мога да купя - малки бели чушки Шипка или рибка някъде им викат?
 - само че от сладкия сорт НЕлютиви!  

Искам да си направя - но може и готови в буркани да са....важното е да са от нелютивия сорт.

На Кауфланд бурканите бяла шипка са лютиви всички вътре.  Sad

И аз се присъединявам към питането  Peace Само че аз ги предпочитам сурови, да си ги приготвя сама.  Peace

# 93
Малки бели чушки видях тази вечер на пазарчето,където са тортите на Катерина Костадинова.Плод зеленчука,който е срещу магазинчетата за дрехи,продават и дини.Дано обясних правилно.

# 94
  • Варна
Магазинче за детски чорапи, ама с разнообразие, че ще купувам доста бройки. Grinning

# 95
  • Варна
На ул.Г.Бенковски има няколко магазинчета, тип складове за чорапи, срещу Ботевата градинка и из уличките отзад (пак там) има разни борси за чорапи.

# 96
Малки бели чушки видях тази вечер на пазарчето,където са тортите на Катерина Костадинова.Плод зеленчука,който е срещу магазинчетата за дрехи,продават и дини.Дано обясних правилно.
А в кой район е това?

# 97
  • Варна
Благодаря, smile29! Мисля, че за това става дума - ще го проверя  Laughing

# 98
А в кой район е това?
Възраждане,пазарчето преди Лидл.

# 99
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой да знае какво строят точно до Елитис (Практикер), над Икея център?

# 100
Знаете ли къде мога да намеря сладкарски шоколад? Има ли разнообразие или е един вид? Трябва ми за украса на домашни бонбони.

# 101
  • ВАРНА
И аз съм в чуденка на какви школи да запиша дъщеря ми 2ри клас,моля дайте съвети  Praynig Някъде в района Катедралата - Пфое Мол.искам пеене/спорт/танци/английски... Изобщо ако някой е доволен моля да препоръча,наличието на места за паркиране е голям плюс  Mr. Green И понеже сме 2ра смяна трябва да започват не по-рано от 18ч или може и събота/неделя евентуално  Rolling Eyes

# 102
  • varna
И аз съм в чуденка на какви школи да запиша дъщеря ми 2ри клас,моля дайте съвети  Praynig Някъде в района Катедралата - Пфое Мол.искам пеене/спорт/танци/английски... Изобщо ако някой е доволен моля да препоръча,наличието на места за паркиране е голям плюс  Mr. Green И понеже сме 2ра смяна трябва да започват не по-рано от 18ч или може и събота/неделя евентуално  Rolling Eyes

Дъщеря ми посещава школа по английски език Мисис Николова, вече втора година. Много и харесва, аз също съм доволна от резултатите. Ходи два пъти седмично по 1,5 ч.Намира се до Кукления театър. Относно паркирането.....поянкога има къде, понякога няма Mr. Green

# 103
  • Варна
Опитай да се обадиш в ОДК-Варна, имаше съобщение, че все още може да се кандидатства за някои от школите. За съжаление не мога да дам отзив.

# 104
Школата по танци в ОДК се провежда в Орбита и са от 17.30 и 18.30.Незнам на какъв принцип ги разделят децата,но при условие,че ние сме ходили от две години на балет,но пък сме на 5 год. ни слагат във 17.30ч. засега.Виж във фейсбук страницата на VIVA DANCE.В рамките на деня отговаря жената.

Общи условия

Активация на акаунт