Малки Сладки Лъжкини - краят на мистерията! Тема 14

• 45 277
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Много е красива и харизматична, от 4-те тя се откроява най-много според мен. Peace

# 616
  • Gotham City
На мен не ми ги отваря  Confused

# 617
Сега вече и аз не ги виждам.

# 618
Редактирах се  ooooh! Прикачито пак е умряло, вече не си качвам там аватарите и трябва и със снимките да се отуча.

# 619
  • София
Четох теория, че Мелиса е А. В общи линии идеята е, че Мелиса разбира, че Спенсър не е нейна сестра и се опитва да й навреди, с цел да накаже баща си. А и нали Спенсър често флиртува с гаджетата й, та това е още един мотив. Тя била убила и майката на Али, защото помислила, че е майка не само на Джейсън, но и на Спенс. Освен това ми попадна и спойлер, че ще има две сватби - Ария и Езра и Спенсър и Тоби.

# 620
  • В две мънички очи...
Теориите на феновете са много по-интересни от идеите на Мара.
Не съм много убедена, че ще е Мелиса, докато снимаха тя се включи в посленидният момент на снимките. Явно не е и Рен - той ще помогне на момичетата поне според спойлерите.

# 621
  • София
Не съм много убедена, че ще е Мелиса, докато снимаха тя се включи в посленидният момент на снимките. Явно не е и Рен - той ще помогне на момичетата поне според спойлерите.

Ами то по логиката на създателите на сериала, нищо чудно и Мелиса да е, именно защото в последния момент се появява Grinning

# 622
  • София

Ами то по логиката на създателите на сериала, нищо чудно и Мелиса да е, именно защото в последния момент се появява Grinning

И аз това щях да напиша. Simple Smile

# 623
 hahaha
Наистина, теориите на феновете са в пъти по-интересни.

# 624
  • В две мънички очи...
Възможно е и Мелиса, аз много пъти съм мислила дали не е тя.
Но пък до последно не се знаеше дали ще може да се включи защото се снимаше паралелно в друг сериал.
Но на спойлерите на Марата много много не може да се вярва.

# 625
Луси хич не ми харесва, новата визия на Шей обаче... Flutter
Троян няма и да я коментирам, ужас.....

Тези двамата са я преобразили.

Що за халат?!

# 626
  • Gotham City
Новата визия на Шей е мама миа  Heart Eyes

Благодаря и за снимките по-рано и на Ивексче за снимките.

Защо като отида на фризьор със снимка с такава прическа никога, ама НИКОГА не могат да я направят ooooh!

# 627
Мани смях, но съм ходила със снимка, жената ми я направи едно към едно, много доволна бях.
Факт е, че у нас не можеха да ме докарат по модел.

# 628
  • Пловдив
То и фризьорката да ме докара, аз с тия две ръце после не мога да се направя пак така Laughing

# 629
  • Gotham City
Значи, добрата фризьорка не е била в БГ така ли?  Mr. Green Ако е в Пловдив, шерни инфото, въпреки, че аз намерих една горе долу добра след години търсене  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт