Малки Сладки Лъжкини - краят на мистерията! Тема 14

• 45 316
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • В две мънички очи...
Е как кой - Мара е

Някъде четох че е някой много близък до Спенсър - освен Тоби и момичетата май не е имала много близки до себе си хора.

# 601
  • София
Е как кой - Мара е

Някъде четох че е някой много близък до Спенсър - освен Тоби и момичетата май не е имала много близки до себе си хора.

Сестра и, майка и, баща и - очаквам всичкоооо.  Laughing

# 602
А дано, ама надали.
Някой невзрачен ще да е.....

# 603
  • В две мънички очи...
Някой който познава много добре - но като гледам Хейстингс не се познават изобщо. Всеки си има тайни и то не са какви да е. И пак ми се иска  А.Д да е в женски род, само жена може да измисли такива отмъщения.

# 604
Аз нямам никакви предположения, смятам че ще е някой изсмукан от пръстите, въпреки че ми се иска да е някой много близък до момичетата или някоя от самите тях.

# 605
  • Вестерос
Снощи сънувах, че е Ария  Joy Joy Не помня от съня, само си спомням, че си мислех да дойда да ви напиша

# 606
  • София
Снощи сънувах, че е Ария  Joy Joy Не помня от съня, само си спомням, че си мислех да дойда да ви напиша

Ако ще е от момичетата и аз все   си мисля, че ще е тя, но не съм я сънувала още.  Naughty Laughing

# 607
  • Вестерос
Бях заедно с другите все едно и бяхме потресени, това помня  Laughing

# 608
И аз искам да е Ария.

# 609
  • КиТ
Аз не Crossing Arms

# 610
# 611
  • В две мънички очи...
Най-добре ще е ако е наистина някое от момичетата. Тогава поне ще сме доволни че финала не е зле.
Сега видях спойлер че а.д. ще се разбере кой е началото на 20 епизод. Преди време си спомням че бяха казали че историята на А.Д. ще започне в 17 епизод. Пак почнаха с манипулациите май.

# 612
  • Варна
Най-добре ще е ако е наистина някое от момичетата. Тогава поне ще сме доволни че финала не е зле.
Сега видях спойлер че а.д. ще се разбере кой е началото на 20 епизод. Преди време си спомням че бяха казали че историята на А.Д. ще започне в 17 епизод. Пак почнаха с манипулациите май.
Ами то такава дълга история има да разказват, че не знам как ще им стигнат епизодите  Whistling

# 613
Тиф, харесва ми развитието в съня ти  Hug
Малко от Шей. В сериала героинята й ми е най-дразнеща, но иначе е много красива и секси.

Скрит текст:

И с нова визия. Умирам за тази прическа  Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 12:34 от валия

# 614
  • Вестерос
Супер е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт