Смешки от форума 25

• 131 939
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Веднага го познах Повелителят на пералните  Joy
Да не си е купил шеста? За зацапани леви чорапи, защото мешането им с десните не е много добре  Laughing

# 646
Веднага го познах Повелителят на пералните  Joy
Да не си е купил шеста? За зацапани леви чорапи, защото мешането им с десните не е много добре  Laughing
Ония ден купи две, преди няма и месец пак май взима някаква newsm78 Колекционер Mr. Green

# 647
  • Euskal Herria
Тц!Те са коледен подарък за жена му.

# 648
  • Пловдив
Ако моя мъж купи пералня и я нарече "коледен подарък" за мен... бързо ще му стане много тъжно. Една трудна и тежка Коледа ще бъде.

# 649
Ако моя мъж купи пералня и я нарече "коледен подарък" за мен... бързо ще му стане много тъжно. Една трудна и тежка Коледа ще бъде.
Моя няма да доживее следващата Коледа ако ми подари пералня!

# 650
  • Пловдив
Моя няма да доживее следващата Коледа ако ми подари пералня!
Не, не, ако го претрепеш как ще се научи!!!! Стъжняваш му живота и за следващия път той си знае - подаръкът е лично за теб, само ти да го ползваш, съобразно интересите ти. На мен ми отне няколко години.

# 651
Според мен човекът просто търгува с бяла техника или има сервиз за перални и миялни, та затова толкова много такава стока има у тях.

Въпрос на желание е това с подаръците - за една коледа/нова година приятелят ми беше поискал да му подаря хубава кана за кафе и нож - не си ги ползва само той, даже аз повече ползвам ножа например, защото по-често готвя от него. Няма да се обидя, ако тази година ми подари прахосмукачка, въпреки че със сегашната чисти почти ексклузивно само той, но и аз съм я пробвала и съм на мнение, че наистина оплакванията му, когато чисти - че не чисти добре, а в същото време е доста тежка, са основателни.

# 652
  • Пловдив
Миялна/пералня - това са необходимости. Според мен подаръците са ... абе подаръци. Аз тази година получих ски. Имах ли ски, които да карам  - имах. Новите по-хубави ли са - да.

# 653
Че какво й пречи на жената да използва подаръка пералня само за себе си, докато възлюбеният й си пере чорапките сам над легена?  Mr. Green

# 654
Че какво й пречи на жената да използва подаръка пералня само за себе си, докато възлюбеният й си пере чорапките сам над легена?  Mr. Green

Той ще ѝ подари пералня, тя на него - леген. С бонус - коледни чорапки. Joy

# 655
Цитат
 Ммм, тази година за разлика от миналата ММ е заложил на сигурно: маркова козметика. Миналата Коледа му подарих кристални чаши за коняк+скъп коняк, а аз получих 2 книги.   ooooh!! тази година май ще си вземе поправката  Laughing  

Цитат
О,  книги - ужас! Как е могъл!  Rolling Eyes Mr. Green
Joy

Ъх, такива книги има, че по-добре наистина да ти подарят козметика или коняк вместо тях.

# 656
Цитат
 Ммм, тази година за разлика от миналата ММ е заложил на сигурно: маркова козметика. Миналата Коледа му подарих кристални чаши за коняк+скъп коняк, а аз получих 2 книги.   ooooh!! тази година май ще си вземе поправката  Laughing  

Цитат
О,  книги - ужас! Как е могъл!  Rolling Eyes Mr. Green
Joy

Ъх, такива книги има, че по-добре наистина да ти подарят козметика или коняк вместо тях.

Особено ако са били подобни на "Наръчник на младата домакиня" или "Да се научим да готвим", тогава разбирам възмущението ѝ.

# 657
А, достатъчно е да е нещо от типа на Букай или Кийосаки.  Mr. Green А с парфюма не може да сбърка, всеки ден вижда какво пише на шишенцата.

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 00:25 от Априлска вълшебница

# 658
  • Пловдив
А с парфюма не може да сбърка, всеки ден вижда какво пише на шишенцата.
Само така си мислиш......

# 659
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
А с парфюма не може да сбърка, всеки ден вижда какво пише на шишенцата.
Само така си мислиш......

+1  Mr. Green

во истина не виждат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт