Смешки от форума 25

• 131 948
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Цитат
  Ммм, тази година за разлика от миналата ММ е заложил на сигурно: маркова козметика. Миналата Коледа му подарих кристални чаши за коняк+скъп коняк, а аз получих 2 книги.   ooooh!! тази година май ще си вземе поправката  Laughing 

Цитат
О,  книги - ужас! Как е могъл!  Rolling Eyes Mr. Green
Joy

Пък моя все на обратното - аз искам книги, той ми подарява козметика. Май трябва със съфорумката да си ги сменим за празниците. hahaha

# 631
  • Пловдив
Цитат
Факт е, че сред момичетата в последна година в гимназията почти няма такива, които не са правили аборт

Посмали, Манго...  Laughing

# 632
Цитат
Факт е, че сред момичетата в последна година в гимназията почти няма такива, които не са правили аборт

Е, в гимназията на Манго може и така да е. Все пак, Манго явно пише от личен опит.

# 633
  • Луната ни пази
Цитат

Е, в гимназията на Манго може и така да е. Все пак, Манго явно пише от личен опит.
Факт е, че от години работя с ученици от гимназиален етап, факт е, че има правили аборт, има и родили, но определено това са единични бройки, със сигурност. От последните 5 випуска мога да ги преброя на пръсти.

# 634
Шаги, ти явно не работиш в гимназията на Манго. Laughing

# 635
Манговците не правят аборти, поне не масово - може да раждат на 12 и да зарязват в домове децата, но абортите, както и презервативите или други методи на контрацепция, са им несвойствени.

# 636
  • Луната ни пази
Манговците не правят аборти, поне не масово - може да раждат на 12 и да зарязват в домове децата, но абортите, както и презервативите или други методи на контрацепция, са им несвойствени.
Тук съм съгласна.
Работя в мултикултурно училище. Ромите стигат максимум до осми клас. Дори и да не ги оженят, не продължават. Но е рядкост това да не ги женят.

# 637
  • Ямбол
Манго и гимназия е оксиморон.
Аз също работя в гимназия, но не работя в акушерогинекология. На пръстите си броиш онези, които са ти казали, а другите не се знае колко са.

# 638
  • Луната ни пази
Манго и гимназия е оксиморон.
Аз също работя в гимназия, но не работя в акушерогинекология. На пръстите си броиш онези, които са ти казали, а другите не се знае колко са.
Аз не работя в Ямбол или друг областен град, а в "село" с 3 хил души. Нали се сещаш, че тук докато излезеш от къщи и отидеш на работа, всичко се научава, колкото и да не искаш. Сори за офтопика. Повече няма да се обяснявам. ✌👍👌

# 639

Цитат
Това с помпенето и мен ме изненада. Мии, помпи си newsm78 Много мисли между всяко действие #Crazy На уплътнителя има един пишльок, който пикае върху дрехите отгоре. Върти водата в барабана явно. Програмите на двете не са еднакви, като на Милето.Сушилнята притраква особено, дразнещо. Нивелирал съм уж, но и на празно се чува.

# 640
дори без да ровя мога да се сетя кой е авторът  hahaha

# 641
  • Mediterraneo
Хахах, отгатване по ключови думи- сушилня, Миле  Laughing

# 642
  • София
бе, липсва едно "хохохо" Wink

# 643
 Веднага го познах Повелителят на пералните  Joy

# 644
Аз не работя в Ямбол или друг областен град, а в "село" с 3 хил души. Нали се сещаш, че тук докато излезеш от къщи и отидеш на работа, всичко се научава, колкото и да не искаш. Сори за офтопика. Повече няма да се обяснявам. ✌👍👌

O, да, така е. И аз тук съм казвала, че в малките населени места всичко се знае, дори и човек да не иска, и все се съмняват, че целенасочено си пъхам носа в чуждите работи или че нямало как да знам и да си имам един вид статистика на честотата на еднородните събития в популацията.

Общи условия

Активация на акаунт