Смешки от форума 25

• 131 928
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
"след като преди година си била готова за донорско осеменяввне? Да не мислеше, че епруветката ще плаща издръжка, ще те подкрепя и ще иска детето? "

Много вярно е между другото.

# 721
Цитат
много я бива да рита в гръбначния кош

newsm78

# 722
  • Ямбол
Ах, това е за мен.  bowuu

# 723
Знам, знам  Laughing Ама, кажи ми, моля те де е тоз гръбначен кош, че да знам и аз къде да ритам, ако ми се наложи....

# 724

Това е заемка оттук Simple Smile

# 725
  • Ямбол
Знам, знам  Laughing Ама, кажи ми, моля те де е тоз гръбначен кош, че да знам и аз къде да ритам, ако ми се наложи....
Нищо не казвам, това ми е запазена марка. Само аз мога да ритам там.
Ако все пак много искаш да разбереш - опитай с няколко малоумни изказвания и ще ти покажа лично.

# 726
Диана, благодаря. hahaha hahaha
Това с ромката го бях забравила, уникат е и вярвам, че е истина. Joy

Наистина не знам това за коя тема е.......
Цитат
с приятеля ми правихме секс и пипнах малко от семенната течност с ръка след това се измих 2 пъти но трябваше да сменям памперса на бебчето притеснена съм дали нещо не е станало и какво може да стане то е на 4 месеца

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 16:17 от Ивекс

# 727
  • София
И е пуснато в подфорум "Рискова бременност" при това.

# 728
Наистина не знам това за коя тема е.......
Цитат
с приятеля ми правихме секс и пипнах малко от семенната течност с ръка след това се измих 2 пъти но трябваше да сменям памперса на бебчето притеснена съм дали нещо не е станало и какво може да стане то е на 4 месеца

Ужас, притесних се за детето направо... Може би е момиченце, и майка му се страхува да не го забремени от приятеля си, бррррррр  newsm43

# 729
  • Оптимист по принуда
О, невежа гнъс!  Sick

# 730
Това да не е същата, която се притесняваше дали не е забременяла от мокра хавлия?

# 731
  • София
Май е друга  Thinking

# 732
  • Ямбол
За съжаление патиците са много, много, цели ята...

# 733
Аз, като върл оптимист, все си мисля, че един и същ човек (или цяла компания) си прави гаргара с форума. Категорично отказвам да повярвам, че съществуват чак толкова тъпи хора.

# 734
Естествената човешка тъпота хич не е за подценяване.

Общи условия

Активация на акаунт