Два пъти един същ пост през 15 минути?
Ще се появи тя, Захир и ще има да разказва.....
Кефалония е... страхотна, много трудно ще я опиша с думи. Прочетох, че Захир е някъде там, сигурна съм, че е добре, щом са акостирали на пристанище няма да има проблем, надявам се да пише скоро
Нямах време да ви следя, защото много обикаляхме, близо 3000 км. направихме
Ще кача и малко снимки после. Но искам да ви кажа, че пак ще се връщам там, банално е, обаче мислите ми останаха в тоя остров. А с яхта би било страхотно, да се спира в различни заливчета и пр., ще разказва Захир като се прибере 
. Към момента работа реално нямам (аклиматизирам се), но ще видим докога, надявам се поне 1-2 дни, защото не съм много адекватна, да не кажа никак
Не помня откога не съм ставала сутрин свежа и отпочинала. Отделно имам един космат лигльо дето редовно си решава, че точно в 6-7 много ми се играе с разни кокали и топки и ми ги мъкне в леглото, като преди това ме ближе по половин час, където свари
Освен ако не се хвана с някое от хобитата ми.
Много е миличка напоследък, пу-пу, разбрана, опърничавостта намаля, само гледа да се гуши и да казва колко ни обича. Е, поразлигави се от липсата на градина за повече от месец, дори идва да й давам да яде, че ''много ме мързи да ям'', бебето на мама
, но бързо ще си навлезе в режима след седмица, вярвам го. Искам да сложа една снимчица, но качи снимка и прикачи не работят, може ли някой да съдейства със сайт за качване на снимки, гледам и аватари нямате повечето? Супер е, че имаш връзка със Захир и всичко е наред, Мише

Препоръчани теми