Искам да кажа ... (88)

• 69 010
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Такааааа, котарака избяга. За първи път е, от нас по терасите, по терасите е през три апартамента. Да ходя ли да звъня на съседите през един вход в десет часа вечерта или да го чакам тоя глупак да се прибере сам?!? Ако падне няма какво да му стане - първи етаж е.

Олекна ми, прибра се сам гада мръсен. Сериозно е мръсен, не го знам какво е обърсал. За добре дошъл го окъпах и сега съвсем се е вкиснал. Маймуна черна! Научил се е явно да отваря комарниците.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 22:32 от Янтра

# 571
Смешна компилация с активно участие на хувърборд, но действително един се самозапали  Peace Около 0:55 мн. е.

Янтра, звънни им, най-много да гледат Фермата  Mr. Green

# 572
  • Ямбол
От 2-3 дни не съм ви чела и нямате настигане.

Успях да изгладя. Толкова не гладя за цяла година, колкото днес, заради утрешния ден. Синът е знаменосец и трябва да е официален. За мен се подразбира, че не мога да съм с какво да е, а малката си избра една рокля, която също не ми беше лесно да изгладя. Лакирах се и докато съхна седнах малко да хвърля едно око.
Мъжете са на концерт и ще се приберат рано сутринта, дано успеят, че ще има да се червя, ако оставя училището без знаменосец.

От вчера и при мен се появи проблем с корема, нямам подуване, но имам ужасни остри болки горе около дванадесетопръстника. Ранитидинът не помогна, взех си Фамултран - долу-горе закърпва положението. Не знам дали не се подредих така с една чия и сега много внимавам какво ям.
Тия дни изобщо нямам никакво време, абсурд е да успея да отида на лекар.

# 573
  • Sofia
Въглен хайманува,а? Кастриран ли е?  newsm78 Любопитен смелчага  Mr. Green

# 574
  • Пловдив
Въглен хайманува,а? Кастриран ли е?  newsm78 Любопитен смелчага  Mr. Green
Кастриран е, не е по жени тръгнал. По-скоро му е скука.

# 575
  • Euskal Herria
Янтра, синът си взе коте, изобщо не го пускаше дори и на терасата. Когато се прибрахме с кучето, почнахме да ги пускаме навън. Е, котаракът набързо опозна района и почна да хайманосва. Една нощ изобщо не се прибра, а на сутринта-  чакаше на улицата пред вратата. Компания му правеха още три котки. Синът ни омрънка света, че котето повече няма да се върне. Да бе, да, кой бяга от храната. А ние сме в къща - котаракът овършава дворовете на съседите наоколо.

# 576
  • Пловдив
Така де, ако стане улична котка кой ще го храни с Роял Канин и пастетчета, кой ще му вари пиле и дроб?

# 577
  • Euskal Herria
А, точно! Снощи синът ни ни прати снимка на котарака - огромен е станал. А с кучето - такава любов бяха. Дано до догодина да не се забравят. Заедно се хранеха, заедно спяха, единият като тръгне на някъде, другият търчи след него.

# 578
Нашата мъжка котка също избяга. Всички бяхме като болни. Буквално. ММ тръгнал да я дири с колата. щерката обикаляше бая голям периметър, аз също я търсих, оставих си телефонния номер на човек, който продава зеленчуци. Сестра му беше много жална без него. Постоянно го викаше с мяукане, идваше да се гали в нас, а иначе не си пада по това много, много. На другата сутрин се беше прибрал.  newsm78 Ма не е ли малък за хайманосване? На около 6 месеца е. Kaто се прибра сестра му не го искаше. Бореше го, започнаха да не се хранят заедно, а в отделни панички. Странна работа. Понамазахме ги с ракия, за да замиришат еднакво. Нямахме успех. и Така поне десетина дни. Скоро и сестрата зачезна. Е, не искам да гледам бебета! Crossing Arms

Готови ли сте за утре? Ние сме готови, дано само да успеем да се наспим.
Пожелавам много здраве на учениците и тежки чанти от шестици!
Идеята за шоколадовите бонбони ми се върти в главата от няколко години. Може скоро да се пробва по друг повод. Никой около мен не я прилага.

# 579
  • Ямбол
Аз утре съм на два фронта и на няколко първи учебни дни. Моят и този на сина съвпадат от 10 часа, но ще ходим в 9, след това ще търча да взема малката за нейния, който е от 13,30. Само цветя не съм осигурила.

# 580
Аз днес цял ден си мислех дали да не взема от тези еднометровите шоколади и така се замотах по центъра, че се прибрах в 19:50, колата си я бях оставила пред офиса, заради нея се връщах, въобще големи обиколки, но утре ще взема и аз бонбониера. В първи първи клас имахме традиция да носим бонбони и бисквитки децата да се черпят, на госпожите не съм давала. Но една бонбониера не може да се изтълкува погрешно. На мен на нашия класен ми се иска хубава бутилка да му взема, но какво ще си помисли за нас 😁
От два-три дена така ми се подува корема, че ще се пръсна и ме боли, ужасно е Sad

# 581
Добро утро!
Успешна учебна година на всички деца, учители и родители!

Имахме една котка, която така си ходеше в съседите (на шестия етаж  ooooh!). Разбрахме чак когато зачезна за 3 дни. Убихме се да я търсим, оревахме света. Оказа се, че тя си ходела в съседите редовно. Те бяха младо семейство и пътували за 3 дни, не я видели, че е в тях и я затворили. Един ден просто се завърна през терасата  Laughing Горките хора, такава мизерия беше натворила в тях... Много им се извинявахме, а те ни разказаха как първия път кротко си спели и момчето се събудило с котка върху себе си  Laughing

# 582
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро!
Успешна учебна година на всички ученици, на майките им и на всички учители!
Будна съм от поне час, като и преди това се въртях почти цяла нощ от страх да не се успим.
Обичам 15 септември вълнувам се повече и от детето, но само като си помисля за цялата престояща "лудница" най-вече с ранното ставане и ми се иска да поспя до към 1 юни Simple Smile

# 583
  • Ямбол
Честит Първи учебен ден!
Спорна, успешна и спокойна да е учебната година.
Започва се.

# 584
  • някъде ... тук ...
Успешна учебна година на учениците и учителите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт