Искам да кажа ... (88)

• 68 667
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • Ямбол
...
Искам да ви питам, според вас редно ли е да ни искат "задължително" да купуваме учебник и тетрадка по английски за 35 лева, при положение че в сайта на МОН виждам, че има такива за втори клас безплатни.
И миналата година купувахме. Някак си за един час седмично, ми се струва безумна тая работа. И също така "задължително" ни искат дарение по 30 лева за училищното настоятелство. Аз ли нещо не ги разбирам работите или..
...
За английския - няма как да е един час седмично. Минимумът е два часа. Ако има и ЗИП - нормално е да се учи и по друг учебник, а тетрадките винаги се купуват.
Задължителното дарение няма какво да коментирам - разбира се, че не е нормално. Не си длъжна да даваш.

# 91
Лиляна, днес една майка ми каза, че второкласниците няма да имат бележници. Така ли е наистина?

# 92
  • Ямбол
Би трябвало да е така само за първокласниците, понеже няма да имат количествени оценки. Второкласниците би трябвало да са по старите планове. Но не съм сигурна. Далече съм вече от началните и не знам какво се случва там.

# 93
  • Варна
Днес, мили ми дружки имам РД! Почерпете се виртуално с
кой каквото иска. Поскъпна ми поддръжката и на мен.  Wink

# 94
Евил, честит празник!
 bouquet
Щастлива и усмихната да си винаги!

# 95
evil, честита да си! Много подаръци и весело настроение пожелавам!

# 96
Евил, честит празник! Бъди здрава и щастлива!  bouquet

# 97
  • Euskal Herria
Светалчо, благодаря! За пръв път го правя, досега все му се чудех - виждаше ми се труден и сложен. А се оказа елементарен за правене, като се направи - имаш готов десерт по всяко време. Вадиш и печеш- Става бързо, а е вкусен. У дома мноого го харесаха, но ние сме си заклети фенове на шоколада.

Гена, правилно - като една класна. Вие, майките на ученици, трябва да влизате в ритъм, нали почва училището.  Wink

evil, да си здрава и много обичана! И винаги така лъчезарна!

# 98
Честит празник, Ивъл, желая ти здраве!

# 99
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Eвил, Честит рожден ден!
Бъди жива и здрава, радвай се на живота и на обичта на близките си, пък поддръжката не я мисли Joy

Яна, мятай рецептата в книгата, и други обичаме шоколада и бързите рецепти. chef

# 100
...
Искам да ви питам, според вас редно ли е да ни искат "задължително" да купуваме учебник и тетрадка по английски за 35 лева, при положение че в сайта на МОН виждам, че има такива за втори клас безплатни.
И миналата година купувахме. Някак си за един час седмично, ми се струва безумна тая работа. И също така "задължително" ни искат дарение по 30 лева за училищното настоятелство. Аз ли нещо не ги разбирам работите или..
...
За английския - няма как да е един час седмично. Минимумът е два часа. Ако има и ЗИП - нормално е да се учи и по друг учебник, а тетрадките винаги се купуват.
Задължителното дарение няма какво да коментирам - разбира се, че не е нормално. Не си длъжна да даваш.

Да, днес питах. Два часа са, за тях има учебник,  имат и един час Зип, за него е допълнителния.
Нашата класна каза, че ще имат бележници и оценки.

# 101

Нашата класна каза, че ще имат бележници и оценки.
Ох, Tired

# 102
  • Sofia
Честито evil, рожденичке!  bouquet  Да си здрава, обичана и удовлетворена!
Сякаш и други деви имаме, да не се спотайват  Laughing!
Яна,страхотна кулинарка си и мераклийската ги правиш и плейтваш  Crazy-по мастършефски  chef Hug
Аз днес имах уговорка за обяд с един любим мой приятел и си хапнах уакаме (светалчо  Wink  ) и футомаки,ммм.

# 103
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честито evil, рожденичке!  bouquet  Да си здрава, обичана и удовлетворена!
Сякаш и други деви имаме, да не се спотайват  Laughing!
Яна,страхотна кулинарка си и мераклийската ги правиш и плейтваш  Crazy-по мастършефски  chef Hug
Аз днес имах уговорка за обяд с един любим мой приятел и си хапнах уакаме (светалчо  Wink  ) и футомаки,ммм.

Ами като забравих какво беше уакаме, Генчо newsm78
А футомаки май и въобще не съм знаела какво ще да е. Joy
Ясно, че е нещо японЦко и си спомням, че нещо си хортувахме на тази тема, ама вече ми е излезнало от главата.

# 104
  • Sofia
Свет,не е голяма загуба  Crazy-уакаме-то са японска салата от водорасли, а футомаки- суши с пушена сьомга и други благинки, най-общо казано.  Hug
Специална прегръдка за Даун от мен  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт