Искам да кажа ... (88)

• 69 020
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Ама много зависи какво е. Аз съм кораво куче, ако големия и средния кашлят аз си ги гледам и нищо не правя (изключвам такива али-бали като чай от мащерка с мед и лимон), когато малкия кашля - подскачам един метър и почвам да следя, на десетото изкашляне съм извадила инхалатора. Защото за по-малко от 24 часа от едно кашляне той стига до болница с бронхоспазъм. Различни деца просто. Средния е пил веднъж в живота си антибиотик, точно един-единствен, не е имал никога нужда и този единствен от стрес му го дадох, двамата други бяха в болница. По принцип и да си подкашля, влачи си там нещо, 5-6-7 дена, никога не се усложнява и накрая се оправя без лекарства. Големия ако задържи температура повече от 24 часа е проблемен по друг начин.

# 556
  • В Космоса
И аз съм в предшоково състояние преди 19-ти като знам, че пълна седмица на градина не е правила никога и за два, три дена прави бронхитчето.

# 557
Така, китките са купени.
Светещите маратонки пристигнаха. Утре кичът ще е пълен  hahaha
Сета освен таблети, телефони и лаптопи ще се зареждат и обувки  Mr. Green

# 558
Така, китките са купени.
Светещите маратонки пристигнаха. Утре кичът ще е пълен  hahaha
Сета освен таблети, телефони и лаптопи ще се зареждат и обувки  Mr. Green
Те зареждат ли се, че малката има един Geox от пролетта, но лампичките му спряха да светят, а не можах да намеря батерии, че стелката е здраво залепена.
Валенцето е страхотен човек и боец, радвам се че се запознах с нея и момичетата и, докато живееха в Плевен.
Моето момиче има черни, доста големи косми по краката. Тази година няма да ги пипаме, но за другата ще е наложително. А няма още 9.

# 559
rummi, пази касовата бележка, че едната може скоро да спре да свети. Май на Мими на Жаки така беше станало.
Ох, Силве с тези косми, какво ли ни чака....

# 560
  • Euskal Herria
Преди малко съобщиха в новините, че 17.09. събота ще е учебен ден за учениците - с програма за петък.

# 561
  • югозапад, под "Марков камък"
Аз вместо букети за утре реших да подаря по една хубава бонбониера на госпожите опаковани от детето с много шаренка хартия Simple Smile. Като знам повечето цветя как загиват още преди да са стигнали до някоя ваза с вода. Допада ли ви идеята?

# 562
  • До морето
На мен да!

# 563
  • някъде ... тук ...
Аз купих букет. Ако бях прочела по-рано, можеше и да открадна идеята за бонбоните Simple Smile

И миналата година учиха на 17.09, преди май не учехаа в деня на София софиянчетата, не помня. Тази година е работен ден заради 23ти. Ако беше заради 5ти, нямаше да учат -:)

Сварих 5л мляко, сега чакам другите 5. Ще квася пак Н-буркана  Crazy

# 564
  • В Космоса
Поздрав по слуай 15-ти! Mr. Green

# 565
  • Пловдив
Аз вместо букети за утре реших да подаря по една хубава бонбониера на госпожите опаковани от детето с много шаренка хартия Simple Smile. Като знам повечето цветя как загиват още преди да са стигнали до някоя ваза с вода. Допада ли ви идеята?
И аз така правя. Не опаковам, връзвам панделка на кутията и закачам ръчна картичка "Честит първи учебен ден!" с името на съответния наследник.

# 566
Даааа, на Мими  маратонката даде фира на трето обуване... Дано на румините щерки да са по читави:)

Преди няколко дни  пристигна онази щуротия хавърборда, та караме днес в парка и една жена вика, внимавайте с това, че като се зарежда може да се самозапали, даже ги били забранили за внос в Дубай Shocked Та сега се филмирах и казах на Мими да го зарежда само, когато сме у дома, да не го оставяме без надзор. И аз карам, яко е, но не носи никаква полза за физическото натоварване, друго си е колелцето:)

Успех на всички малки и големи ученици в новата учебна година! На Лили, Катето и ако имаме други учители, също спокойна и ползотворна година желая.

# 567
Жаклин, няма да се запали. Обещавам ти.

# 568
Excuse Me, не знам дали някой ти е отговорил. Тук пише как се чисти кеша на всякакви браузъри:
http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache

Блеккет6, не е ли точно това специфичното на рапицовия мед? Той се захаросва винаги, не че рапицата е била пръскана. Поне така си мисля. Наш приятел пчелар ни даде едно бурканче да го опитаме и ако ни хареса да ни даде повече, защото не всички хора го харесват. Ние обаче не обичаме захаросан мед и още не сме го отваряли

# 569
Дейзи, мерси! Справих се, но ми е мъка с Мака генерално.
Жаки, и у нас се кара един хувърборд, забавно е. Само едвам го удържам да не ходи с него на у-ще.
Все още нищо за новата учебна г не сме взели..((

Общи условия

Активация на акаунт