Искам да кажа ... (88)

• 69 004
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Започна се, наистина. Ох.

В училището на сина ми ремонта на стаите им още не е приключил и до 22ри няма да учат. Ще ги водят по музеи и паркове - за десетокласници иде реч, не за първолаци. Щурава работа, цяло лято не им стигна за ремонта, сега ще изпускат материал.

Оначе щерката е най-щастлива, че вече ще будим бати с нас сутрин, а няма само тя да става за градина Simple Smile

# 586
  • Ямбол
Е, до 22-ри са само 5 учебни дни, от които един е събота, а другите са първи след началото, по един-два часа от предмет не е толкова фатално.

# 587
  • София
А, фатално, нищо фатално няма, разбира се, но ми остави неприятен привкус.

# 588
 Hug Добро утро и честит първи учебен ден на всички мъничета и на вас, които сте учители! Спорна учебна година.

Може би понеже не съм родител още, ама ми е леко странно това свръх притеснение за този ден. Дори да допуснем, че нещо стане, успите се или не отидете, фатално ли е? При нас беше просто събиране в двора на училището, тържество и кратка среща с класа. Не се заяждам, питам наистина Peace
Пожелавам ви усмихнат и изпълнен с емоции ден!

# 589
  • София
А, то притеснението няма нищо общо с конкретния ден Simple Smile А с това, което започва оттук насетне - ставане, будене, закуски, оплаквания от учителки, проблемен успех, забравени домашни ... тези последните специално за моя син, не за всички деца Simple Smile Все се надявам след целия ми зор с младежа-ученик, съдбата да ме компенсира с ученолюбива и съвестна девойка-ученичка ... Иначе няма да е честно просто  Laughing

Специално за деня, синът ми го събудих, когато излизахме ние, вече е голям, оправя се сам от 3-4 години насам. Догодина ще имам първолачка и тогава ще е голямото вълнение.

Пиша пост след пост, ще взема да се спра малко  Laughing

# 590
  • Euskal Herria
Да е успешна и с по-малко стрес новата учебна година за всички - за децата (в детската градина или в училище), за родителите и за учителите!

# 591
  • София
Честит първи учебен ден.
Успешна и спорна година на всички ученици и учители.
Детето ми все още е малко за училище, но ме е обзело едно вълнение  Grinning

# 592
Моята деветокласничка най я вълнуваше с какъв тоалет и чанта да бъде, докато се мъкнеше с едни дънки и две ризи, сега се замоми и стана страшно:) От вчера премери половината ми гардероб, ама много е порастнала и нямаше голям успех. Не и се й учи много, много, а до седми клас беше изключително съвестно дете. Ще я бутаме някак...с тия една камара разказвателни и два езика ще е весело.
Така бях свикнала да си е тук сутрин, обичам ваканциите:)

Аз се вълнувам само в първи клас, даже поревавам по малко:)

# 593
Ами освен да ви пожелая на всички успешна учебна година, повече шестици и по-малко ядове по темата  Peace

# 594
  • Телиш/Плевен
Успешна учебна година на всички ученици и учители! bouquet Hug

# 595
  • Бургас
Добро утро!
Успешна учебна година!
Много се вълнувам аз на такива дни. Първи ден в яслата, първи ден в градината , абе вълнения да има  Simple Smile

Ние сме в Пловдив, организираме кръщенето на Мариана. Иначе РД на Цвети мина и тя беше много щастлива,особено от подаръците. Благодарение на mariat намерих роклята на Елза и беше с нея. Сваляме я трудно и с уговорки.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 14:43 от lina_bs

# 596
Успешна година и на вас  Heart Eyes
В къщи е лудница- аз се измъкнах на работа и ги оставих- каката ги викаха от 8,30  Shocked, що така рано? Малката е от 10, но трябваше да стане рано да мине през фризьор  Mr. Green, т.е. през кака си.

Ох, много помагала за 4-ти клас, още 4 освен учебните тетрадки  Crazy

Лиляна, ще има ли някакви съществени промени всъщност от тази година?

Лина, прекрасно дете  Heart Eyes

# 597
Ох, 45 мин в задръстването се наслушах на тийн неволи.. Joy
Успешно го оставих пред школото-яко да му е дупето тази година.
И на всички ученици да им е лека и безпроблемна новата учебна година!

# 598
  • някъде ... тук ...
Ливнах вода за успех и изпратих дребния с букетите към спирката. Искаха ги в 9.15 в училище.
Баткото от вчера си е в общежитието. Чухме се сутринта да му пожелая успешна година. Каза, че откриването е от 10.
Нямам никаква идея колко и какви помагала ще ползва петокласника. Взел си е тефтер, уж да записва, ако днес нещо им кажат. Да видим Crazy

Лина, голяма сладурка Hug

# 599
Успех на ученици и учители!

Общи условия

Активация на акаунт