Искам да кажа ... (88)

• 68 999
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Мерил Стрийп май няма слаб филм, богиня е тя  Heart Eyes

# 646
Също Мама Мия, мюзикъл е, но гледките...ах!!!

Даваха го миналата седмица по нова или бтв. Имах отзиви и го изгледах.
Бърди, тя е богиня на богините. Вчера по action plus загледах филм със Сюзън Сарандър. Май се отнасяше за войната и бежаците. Видя ми се интересен, но толкова да страдам при такива натурални кадри...

# 647
Програмата на дъщерята леко не ми харесва. В четвъртък и петък са им сложили по 6часа, а понеделник-сряда по 5ч.
При това си започват в 7.30ч, а уж имало нови разпоредби и т.н.

Ето няколко снимки от вчера

Скрит текст:

# 648
 Heart Eyes Sesylle, прекрасно момиченце си имаш!!
С какво са правени снимките, че са така едни.. "вълшебни"?

Eто нещо сладко и от мен:

Скрит текст:

# 649
Сесили, много чаровна госпожица Hug
При нас в понеделник са 8 часа, всички други по 7. Физическото е много малко - два пъти седмично и през седмица имат по допълнителен час физическо.

# 650
Захир, с Никон Д5200.
И твоето краче е прекрасно...Simple Smile

blackcat6, благодаря.
Много са според мен дори 7часа, а какво остава за 8ч.

Знам какво е да висиш по толкова време в училище. След 4-5ти час, децата са просто скапани и не могат да възприемат.
Миналата година ми бяха сложили все 6-7ми часове и то специален предмет. Ами те са тотално неадекватни, особено 2ра смяна. Не че 1ва беше по-различно 1ви и последен час.

# 651
Именно и "важните" часове, ми прави впечатление, че са все последни. 4-час час на класа, обаче 7ми час география или история, 1 час музика - но 6 час математика, 7 - химия, 1 час - изобразително, 6 час английски, а 7-ми биология.
Според мен каквото поемат до голямото междучасие, разцентроват ли се след това иди им обяснявай математика и история или химия.
И другото започването от 8 часа е супер, много се радвам, но откъм организация ще е сложно. Задръстването е в пълната си фаза, преди като почваха от 7,45 реално сме избягвали трафика с 15 минути, сега всички ще сме в купона по едно и също време Crazy

# 652
  • В Космоса
Сесили, чудесна госпожица!

Моята след малко ще я водя да ѝ пробиват ушите.

Стискайте палци, че в 13 часа ни е сделката, да не се прецака нещо. Praynig

# 653
Много красиви снимки!
Червенокоска е страхотна!

# 654
  • Пловдив
Днес тържеството беше доста по-кратко от очакваното, което ме изненада приятно и напълно ме устройваше. Госпожата на първокласника, който снимах, е с много стаж и направи много интересно въведение. Май видях и колата на Янтра, ако е с небесен цвят Thinking.
Да. И аз бях наоколо, ама в началото на събитието пиех кафе в кафенето, защото събирах пари (касиер на класа).

# 655
  • Варна
Ола, банда  Hug
Доживях да стигна до форум... разгеле.
Мина кошмарния 15-ти септември, изпратих
последния първолак. Все едно валяк ме е газил.
Два дни ще съм разнос на деца, от понеделник
съм и на работа, белким си почина. Mr. Green
Sesylle, много я харесвам тази твоя червенокоска  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 19:40 от evil

# 656
  • София
Евил, много са хубави  Heart Eyes
Дъщеря ми сега е на вълна да носи точно такива прави поли, защото ходела много елегантно като е с такава  Laughing Laughing

# 657
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чудни дечица си имате!!

Аз да си покажа новата офис-хубост.., че много и се радвам

Скрит текст:

# 658
Евил, на първата снимка май първокласникът не е щастлив много, много?
 newsm78 Може и да не е последния, не се заричай! Каката е муц- ка!
Захир, в първия момент помислих, че новата придобивка е орхидеята. Добре, че даде жокер- втора снимка.
Аз пазарувах тетрадки за голямата. Днес сутринта всичките учител се изредили да си кажат претенциите- от колко листа, какъв формат, евентуално какви и за какво ще правят компромиси  относно тетрадките.  
Моля някоя добра учителска душа да ми разясни каква е разликата от тетрадка 80 и такава със 100 листа!
Шантава работа

# 659
Сесили, чудесна госпожица!

Моята след малко ще я водя да ѝ пробиват ушите.

Стискайте палци, че в 13 часа ни е сделката, да не се прецака нещо. Praynig

Акаша, сега го виждам, но се надявам всичко да е било наред!

И нашата сделка мина днес, много съм щастлива. Вече сме горди собственици на къща! Сбъдна ми се една мечта! Сега, обаче, какъв ремонт ни чака. И градина един декар Mr. Green Живи и здрави, ще се справим!
Кумувете и те си купиха в същото село, дори вече се нанесоха, но тяхната е чисто нова. И друга приятелка имам с къща там, направо ги превзехме. В еуфория съм!

Много са ви красиви децата!

Общи условия

Активация на акаунт