Звездни компромати - 299 част

• 136 727
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Не беше ли той,дето имаше телефонен запис,в който обижда дъщеря си ?
Да.
Скрит текст:
Скандалът станал, когато Айрланд не отговорила на планираното сутрешно обаждане от Ню Йорк на 11 април. Разяреният Болдуин оставил на телефонния секретар съобщение до тогавашната си 11-годишна щерка, в което я нарича „грубо и безмозъчно прасе“.
„Ти просто ме затрупа с говна, като не отговори на обаждането ми, не си и помисляй повече да отидеш на пътешествие с майка си! Постоянно така се държиш“, крещял актьорът. Преди да затвори телефона, Алек предупредил детето си: „Приготви се да се срещнем на 20-и в петък“.
Актьорът признава, че когато по този повод го затрупали съобщения от медиите, той едва не се самоубил. „За щастие получих помощ от професионалисти. Иначе Бейсингър щеше да победи – тя отдавна си мечтае да умра“.
http://m.woman.-spam082-/news.php?category=&id=13899
Не са се разделили с Бейсингър "като приятели", както е модерно Laughing намесили са детето в разправиите м/у тях, мисля че им е дошъл акълът и на двамата, дано.

# 346
  • София
мда, не се разделиха красиво.

# 347
  • Once there was a Hushpuppy...
Дааа, но пък бяха прекрасна - външно двойка Heart Eyes
И по отделно си ги харесвам Peace

# 348
Николета  на SFW  ooooh!
Скрит текст:
Текст под снимката  hahaha
Скрит текст:
Тази вечер имах честта и удоволствието да бъда част от едно нестандартно и уникално по рода си ревю на слънчеви очила, чиято черешка на тортата бях именно аз, в ролята на садо-мазо, фатална жена! И следвайки мотото на Opticlasa - винаги една класа над другите, съвсем неслучайно мой сценичен партньор бе малко, грозно, голо коте...на фона, на което очилата и аз, изпъквахме двойно повече от обикновено! А който се е почувствал засегнат лично, да заповяда да си вдигне класата в Opticlasa! #fashionweeksofia #opticlasa #dior ❤
Пак тя
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:

Крис Дженър
Скрит текст:
Новата двойка Риана и Дрейк
Скрит текст:

Двамата са си направили еднакви татуировки 

# 349
  • ГО
Лелеле, това коте как е забило нокти в коженото яке....

# 350
  • където ми харесва
Малкото, голо, грозно коте е по-хубаво от нея Laughing Mr. Green

# 351
Малкото, голо, грозно коте е по-хубаво от нея Laughing Mr. Green
И по- умно!

# 352
 Joy

Koтето 100 % е по-умно, спор няма.

Страшна класа, чудоооо  Whistling

# 353
Аз бих взела класния отдясно Mr. Green

# 354
  • където ми харесва
Много вероятно, другия класен (зад него), вече да го е взел baby_neutral Laughing

# 355
Много вероятно, другия класен (зад него), вече да го е взел baby_neutral Laughing
Joy Joy Joy

# 356
  • София
Кой ги мисли тия тъпи реклами?

# 357
Мииии  от тая оптика имам-нямам пари очила нЕма си купя. Тия нищо не разбират от маркови котки щом ползват жени менте.

# 358
Дано Валери не е бил в публиката, че на котето му е спукана работата.

Много залезе Николета, има спешна нужда от скандал, че я изместиха други звезди.

# 359
Джиджи Хадид

Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт