Звездни компромати - 299 част

• 136 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Щастлива мама на 3 слънца
Накрая ще излезе, че всъщност николетиния Кристияно Роналдо е Никито Михайлов  Mr. Green
Joy hahaha
Май май

# 631
Нина Добрев с приятели

Според френските медии Марион Котияр е бременна за втори път.
Скрит текст:

# 632
Продължават да са неразделни с Джулиан  Thinking

# 633
Andrea Panconesi е избрал Галена за лице на Luisa Via Roma. Ето интервю с него за COOL…T  :
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153846452212765&id=184936832764

# 634
  • Rock & Roll feeling ...
Галена има подплънки в дупето .

Скрит текст:

# 635
  • София
Лео Ди Каприо любезно напътства възрастна двойка, които сигурно и хабер си нямат кой е той.  Laughing

Скрит текст:

# 636
Галена има подплънки в дупето .
Тя винаги си е имала такова дупе, ето снимка от 2011 , когато подплънките не бяха модерни  Laughing

# 637
Дупе се "помпи" много лесно във фитнеса с определени упражнения, а до колкото знам от тук тя спортува /може и да я бъркам с някоя/

# 638
Славчо Тошев беше гадже с едно тъпо парче от породата на Мис Тигрова - Вивиан. Бяха голям смях... ooooh!
http://www.sportal.bg/news.php?id=300499
 hahaha hahaha http://www.vbox7.com/play:07fef6cd  а това е култово просто
Тази мома сега била семейна и дете имала, та май някоя молекула мозък някак си и е поникнала в тиквата.

Crazy Тези двамата са уникални, но и водещият си го бива. Абе, събрали са ги от смотан, по-смотан в това студио Grinning

# 639
  • Rock & Roll feeling ...
Според мен си има импланти. А и ДесиСлава беше казвала за галена,че си има " бразилското дупе" . / във ВБ/

Скрит текст:

# 640
  • София
София Вергара на снощните Еми-та
Скрит текст:

Дъщеричката на Алиса Милано
Скрит текст:

Боно и Джъстин Трюдо
Скрит текст:

Марк Ц и съпруга
Скрит текст:

Звезден рожденник: Джеръми Айрънс на 65  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 08:30 от Бърди

# 641
Някой знае ли тези хора кои са?
Скрит текст:

Този в средата се казва Чавдар, не си спомням фамилията. Работеше като ПР/експерт ВО (на ниска позиция) в едно министерство, но информацията ми е от поне година. Предполагам, че още е там. Родителите му имат хотел в Русе.

Сестра му е Първолета Чавдарова-Летиция, неизвестна за мен дизайнерка, но сега открих, че миналата година се е омъжила и са им кумували Мира Добрева със Жоро Торнев. Има снимка как тропат хоро пред Шератон. Laughing

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 09:30 от wild poppy

# 642
  • Once there was a Hushpuppy...
Гала тази сутрин е истинска Мортиша Laughing още ли я стилизира приятелката й Халваджиян?

# 643
Гала тази сутрин е истинска Мортиша Laughing още ли я стилизира приятелката й Халваджиян?
Да.

wild poppy, мерси много.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт