Звездни компромати - 299 част

• 136 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
С право е спечелила Биляна. От всички там е най- добре изглеждащата . То и аз не съм им фен и абсолютно не ги разбирам тези жени,ама и плюенето по нея ми идва  в повече .
Къде имат силикон?

# 616
Мел Гибсън ще става татко за 9-ти път
http://www.manager.bg/lyubopitno/mel-gibsn-shche-stava-bashcha-za-deveti-pt

П.П.Извинявам се ако вече е коментирано, но на моменти не мога да ви изчета всички коментари  Blush

Той да не се състезава с Еди Мърфи Crazy

# 617
  • където ми харесва
С право е спечелила Биляна. От всички там е най- добре изглеждащата . То и аз не съм им фен и абсолютно не ги разбирам тези жени,ама и плюенето по нея ми идва  в повече .
Къде имат силикон?
В гърдите.
Нормално е да слагат. Те, като тренират гърди и гръб, женствената форма отива по дяволите.

# 618
Ким е надминала себе си:

със санитаря   отзад

# 619
# 620
  • Бургас
Ким откакто се залюби с Кание тотално се чална в облеклото. Преди ми харесваше как се обличаше, а сега е направо нелепа.

# 621
 ooooh!
Гледайки снимката на Ким ми идва отвътре само един звук ГРУХ ГРУХ Joy

# 622
Айде стига бе!Грух ,грух според анорексичните български разбирания ли?
Толкова  отслабна и грух ,грух моля ви се! Въпроса е с какво е облечена на тази снимка и въобще..
Между другото,май и в дупето е отслабнала доста? Нали било прикачено,как става тая работа?

# 623
# 624
Ники Михайлов защо е изпаднал до Мерсин, още толкова млад?

# 625
Задникът на Ким е голям, но инак... съвсем си е секси. С тази разлика, че така всичко на показ - отдавна не предизвиква сексулани желания. То като покажеш всичко... какво ли остава за после?
Напомня ми изперкалата със същия тип ексхибиционизъм Шер..
Т'ва да не им е по арменска линия? Този мерак всичко да си покажат? Thinking

# 626
Защото толкова си може.

# 627
Не става само с пари/ връзки/, трябва и игра....А до който се е докоснала г-жа Късокракова, моментално му се срива кариерата Wink

# 628
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Накрая ще излезе, че всъщност николетиния Кристияно Роналдо е Никито Михайлов  Mr. Green

# 629
Накрая ще излезе, че всъщност николетиния Кристияно Роналдо е Никито Михайлов  Mr. Green
Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт