Звездни компромати - 299 част

• 136 767
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо да е тъпо? И 10 бютихолики да има,ми е все тази - все аз ще съм най-Убавата 4470
В крайна сметка,никове ли гледаме или нечии отговори като начин на мислене?

Ваша си работа,аз никове и картинки не гледам.

# 256
  • Rock & Roll feeling ...
Не бе ,то  за някой подобна тавтология може да е и тъпа ,че и дразнеща ... Хора всякакви.
За мен не е в това въпроса. Въпросът е,че някой ми пише " що плагиатстваш  Wink " ,чел - недочел. Друг се впуска в разсъждения,разбрал - недоразбрал и прозира липса на желание да се разбере защо и какво е станало / при положение,че този който трябва ми е писал и на този,който трябва вече съм отговорила в темата /.
Забелязва се сходен ник и отсъства всякаква мисъл по-нататък . Щото ако не те интересува,що пък взимаш отношение  Thinking  Или може би всичко си е съвсем смислено,просто има доза преднамереност.  Whistling (виж ти,  Wink Hug )

Сменям си ника,не защото се чувствам респектирана от взетото отношение в темата, а защото наистина не съм го взела умишлено и защото може би не е приятно на  so what? , а аз решавам да уважа това.
Надявам се с това, тази тема да е приключена,защото съм податлива към диалогични дискусии,а  за всички спама е досаден. Все пак,ако някой чувства недоизказаност по  темата, нека ми пише на лична.
- - - - -

Алесандра Амбросио на снимачната площадка на нова реклама на ВС - ...1 ...2 ...3

# 257
ПОначало не харесвам Амброзио. Тия снимки особено са просто уникат. Супер зле е излезнала. КОфти костюм, кофти крака, кофти стойка. Перушината... е, тя не е лоша, какво пък  Thinking

Да дам по-весел завършек на историята с никовете. Последно... Чолито, всеки сменя понякога. Нo е хубаво да се спреш в един момент. Пък и нали не искаш след амнайсет години ако случайно попаднеш в една тема с Лиляна, да ѝ осигуряваш три дни ровене из архивите на форума. За да ти изскокне накрая с "Помня те тебе. Веднъж открадна ника на So what"?  Laughing Laughing Laughing

# 258
  • До морето
Ето, Чолито - ми харесва  Grinning Имаше едно филмче с Наталия Орейро, забавно беше. Аз доволен!!!

Амброзио наистина е пълна загадка как въобще й е хрумнало да става модел. Хич не я харесвам, моите крака са къде, къде по- хубави  Sunglasses

# 259
Ирина Тенчева е постнала във фейсбук " животът започва в края на твоята зона на комфорт" и има коментари да не забравя, че това е само игра.
Тази ако влезе в Биг Брадър е чисто луда!

Едва ли????По скоро става дума за къртицата  ooooh!
Къртица няма. Тази вечер започва Фермата по БТВ, а Ирина влиза в ББ по Нова тв. Хонорари са нужни! Четири деца има жената, ако и само 3 да е износила в утробата си Whistling

# 260
Ирина Тенчева е постнала във фейсбук " животът започва в края на твоята зона на комфорт" и има коментари да не забравя, че това е само игра.

Къртица няма. Тази вечер започва Фермата по БТВ, а Ирина влиза в ББ по Нова тв. Хонорари са нужни! Четири деца има жената, ако и само 3 да е износила в утробата си Whistling
С един куршум 2 заека- хем Иван ще си почине малко от нея, хем я пуска в конкуренцията за да им умори зрителите от скука Laughing

# 261
Хич не я харесвам, моите крака са къде, къде по- хубави  Sunglasses
Ти, си по- красива! Не си сравнявай само краката!

# 262
Скрит текст:

С един куршум 2 заека- хем Иван ще си почине малко от нея, хем я пуска в конкуренцията за да им умори зрителите от скука Laughing
Joy Joy Joy

# 263
  • До морето
Хич не я харесвам, моите крака са къде, къде по- хубави  Sunglasses
Ти, си по- красива! Не си сравнявай само краката!
Тебе сериозно трябва да те черпя  Laughing Само ме разнасяш от тема в тема каква съм убавица  hahaha

# 264
Интересно ми е, ако Ирина Тенчева влезе в ББ, дали брай й ще ходи да я защитава в студиото при нужда или Иван ще го прави. Не знам дали знаете но брат й е психотерапевт: http://insighting.eu/psihoterapevt.html
Ще ми е интересно да го гледам и него, понеже е малко чешит Grinning

# 265
  • Варна
Том Форд с награда от Венеция за Nocturnal Animals .
https://www.instagram.com/p/BKL48KnAYZf/
Нов танц на Чичо-Дядко
https://www.instagram.com/p/BKLfZlRDjkZ/?taken-by=gianlucavacchi
Моника Белучи от Грег Уилямс- хубава е.
https://www.instagram.com/p/BKLjNZXgKQ0/

# 266
  • Rock & Roll feeling ...
Ето, Чолито - ми харесва  Grinning Имаше едно филмче с Наталия Орейро, забавно беше. Аз доволен!!!
Точно от това филмче е  Wink,прякор от дете,защото играех футбол.

Чолито, всеки сменя понякога. Нo е хубаво да се спреш в един момент. Пък и нали не искаш след амнайсет години ако случайно попаднеш в една тема с Лиляна, да ѝ осигуряваш три дни ровене из архивите на форума.
hahaha Joy Joy
Кат' е залудо, да търси . Луд умора няма,някой с номер,други с цяла програма .
Иначе, да се сменят,никове,аватари,подписи... през ден,ако ще. На мен не ми пречи. Който както се харесва,мисли и усеща. И аз съм на системата на Beautyholicа.
- - - - -

Jessica Biel
Много бременната Mila Kunis
Видях,че Гага е пусната отпред,ето и  отзад

# 267
От клипчето на чичо-дядко най-много ми харесват краката на жена му  Heart Eyes

# 268
Как го лепнахте този прякор "чичо-дядо"  Laughing

# 269
  • Sofia
ЖенитУ Калканджиева, в момента по бТв.Много се е влелчила,надиплила и шкембак...кой набор е?
Синът й учи в едно училище с моя, засичам я...не остарява добре.

Чичо-дядко е герой от едно безумно cartoon-ко филмче  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт