Звездни компромати - 299 част

• 136 412
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
София Лорен днес навършва 82 години! Жива легенда е тя!

# 721
# 722
Да питам-Жоро Торнев и Мира Добрева още заедно ли са?
Да, но явно имат проблеми...

София Лорен днес навършва 82 години! Жива легенда е тя!
Да й е честито! Simple Smile

# 723

Хмммм, този път май е сериозно... Thinking

Кара  тоалетът отстрани - сега тези черти май ще идват на мода. Laughing  Много страшно гледа.

# 724
  • Русе, България
И аз идвах с новината за Бранджелина, прочетох я в дневник току-що. Много ми е мъчно, харесвам ги и заедно и поотделно. Знам, че преди дни, като излязоха неговите ч/б снимки, се изписа доста за нея. И все пак....

# 725
# 726
  • Rock & Roll feeling ...
 Shocked Shocked Shocked

Анджелина и Брад се развеждат ?! Е т'ва не мо'е да е истина .

# 727
Shocked Shocked Shocked

Анджелина и Брад се развеждат ?! Е т'ва не мо'е да е истина .
Защо не ?

# 728
  • ❌❌❌
Сега Анджелина ще напълнее, а кариерата на Брад Пит ще претърпи неминуем възход. ura Кот' - такоз! Mr. Green
Винаги са ми изглеждали адски невлюбени и позьорски. Освен в началото де.

Какви са тез черти от тоалета на Кара? Shocked С тиксо ли са закрепени, с що? Thinking

# 729
Джоли е наела адвокатката, която представляваше Джони Деп в неговия развод. В молбата за развод, подадена от Анджелина, като причина е посочена - непреодолими различия. Според молбата двамата са разделени от 15.09.2016. Анджелина настоявала за пълно физическо попечителство над децата, като Пит щял да има право на посещения. Според източник близък до Джоли, истинската причина за развода била отношението на Брад към децата. Уж той прекалявал с консумацията на трева и алкохол и имал проблеми с гнева. Това последното не ми се вярва много, но ще видим.
Повече информация тук - http://www.tmz.com/2016/09/20/angelina-joile-files-for-divorce-brad-pitt/

# 730
  • Rock & Roll feeling ...
И Дейли Мейл избухна с заглавие на черен фон :

Скрит текст:

# 731
Какви са тез черти от тоалета на Кара? Shocked С тиксо ли са закрепени, с що? Thinking

Нарисувана с боя била чертата уж - боди арт някакъв. newsm78

# 732
Жалко за Брад и Анджелина, харесвах ги...

# 733
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мдааа, няма да пропусне да му изпие кръвчицата  при развода явно. Идеалната майка тя Sick Tired

# 734
А аз, така и не ги възприех като двойка, въпреки че доста години семеен стаж навъртяха. Но може би защото него го харесвам, а нея-не.

Общи условия

Активация на акаунт