Какво правите ,когато сте ядосани на мъжете си

• 5 343
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
Аз бързо паля и добре, че моето палене е обикновено у дома, защото никой от моя кръг на приятели и познати не би повярвал, че това съм аз. Напоследък се опитвам да контролирам емоциите си от негативния спектър и рядко стигаме до драма гранде. Мисля, че заслуга има и моя човек, които след толкова години съжителство видя, че не води до нищо хубаво когато съм яхнала метлата да ме ръчка или да ме пита какво ми има.

# 31
Първа ваза- цупя се! Понякога това минава много бързо, защото имам разстояние между предните зъби и почвам да говоря! Втора фаза- разказвам му с какво ме е наранил на дълго и на широко! После той започва да ми се милва като коте в краката, което води до трета фаза- пак цупене (за да му държи мокро)! И накрая- четвърта фаза- карам го да се постави на мое място, за да види ще за говедо е! Фаза пета- казвам му че е говедо и ми олеква! Характера ми е като бомба (била тя със закъснител или без) и за да се стигне до там да избухна, знае, че е съгрешил!
Разбира се имало е и случаи, в които заради "изгубени в превода" са ставали скандали, като разбера, че ме е ядосал защото не съм се изразила правилно, започвам да се хиля и става една от историите, с които се смеем с приятели!
Но поради високата ми емоционалност, с него се уча да не замесвам високия тон и емоции когато трябва да се справям с други! Тези "екстри" си ги пазя само за него!  Twisted Evil
Шегата на страна, но рядко споровете/караниците ни са за нещо съществено! По принцип знае кога е направил нещо грешно и няма смисъл да му го казвам, което обаче мен не ме спира да си излея чувствата!

# 32
  • София
Опитвам се да го правя вече наистина , проблема е там , че той не се усеща като съгреши към мен.Някои неща,които за мен не са правилни , той не ги счита за грешка , тоест ,никога не разбира с какво ме е обидил.
Както ти си казала и ние имаме езикови проблеми и изясняването е задължително , защото когато каже нещо аз го разбирам по съвсем различен начин от това което той е имал предвид.
Моя приятелка, леко поназнайваща езика на милото, ползваше речници и разговорници след един скандал, който едва не ги разведе.
Той спира парното, защото му е горещо, тя го пуска, защото е зиморничава.
Накрая, възмутено му казва, че ѝ е писнало да я държи на студено.
Че като се засегна тоя човек, не иска да говори, пренесе се на дивана, обяви развод.
Оказа се, че изразът " Държиш ме на студено" е еквивалентен на нашия " Държиш ме на сухо" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт