Хайде, ЯНУАРЧЕ, покажи колко силно риташ ти - Тема 5

• 66 818
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
да благодаря ви момичета много бях притеснена след прегледа не спрях да плача надявам се от хапчетата да се оправя Sad благодаря ви момичета за информацията мисля , че сега съм малко по спокойна и ..да ще почивам повече и няма да вдигам вече нищо тежко , може и от това да е Божа работа не ми каза от какво се получава

# 91

от притеснение забравих да попитам , притеснявам се защото съм на работа до края на месеца и ме е страх как ще работя тя ми каза че ми трябва повече почивка  ... незнам какво да правя много съм шашната , преди това имам 1 спонтанен аборт януари месец ....... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Теди, здравей! Моят съвет е да звъннеш на докторката и да я питаш колко е дължината на шийката, Аз съм с конизация и въпреки всичко нямам серклаж, първо има варианти за медикаменти, които вече са ти предписали и има вагинални - утрогестан, който до колкото ми каза доки предпазват от скъсяване и даже може да помогне за увеличаването и. Simple Smile Притеснително е ако размерът и е под 2,5, но имам една позната, която и без серклаж си го износи, но съм повече лежане Simple Smile

# 92

от притеснение забравих да попитам , притеснявам се защото съм на работа до края на месеца и ме е страх как ще работя тя ми каза че ми трябва повече почивка  ... незнам какво да правя много съм шашната , преди това имам 1 спонтанен аборт януари месец ....... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Теди, здравей! Моят съвет е да звъннеш на докторката и да я питаш колко е дължината на шийката, Аз съм с конизация и въпреки всичко нямам серклаж, първо има варианти за медикаменти, които вече са ти предписали и има вагинални - утрогестан, който до колкото ми каза доки предпазват от скъсяване и даже може да помогне за увеличаването и. Simple Smile Притеснително е ако размерът и е под 2,5, но имам една позната, която и без серклаж си го износи, но съм повече лежане Simple Smile

Значи още по време на преглед докато бях на магарето и ме пита , имала ли си болки а аз имах ниско долу в дясно но не съм пила никога нош па , защото каза имаш съвсем леко скъсяване на шийката ... след като го чух това ме обля паниката и нищо не чух по нататък ... ММ слушаше само разбрах че ми трабва почивка каза ми за работата да си помисля дали ще мога да искарам месеца но ми трябва стаж апък и тя е лека на стол съм цял ден ... и така  говорих с шефкта обясних и и тя ми каза да си преценя аз ...

# 93
Значи, леко скъсената изобщо да не те притеснява, явно е от натоварване. Миналата бременност бях с 2,7-2,5 до края и си родих чаак 11 дни преди термин съвсем износено бебе без нищо да ми правят или да пия каквото и да е освен магнезий. Както казах, притесняват се ако е под 2. Можеш наистина да питаш колко см. е била или виж, трябва да е написано на документите от прегледа някъде.
За работата си прецени дали ти е натоварваща.

# 94

Molly31 ето от този магазин http://www.izamama.com/, който е на Скай сити мол на ул. Коста Лулчев в сутерена.

# 95
  • гр Шумен
Момичета здравейте Simple Smile Другата седмица имам планувана малка екскурзийка до Златоград, Сандански и Боровец. До скоро се чудих дали да ходя,че е много пътя. На консултацията попитах , казаха ми че съм минала критичния период и че няма проблем, казаха ми да увелича магнерода и но шпа-то и да спираме по малко да почиваме.
Вие какво ще кажете по въпроса? Simple Smile

# 96
И на мен като ме изписаха от болницата ми казаха, че ако искаме да пътуваме превантивно но-шпа и магнерод и на всеки 30мин път да правим почивка от 10-15мин.

# 97
  • София
Аз си пътувах през цялата бременност. Веднъж до Гърция, миналата седмица се върнахме от Несебър, на 22 отиваме на Смолян. Пия нош па вечерта преди пътуването и в деня също. Щом док ти е казал, че може, значи няма да имаш проблем  Peace

# 98
Цветенце онзи ден се върнах от Гърция , предната седмица ходихме на Етъра близо 400км изминахме, с по-често спиране една възглавничка на кръста щом доктора дава действай.А аз съм и с уж плацента превия или много ниска плацента, т.е. не ми препоръчват да пътувам, но се чувствам добре и си го позволявам. Peace

# 99
  • гр Шумен
Благодаря ви момичета, сега някак мие по спокойно като знам че не съм само аз дето е хукнала по пътищата Grinning С първото бях малко по смела, в 8-мия месец ходих на море, но сега нещо съм по страхлива Simple Smile

# 100
  • Sofia

Molly31 ето от този магазин http://www.izamama.com/, който е на Скай сити мол на ул. Коста Лулчев в сутерена.
Благодаря bouquet

# 101
Здравейте момичета Simple Smile
Таман се връщам от преглед и с бебка всичко е наред 512 грама сме вече.
При мен обаче кандидата пак е рецидивирала. Та док. предложи този път по-нестандарно да опитаме.
Да си взема нистатин и глицерин. Смесвам там внякакви пропорции и с тази смес при нея 3 дена подред за нещо като промивки. С тампонче да мине по стените на влагалището. И с идеята, че после, вече изчистено ще може да се приеме по добре лечението с Положинакс(за н-ти път)....  newsm78
Как ви звучи това?

# 102
  • гр Шумен
Aз имам още едно терзание , забравих да спомена за него преди малко. Моята снежинка ,по принцип е много палава и много ме рита , дори е видимо, а понякога и болезнено. Обаче тука от 2 дена не мърда нещо така активно ,даже хич не съм я усетила. Дали трябва да се притеснявам ?

# 103
Момичета здравейте Simple Smile Другата седмица имам планувана малка екскурзийка до Златоград, Сандански и Боровец. До скоро се чудих дали да ходя,че е много пътя. На консултацията попитах , казаха ми че съм минала критичния период и че няма проблем, казаха ми да увелича магнерода и но шпа-то и да спираме по малко да почиваме.
Вие какво ще кажете по въпроса? Simple Smile

Може да пропуснах полетите, но лятото се скъсахме от пътуване. 3 пъти ходихме до БГ-Черноморието, 1 път до Гърция, 1 до Жеравна. А последния уикенд направихме и тур от 1000км. София - Сливен - Плевен - Велико Търново и Шипка Simple Smile

Та и аз като другите - почивайте по-често. Използвам една възглавница за кръста - да не усещам вибрациите на автомобила толкова също. И превантивно предния ден и същия пийвам но-шпа.

# 104
Момичета, по каква схема пиете но шпа преди и по време на пътуване?

Общи условия

Активация на акаунт