Коледни и новогодишни идеи и декорации

• 360 145
  • 3 260
  •   1
Отговори
# 3 120
  • Под Сините камъни
Лудна честито и от мен  Grinning
Ти ли беше пускала навремето един линк за една мадама от Базар БГ,която продаваше коледни украси?

# 3 121
  • bad@ss
Всичко ми е от нея  Peace

chrissy, може би, а може би не...
Тя мацката ги окомплектова нещата и не ги разделя. Покрай това, което съм харесала, са пристигнали и сребристите топки. Ма те цяла торба  Laughing

# 3 122
  • Под Сините камъни
А може ли линк?

# 3 123
  • bad@ss
Скрит текст:

Обаче трябва да си я следиш  Peace
Когато пуска коледно, на един ден пуска по няколко обяви, и най-хубавото изчезва много бързо. Аз всяка сутрин си цъкам да си я нагледам  Blush

# 3 124
  • София/Севлиево
Ей ме и мен тук, тамън приключих с морето(засега) и вече си мисля за Коледа.Даже оня ден казах на ММ , че ще сложа елхата в началото на ноември и той ме изгледа едно такова страшно.Иначе още от рожденният ми ден,който е в средата на юли, съм се замислила какво ,къде и как ще е тази година.

# 3 125
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
такава дивотия измислих, че ако успея да я направя сама ще се потупам по рамото Simple Smile
ще направя бърз оглед на материалите да видя какво още ми трябва и следващата седмица - Коледа, дръж се, почвам те!

# 3 126
  • bad@ss
Е, дивотия? И да не я споделиш?  Crossing Arms

# 3 127
дай ми малко време, а?
поне да я почна Simple Smile

# 3 128
  • bad@ss
Е, идеята е узряла, ПЪК  Hug
КАЗВАЙ  Joy

# 3 129
  • Euskal Herria
И аз чакам да разбера какво си намислила. Еле, ако е нещо тип "третия връх"  Joy. Аз още не съм избрала в какви цветове ще е тази година украсата, обикновено в последния момент действам.

# 3 130
минах покрай един магазин (наглеждам си го в търсене на нещо интересно за бродиране) и видях
поларено долнище на пижама Simple Smile червено. на снежинки. с етикет.
крачолите дълги и широки - точно като за саламестите възглавници на дивана.
имам бяло поларено одеяло от детето, червен поларен шал (много широк) и много червен плат, нещо като промазан шушляк.
Simple Smile да продължавам ли с обясненията?
мисля, че можете да си ги представите Simple Smile

но този път ще съм с апарата в ръце, когато ги покажа на миУтУ Simple Smile неговите физиономии не са за изпускане Simple Smile

# 3 131
  • bad@ss
Уфф, аз си представях тел, винкел, кабели, ток...

Тези ги ших за детската стая миналата зима. Много набързо ми се получиха. Давай смело  Peace

# 3 132
камината и кабелите са по-натам Simple Smile
сега само гащи Simple Smile

# 3 133
  • Под Сините камъни
Скрит текст:

Обаче трябва да си я следиш  Peace
Когато пуска коледно, на един ден пуска по няколко обяви, и най-хубавото изчезва много бързо. Аз всяка сутрин си цъкам да си я нагледам  Blush
Благодаря ти  Hug

# 3 134
  • bad@ss
А, така. Наблюдавай си я  Peace

Средната цена на коледен комплект е 10-12 лв. Често включва повече от 10 различни артикула. Около 3 лева е доставката. Повечето неща са чисто нови. Всичко е от скандинавските страни.
Най-големият ми "удар" са белите къщички. Дойдоха си с кутиите и етикетите. Ето реалните им цени.
Лампичките ѝ също са много хубави, с хубав кабел и стабилни щепсели. Когато нещо е повредено, липсват крушчици и т.н., това винаги фигурира и в описанието, четете добре.
Ако ви попаднат картонени звезди, в които се пъха крушка, но случайно са без опаковка, крушката да е 20 вата!

А тези са ми абсолютно най-любимите Heart Heart Heart Понеже Криси попита, дали продължавам да държа лампички целогодишно. Макар и тези да ги водят "градински" един вид.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 10:25 от ЛуДната соната

Общи условия

Активация на акаунт