Пазаруване от H&M ➤ 7

• 90 438
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Само на мен ли не ми излиза полето за код за отстъпка в кошницата? Никъде не го виждам
От известно време полето вече се показва на втора стъпка от процеса на поръчка!  Peace

# 541
Имам съобщение на мобилното, което гласи "Последен ден да се възползвате от 70% + БД!"
Къде е тази БД?

Няма ли код ?
И аз току що проверих, изписва ми същото, но не дава код никъде. newsm78 Да не би ако се пуска през приложението поръчка да има БД?

# 542
Имам съобщение на мобилното, което гласи "Последен ден да се възползвате от 70% + БД!"
Къде е тази БД?

Няма ли код ?
И аз току що проверих, изписва ми същото, но не дава код никъде. newsm78 Да не би ако се пуска през приложението поръчка да има БД?

И аз получих същото, но никъде не ми отразява БД. Писах на посочената поща в хм.

# 543
10 % с код 0522 го прилага , но никъде не излиза БД и на мен нито на приложението ,нито на компа... Сега съм в чуденка как да процедирам

# 544
Ясно,дами...разбрах.
Ивах предвид,че не е кой знае какво код с 10 процента,като така или иначе тази опция съществува винаги Wink

# 545
И аз им писах писмо и ще си чакам компенсацията. Според мен, дори да е грешка трябва да ни пратят код за БД. Другият вариант е да е подвеждаща реклама, за което също трябва да бъдем компенсирани. Надявам се днес да ни отговорят на запитванията и да си пуснем изгодно поръчките. Grinning

# 546
Току що се обадих на горещия телефон, За днес имат само 10 % , БД е техническа грешка...

# 547
  • София
Здравейте, а на вас отразява ли ви кода като го вкарате? Защото аз го слагам пише ми добавен код за отстъпка, но реално не го отразява в самите суми.
И се чудя в мен ли е проблема или?

# 548
А, техническа грешка било! Stop Сега да пуснат и код за БД да се научат повече да не правят технически грешки. На глупаци ли ще ни правят?! Crossing Arms

# 549
  • Варна
Не.
Скрит текст:

# 550
Здравейте, а на вас отразява ли ви кода като го вкарате? Защото аз го слагам пише ми добавен код за отстъпка, но реално не го отразява в самите суми.

Отразява го

# 551
  • София

Отразява го
Ха сега го отрази, явно нещо беше зациклило или при мен или при тях Simple Smile

# 552
При мен излизаше някакво
-15.0%
явно от преди, но реално не даваше отстъпка и първо трябваше да се премахне , за да хване активния

# 553
  • София
Да и при мен така беше

# 554
Не.
Скрит текст:
Възползвайте се и поискайте някаква компенсация.
Скрит текст:
Цитат
Забрана за заблуждаваща и сравнителна реклама

Чл. 32. (1) Забраняват се заблуждаващата реклама, както и неразрешената сравнителна реклама.
(2) Рекламодателят и рекламната агенция, изготвила рекламата, носят отговорност за заблуждаваща и за неразрешена сравнителна реклама.
Заблуждаваща реклама

Чл. 33. (1) Заблуждаваща е всяка реклама, която по какъвто и да е начин, включително по начина на нейното представяне, подвежда или може да подведе лицата, до които е адресирана или достига, и поради това може да повлияе на тяхното икономическо поведение или по тези причини нанася или може да нанесе вреди на конкурент.
(2) При определянето на рекламата като заблуждаваща се взимат предвид и:
2. цената или начинът на формирането й и условията за доставка на стоките и изпълнение на услугите;

Общи условия

Активация на акаунт