Пазаруване от H&M ➤ 7

• 90 254
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
ninl, nevity, благодаря!  bouquet

# 661
На мен не ми излиза мястото за кода. Ни на първа стъпка , ни на втора. Харесах си едно палто ама мъц((

# 662
И на мен така от единия ми профил. Добре, че имам няколко та на другия излезе при начин на плащане нещо цъкнах и се появи полето за кода. Много объркващо плюс това артикула ми 24,99 изписа ми, че е намалило 9 и нещо и доставака 6,90. Реално цената е тази, която трябва да бъде, но защо така е написано.  #Crazy newsm78

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 20:14 от Янчето :)

# 663
Много гадно са го направили и аз се пулих. Свалят доставката от единия артикул (при мен най-скъпия), а отдолу си пише доставка 6,90. Но като сметнеш си е така   Crazy Crazy Crazy
Преди си беше много по-добре и без да поръчваш си гледаш с кода кое колко е Crazy

# 664
И в двата ми профила не се показва . Не знам вие как успявате, аз не мога.
ПП. Намерих го , сложих го , отразява, че е приет но на поръчката си стои същата цена и доставка включена. Няма промяна никаква .

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 20:27 от Анонимен

# 665
Само днес ли е валиден кода?

# 666
Кода пише че е до 11 , вероятно и утре ще е валиден, ама като не се отразява все това.

# 667
  • София
Здравейте, при мен липсва полето за код. На някой случвало ли му се е?

# 668
Като дадете продължавам към плащане се появява най-долу преди да финализирате поръчката.

# 669
Кода пише че е до 11 , вероятно и утре ще е валиден, ама като не се отразява все това.

При мен се отразява

# 670
  • Плевен
При мен се появи мястото за код когато до полето за плащане натиснах бутон редактиране.
Според мен нарочно са го сложили така скрито, за да не ползваме много кодове.

# 671
"Отстъпката не важи за дизайнерски колаборации. важи за дизайнерски колаборации."  newsm78

Иначе при мен стана така:
При мен се появи мястото за код когато до полето за плащане натиснах бутон редактиране.

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 21:36 от elin_a

# 672
  • София
Като дадете продължавам към плащане се появява най-долу преди да финализирате поръчката.
quote]
 Не, няма го полето  Rolling Eyes

# 673
Трябва да кликнете, за да се появи полето.

# 674
Получи ми се номера с кода. Вината е била в мен. Трябвало е да продължа надолу, не мога да го обясня точно ама стана. Нещо прекалих , че сложих и две рокли ,  а представа нямам дали съм се улучила. Палтенцето едно бяло от еко кожа, че имам такива ботуши и все не мога да ги съчетая с нещо, но номера е 44 и не знам да не ми е тясно.  Чувствам се след тежък физически труд упражнила .

Общи условия

Активация на акаунт