Пазаруване от H&M ➤ 7

• 90 263
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
момичета някой виждал ли е тази рокля на живо как е или да е поръчвал,доволни ,недоволно моля споделете Simple Smile  http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0297905009.html

Моя колежка идва с тази рокля на работа (лятото де). Дооста прозира:) Иначе е интересна, хареса ми.

# 646
Момичета    Cry няма да ли да пусната код за БД ?  Да се ,раздвижат нещата  bouquet

# 647
  • Варна
Сега с разни намаления едва ли или в края им.

# 648
И аз чакам, отдавна не е имало  Confused

# 649
Извинявам се ако вече е споменато в темата, но във физическите магазини има някакви намаления. Не са ми пращали имейл, нито ми е излизала реклама, случайно чух по радиото и имах път към мола. Peace

# 650
  • Варна
За физическите не са ми пращали мейл до сега. Всъщност кой да го изпрати като нямат връзка с онлайн магазина.

# 651
  • Перник
Току що получих поща - 2 списания. В службата. Успокоих се поне, че имаше още 3-4 наредени, а не беше само моето при секретарката на шефката  Blush Т

# 652
И аз имам списание  Simple Smile Помислих си, че толкова пари са дадени за направата, колкото да ми пуснат една БД  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 653
  • Перник
И аз имам списание  Simple Smile Помислих си, че толкова пари са дадени за направата, колкото да ми пуснат една БД  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Те всъщност са 2 списанийца - едното за дрехи, другото - за домашни "потреби". Поразтръсках ги, да не вземе да изпадне някое листче с код за БД, ама няма  Mr. Green
Нищо, поне поръчката ми от петък е при куриера, а надявам се утре да е и при мен  Simple Smile

# 654
И аз намерих списание в пощенската си кутия тази вечер Laughing

# 655
  • Варна
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0295200003.html

Да имате или да сте виждали тези ранички? Чудя се как са на живо. Трябва ми за подарък да 12 годишна госпожица, но викога не съм виждала и заглеждала раници или чанти от плат на НМ.

# 656
  • София
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0295200003.html

Да имате или да сте виждали тези ранички? Чудя се как са на живо. Трябва ми за подарък да 12 годишна госпожица, но викога не съм виждала и заглеждала раници или чанти от плат на НМ.

Като за 12 годишна госпожица са ок, но само ако е със силно спортен стил.
Като цяло са леко безформени, но симпатични.

# 657
Мимичета, има БД + 11% отстъпка. Някакъв Single's day (денят на самотниците ли е днес или аз нещо не схващам Joy ). Peace

# 658
Мимичета, има БД + 11% отстъпка. Някакъв Single's day (денят на самотниците ли е днес или аз нещо не схващам Joy ). Peace
Кодът какъв е  bouquet

# 659
Кодът какъв е  bouquet
Да, съжалявам, забравих да го напиша: 0533. Но като влезеш в сайта излиза, не съм го получила лично.

Общи условия

Активация на акаунт