Пазаруване от H&M ➤ 7

• 90 368
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Благодаря! Това и направих. Сега им чакам компетентното мнение по казуса или ли проблем или не, за който да получа компенсация  Shocked  ooooh!

# 556
  • Пазарджик
Само аз ли не виждам полето за кода на втора стъпка  Embarassed

# 557
  • Варна
Ако ти излиза маркирано плащане с наложен платеж дай на редакция и ще излезе и полето за код.

# 558
  • Пазарджик
Ако ти излиза маркирано плащане с наложен платеж дай на редакция и ще излезе и полето за код.

Благодаря  bouquet

# 559
Никъде не мога да открия информация за спалните комплекти - включват ли долен чаршаф или под "комплект" разбират калъфка за възглавница и одеяло?

# 560
Без долен са..

# 561
Някакви отзиви за тези?
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0445177002.html
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0203027033.html
Някой да ги е виждал в магазин? newsm78
За полата се чудя между 34 и 36 р-р, имам поли на ХМ и в двата размера. Но тази като я гледам е тясна и е 100% памук, сигурно ще е доста стегната и по-добре по-голямата. Да не ми е страшно тясна и едвам да дишам с нея. Thinking

# 562
  • Варна
Интересна техническа грешка имат и как няма като първия НМ, който отворих (италиянския) имат БД. Код 0523, но при нас го дава невалиден.

# 563
Е,българска работа.....кво ли се изненадвате.

# 564
Интересна техническа грешка имат и как няма като първия НМ, който отворих (италиянския) имат БД. Код 0523, но при нас го дава невалиден.
ooooh! ужасни са .
Добре не съм влизала за гледам и да се ядосам.

# 565
  • Варна
Явно много сме ги стимулирали.
Заслужаваме БД над определена сума за сметка на намаленението, а другите получават и двете. При тях има и още 25% и БД.
Ако им намалеят ръзко поръчките ще променят и правилата както го направиха и при ръст.

# 566
Явно много сме ги стимулирали.
Заслужаваме БД над определена сума за сметка на намаленението, а другите получават и двете. При тях има и още 25% и БД.
Ако им намалеят ръзко поръчките ще променят и правилата както го направиха и при ръст.

Аз съм ги бойкотирала отадавна. Реално погледнато мисля, че поне 70% от поръчките им идват от хора, следящи тази тема. Този форум ги направи гиганти  newsm78  Laughing

# 567
  • Варна
В руския H&M  имат безплатана доставка ,ако сметката е над 2500 рубли,т.е около 70 лв. Crossing Arms
При нас не може ли също да е така.. Crossing Arms

# 568
  • София
При положение, че не позволява 2 кода, нямах файда да пускам до вчера само заради 10% отстъпка, след като имам индивидуален код за БД. С кода печелех само около 4 лв. за нещата, които ми харесват.

# 569
....... а другите получават и двете. При тях има и още 25% и БД.
Ние сме с по-високи доходи от тях явно.... Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт