Място за боси стоножки - 12

• 157 901
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
# 31
За "не е ясно кога" - и аз имам едни складови Кендис Купър, които така висят от няколко дни: явно си е повсеместно явление в случая. Няма нищо страшно: местят от едни в други складове доста редовно и тогава зависват обявени, но "неналични" складови обувки - до няколко дни ще тръгнат. На моите по принцип при поръчката пишеше, че на 5 септември щяли да са налични.
Свив рамене. Надявам се да тръгнат.

# 32
Дано наистина тръгнат, че напоследък съм "греда" с обувките.
А ми трябват и по-елегантни и удобни за работа, за които само ровя и нищо не намирам изгодно.
Накрая ще обиколя пловдивските магазини, поне ще меря.

Преди време от Ибей си купих Кларкс, които щяха да са ми супер сега, но те хем са ми малко големи, хем са много хлъзгави отвътре, че съм ги пуснала пак в продажба. Сложих стелка, но отпред ми стана тясно. Crossing Arms

В складовете има предимно чехли и ниски обувки.

# 33
Складовите много ги бавят от известно време. Последните ми 3 поръчки поне по 10 дни,преди да ги изпратят. Много се бях изнервила докато ми изпратят сандалите Thing,които показах в предната тема, че доста ги дебнах..

# 34
# 35
  • тук-там
Buy vip има ли годишна такса?

# 36
  • Варна
Buy vip има ли годишна такса?
Няма

# 37
# 38
# 39
Момичета, някой дали може да ми каже, тъй като съм от провинцията, ако поръчвам от немския Амазон с посредник и после трябва да платя и куриерската услуга от тях до моя град, дали изобщо има смисъл или направо да си пусна поръчка до адреса в Б-я. Става въпрос за поне 3 чифта обувки. Rolling Eyes

# 40
благодаря за новата тема!  bouquet

Последните складови ми ги пуснаха на следващия ден след поръчката - поръчах ги на 8/09, изпратени са на 9/09 и утре се очакват при превозвача.  Peace

# 41
  • Варна
Момичета, някой дали може да ми каже, тъй като съм от провинцията, ако поръчвам от немския Амазон с посредник и после трябва да платя и куриерската услуга от тях до моя град, дали изобщо има смисъл или направо да си пусна поръчка до адреса в Б-я. Става въпрос за поне 3 чифта обувки. Rolling Eyes
Ми сметни си, обувките са горе-долу 1 кг./чифт с кутията, въпреки, че е ужасно несериозно това. Зависи от обувките.

Аз си взех на празна карта тези Candice Cooper, но бяха последен чифт 38-ми номер и изчезнаха, затова поствам линк от Заландо.Взех ги на 68 евро, но леко се притеснявам от отзивите, че са уголемени  newsm78

# 42
Ines,2 чифта мъжки обувки = 3 кг.(реално 2.2) с Габко +2лв. за вземане от склада им.(ако няма склад в твоя град,повече за Спиди или Еконт)
За по-гадно имах и още едни обувки 2 кг(реално 1.1),които не хванаха същия курс,после пък забравих да "задържа"нещата от предния курс,та и за тях =2лв. ..и така..смяташ си и решаваш.

# 43
Начи, разберете, че в момента, в който и с 1 грам пратката ви мине в следващия килограм, ви таксуват и него. В пощата е същото. Пращах пратка до Словакия. Точно с 1 грам кантара отчете над 2 кг и платих 35, вместо 27 лв... Това е положението, те са си в правото. Tired

# 44
Два и нагоре поръчвам до България. Излиза 10-11 евро, носят ти ги ДЧЛ, не чакаш сума време, не се тревожиш няма проблеми... При 4-6 лв. минимум за превозвача и 6-7 за куриер, разликата си струва 10-12 дни по-малко и удобната доставка.
За 3 чифта пък съвсем няма како да го мисли човек...

Общи условия

Активация на акаунт