Място за боси стоножки - 12

• 158 384
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Как стояха нещата с дамските Rockport? Точен номер ли да взема, стават ли за тясно стъпало и качествени ли са?
И за детските Wrangler се интересувам?

# 46

За 3 чифта пък съвсем няма како да го мисли човек...
Складови,нямат доставка до БГ.
 Иначе е ясно,че като надвиши кг.,минава в следващия.  Peace

# 47

За 3 чифта пък съвсем няма како да го мисли човек...
Складови,нямат доставка до БГ.
 Иначе е ясно,че като надвиши кг.,минава в следващия.  Peace

Днес поръчах складови ботуши от Amazon.uk -с доставка до БГ.

# 48
  • Варна
И аз си поръчах складови до БГ.

# 49
Не винаги и не всички продукти имат - и аз съм се натъквала на складови неща, които нямат доставка. Една Румба за приятелка даже така пътува през превозвач, въпреки че за ххх евро пряката доставка е логичният избор...

# 50
  • ...на безопасно
Момичета, моля обяснете ми при плащането -  в евро или в лева чеквате? Гледам курса на еврото го смята над 2 лева.

Намерих го.
Бре, как съм се прекарала до сега  Tired

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 11:48 от а Kеа?

# 51
  • FRANCE
Здравйте. някой да е попадал а гуменки/платнени обувки 34 номер за но тясно краче, ако може с ластик.  Писна ми, нищо не намирам, всичко и хлопа  Cry Благодаря

# 52
  • София
От много гледане в амазоните, накрая поръчах на детето маратонки от sportsdirect  Crossing Arms

# 53
Уф, поръчах прекрасни маратонки на децата но май не съм уцелила номера. Чакам ги с притеснение.

Та след няколко дни мога да обявя 1-2 чифта момчешки 30 номер свободни. Ако някой има останали по същата причина може да ми пише. СЪщо ми трябват 35.5 и 25-25.5 номера.

# 54
Обърках се и писах в старата тема,за което се извинявам! Исках да напиша за Catalano по повод въпросът й за ботите Кларкс. Сега го копирам тук.

Днес получих  въпросните  -https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00TDSGSIS/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 . Както винаги е с обувките на Кларкс , паснаха ми точно.Аз съм номер 39-40 (по скоро 40) и имам вече 5 чифта обувки Кларкс - номер 7 UK- различми модели са,но всичките ми стават.Имам обаче дълъг и тесен крак. Самите ботуши са много по-хубави отколкото на снимките,кожата е страхотна,подплатени са ,имат и цип и връзки отпред.
Явно ще трябва да купувам само Кларкс,защото с другите 2 чифта обувки - на Спери и на Куше ,които дойдоха, съм се объркала с номерата тотално  и поне едните ще ходят за размяна или пак в UK !

# 55
Привет, момичета!
Чакам 2 чифта маратонки от италианския buyvip, изпратени на 9.09. с DHL
Numero di tracciabilità:
046940007522
и за първи път удрям греда в проследяването в сайта www.dhl.de
Някаква идея къде да търся по този номер?  ooooh!

# 56
  • Reasonford Manor
Обърках се и писах в старата тема,за което се извинявам! Исках да напиша за Catalano по повод въпросът й за ботите Кларкс. Сега го копирам тук.

Днес получих  въпросните  -https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00TDSGSIS/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 . Както винаги е с обувките на Кларкс , паснаха ми точно.Аз съм номер 39-40 (по скоро 40) и имам вече 5 чифта обувки Кларкс - номер 7 UK- различми модели са,но всичките ми стават.Имам обаче дълъг и тесен крак. Самите ботуши са много по-хубави отколкото на снимките,кожата е страхотна,подплатени са ,имат и цип и връзки отпред.
Явно ще трябва да купувам само Кларкс,защото с другите 2 чифта обувки - на Спери и на Куше ,които дойдоха, съм се объркала с номерата тотално  и поне едните ще ходят за размяна или пак в UK !
Благодаря ev55 ! bouquet Полезна информация. Аз съм със стандартен крак уж, може би ще рискувам.

# 57

Благодаря ev55 ! bouquet Полезна информация. Аз съм със стандартен крак уж, може би ще рискувам.

Премери някой модел на Кларкс в нашите магазини (Funny Dream например ги има) и поръчвай-няма да съжаляваш. И в кафяво изглеждат много хубави.

# 58
  • DE
Аз пък се ядосвам, че доставката от випа е девет дена път с камили  Crossing Arms

# 59
Привет, момичета!
Чакам 2 чифта маратонки от италианския buyvip, изпратени на 9.09. с DHL
Numero di tracciabilità:
046940007522
и за първи път удрям греда в проследяването в сайта www.dhl.de
Някаква идея къде да търся по този номер?  ooooh!

И аз имам такъв -  също е от 09.09. Писах им, че не дава резултат при проследяването и ми отговориха, че е възможно направо в крайната дестинация да се появи и сега чат-пат проверявам по референция в dhl.bg... и стискам палци Laughing.  В ордера поне не може ли да разбереш откъде е тръгнала пратката?  Моята е от немския, а са я пуснали от Франция.

Общи условия

Активация на акаунт