Място за боси стоножки - 12

• 158 222
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Аз от скоро се обзаведох с тези https://www.amazon.de/gp/product/B01ERC9886/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 много са хубави, но са ми големи мъничко, щяха 38ми да са ми перфектни. Още ги мисля, но само защото ги взех за 34Е и не ми се разделя с тях.
супер са!завид!!! Peace

# 481
A Hispanitas  не са ли за тесен крак?

Аз също много харесвам Еко, но съм с широк крак и моите са такива.

# 482
# 483
# 484
Още един глас в полза на Ecco!
В момента фаворитите ми са Hispanitas и Ecco.

И аз също много харесвам и двете марки, Hispanitas наскоро ги открих. Иначе според мен Ecco са за широк крак, защото си купувам моят номер - 37 и в 90% от случаите са ми големи/широки. Дори едни обувки с връзки, които взех тази пролет/лято, също са ми големи, въпреки че ги стягам, взех си едни елегантни от син велур обувки с ниско токче(не точно стилето, но подобни), не виждам снимка в момента, моделът е тесен, но на мен ми се вадят ако ги нося без стелки. Имам едни равни ботуши, които са ми също доста свободни, единствено едни боти на токче горе-долу си отговарят, също и равни сандали, които взех лятото, като стесня каишките и стават... Може в моя крак да е проблемът...

# 485
  • София
Аз имам тези Еко
https://www.amazon.de/gp/product/B00NARDU1Q/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 купувала съм ги за 29 Е,на мен са ми точни и като номер и ширина.Аз съм с малък,тесен крак.

# 486
Имаме много обувки на Ecco,защото са ни най-удобни.
Е,лятото малко се озорих с едни балерини-мокасини и се сдобих с пришки,но всички останали са блаженство за краката.Слагаш и ходиш с лекота и кеф.
Нито едни не са за широко стъпало.За нормален към тесен,колкото и да е относително.

Хиспанитас са една идея по-малки и за доста тесен крак.Неосенс-обратно.Неосенса са идейни,но не особено удобни,за разлика от Пиколинос,които са ми мноооого удобни.И те са за нормален към широк крак.
Тази есен за първи път нося боти Legero.Оказаха се много удобни и ще наблюдавам марката.

# 487
Аз имам едни Legero, купени доста намалени от Хуманик. Много съм доволна като комфорт и качество

# 488
Здравейте,
Търся си черни ботуши, естествена кожа, за широк прасец.
Случайно видях тези в склада, 40 номер, но в детската категория ....

https://www.amazon.de/gp/product/B00XXZ1S8W/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Въпросът ми е дали има разлика в номерата от детската категория и дамската, въпреки, че отговарят на 40 номер? С широк прасец съм ..........
Някакви съвети........???
Може и предложения за черни ботуши, подходящи за дебел прасец .......

# 489
  • Бургас
А аз търся за слаб прасец и глезен - ако имате предложения ще съм безкрайно благодарна.

# 490
  • ...на безопасно
Според мен не рискувай с ботуш от детската секция, особено с нестандартен крак.

# 491
Nikol ivanova, аз имам същия проблем и в края на зимния сезон си поръчах тези ботуши:
https://www.amazon.de/gp/product/B00WHR42J4/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1. Циповете отзад позволяват ширината в горната част да се регулира. За съжаление е останал само малък номер. Препоръчвам моделите на Jana за по-широк крак и прасец. Номерата им си отговарят точно.

# 492
  • на малък остров в океана
Имам същите, но сини. Естествена е кожата, а стелката е текстил някакъв. Отговарят си. За нормален към тесен крак.
На мен са ми една идея тесни, но не фатално, защото и ширината е регулируема.

# 493
  • ...на безопасно
Може ли да уточним какво разбирате под " широк" прасец.
Моят е много широк. По тази причина не съм си купувала ботуш онлайн никога.
Виж, обувки, боти, сандали ги преценям безгрешно по картинка, ама ботуш - не ми стиска.
Скрит текст:
40 номер съм, прасето е 42-44см.

Яна за мен са доста широчки, въпреки че стъпалото ми е към широко.

# 494
Уточнявам - 40 номер, 42 см. обиколка на прасеца. Показаните ботуши ги нося с отворени до средата странични ципове.

Общи условия

Активация на акаунт