Място за боси стоножки - 12

• 158 233
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • гр. София
Имам същите, но сини. Естествена е кожата, а стелката е текстил някакъв. Отговарят си. За нормален към тесен крак.
На мен са ми една идея тесни, но не фатално, защото и ширината е регулируема.

Тези сандали и аз ги гледах преди време в склада на немския Амазон, но друг номер. Имаше и в английския. В момента са им вдигнали цените за съжаление....Бяха по 23-4 евро и паунда. Така и не взех тогава. Нещо цвета ме спря..... Rolling Eyes

# 496
  • там някъде
Здравейте!
Имам питане  за ей тези боти: https://www.amazon.de/gp/product/B017381HV2/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Според вас дупчиците реални ли са, или не? Иска ми се да не ги нося само пролет/есен, а и в студено сухо време.

# 497
# 498
  • Варна
Аз го виждам other leather, но не е изключено да е грешка.

# 499
  • на малък остров в океана

Сега погледнах на кутията и никъде не пише естествена ли или не, но имам спомен, а и си изглежда като естествена.

А пък в немския амазон за 36 пише, че са кожа, а за 40 и 41 друга кожа Simple Smile))

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 13:42 от Ujasia

# 500
Аз го виждам other leather, но не е изключено да е грешка.
Точно за това питах, защото и аз виждам other leather, но ще ги чакам на €25. 

# 501
  • на малък остров в океана
За тази цена са идеални. Аз ги поръчах от бгсайта на Еcco лятото за 115 лв.

# 502
  • София-Младост
За тази цена са идеални. Аз ги поръчах от бгсайта на Еcco лятото за 115 лв.
http://www.shop-ecco.bg/damski-obuvki-bluma-14
Още са толкова Simple Smile

# 503
Може ли да уточним какво разбирате под " широк" прасец.
Моят е много широк. По тази причина не съм си купувала ботуш онлайн никога.
Виж, обувки, боти, сандали ги преценям безгрешно по картинка, ама ботуш - не ми стиска.
Скрит текст:
40 номер съм, прасето е 42-44см.

Яна за мен са доста широчки, въпреки че стъпалото ми е към широко.

Ами и аз съм 40 номер, стъпалото ми е нормално, но прасеца широк ........ сега и аз премерих, и моя е 42 см. На Тамарис съм взимала ботуши, които закопчавам съвсем спокойно, дори с дънки вътре в тях, но ги бях мерила предварително в Мола и затова рискувах онлайн. Други пак на Тамарис ми бяха тесни, но на обущар ми ги поразшириха. Сега търся черни ботуши, естествена кожа, не на висок ток .........
Понеже сме един номер, ако имаш такива, които закопчаваш без проблем ..........сподели линкове ...... ще съм благодарна!

# 504
  • София

Outer Material: Other Leather
Inner Material: Fabric

За мен това е изкуствена кожа,което не означава автоматично, че са лоши.

# 505
Уточнявам - 40 номер, 42 см. обиколка на прасеца. Показаните ботуши ги нося с отворени до средата странични ципове.

Покипки, ботушките ми харесват, но търся в черно .......... и аз съм твоите размери - 40 номер, 42 см. обикалка на прасеца .......... стъпалото смятам, че ми е нормално ..........
Ако имаш в черно нещо подходящо за нашите обиколки Simple Smile .......... сподели линк Simple Smile

# 506
момичета, моля за мнение  - поръчах си ботушки от немския амазон и, за да използвам безплатна доставка се регистрирах за Prime. И друг път съм се регистрирала и обикновено ми дава 1 месец free trial, но този път веднага ми дръпнаха пари от картата. Отидох в акаунта си и се отказах от членството. Пишеше, че сумата ще ми бъде възстановена по кредитната карта, но не съм сигурна дали е така.
Някой от вас правил ли е така? Има ли шанс да не ми върнат сумата?
мерси за отговорите  bouquet

# 507
Взех сандалите, на 30Е паднаха, както и др обувки, за които се чудих... Ох, слаб ми е ангелът.

# 508
  • София
Аз до сега май ессо от изкуствена кожа не съм попадала. newsm78 по-точно е сбъркано описанието.

# 509
Днес си получих тези обувки Кларкс - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00TDSKKS2/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Поръчах 4, вместо 3,5. Утре ще ги разходя и тогава ще преценя умалени ли са.

Общи условия

Активация на акаунт