Място за боси стоножки - 12

• 158 142
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Освен, ако не те притеснява, че това са боти за сухо есенно време, си струват. Подметката е гьон и дебела 4 мм иначе. Това си е кожен чорап. Дори не са за студено време.

# 226
  • Бургас
Получих тези Clarks за половинката
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B014YXK5FS/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Леки, удобни, отговарят си. Той е доволен, аз също Wink

# 227
Освен, ако не те притеснява, че това са боти за сухо есенно време, си струват. Подметката е гьон и дебела 4 мм иначе. Това си е кожен чорап. Дори не са за студено време.

Благодаря! Май ще се откажа.И без това не знам дали ще мога да ходя на този ток!

# 228
момичета да питам нещо относно Флайките - мин год от Минито взех ботуши за щерката, отдолу са гумирани, но от вас знам че се пързалят, така ли е със всичките, страх ме е да не падне с тях  ooooh! сега ще потърся в амазон модела  Peace
не са такива но подметката мисля че е същата https://www.amazon.co.uk/Fly-London-Leather-Womens-Boots/dp/B007 … london+boots+kids  Peace

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 09:43 от ani-ali

# 229
# 230
  • на малък остров в океана
момичета да питам нещо относно Флайките - мин год от Минито взех ботуши за щерката, отдолу са гумирани, но от вас знам че се пързалят, така ли е със всичките, страх ме е да не падне с тях  ooooh! сега ще потърся в амазон модела  Peace
не са такива но подметката мисля че е същата https://www.amazon.co.uk/Fly-London-Leather-Womens-Boots/dp/B007 … london+boots+kids  Peace
Имам боти със същата подметка и се пързалят страхотно. Веднъж в банята с тях щях да се пребия. Ползвам ги за сухо време само.

# 231
  • София
на пързалящите се подметки съм намерила"цаката"-лепя отдолу парче най-прост цитопласт, от този на ролките-и проблема е решен
П.п-имам от моделът показан от Бижу и моите не се пързалят, цяла зима изкарах с тях newsm78

# 232
Моля ви препоръчайте ми марка, която предлага ботуши естествена кожа и са на ток/ по елегантни и добро качество.  Praynig

# 233
  • Някъде там
.

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 16:51 от Капризче!

# 234
П.п-имам от моделът показан от Бижу и моите не се пързалят, цяла зима изкарах с тях newsm78
Аз имам три чифта, като първите две с черна подметка - не се пързаля, като първите с кафява подметка - не се пързаля много, но все пак... И от третия вид - пързаля се. На мокро основно! На сухо не токова.

# 235
Мерси момичета  Hug  bouquet
ще сложа цитопласт за по-сигурно, но много ме е страх да не стане нещо, коридорите на училищата ще са вечно мокри и нз, нз  ooooh! ooooh! Sad

А да ми препоръчате гумени ботуши за госпожицата, с малко по-пухкаво и широко краче от нормалното към 21 см  Peace
 Hug Hug

# 236
  • Бургас
Привет, босоножчета Flutter Дали може да ми препоръчате сравнително бюджетни, но все пак добре изглеждащи и удобни гумени боти/ботуши, подходящи за широко копито, че и 41/42 като номер Praynig Rolling Eyes Или поне да ме насочите какво да търся като марка или модел, че ми писна като вали дъжд и да се чудя кои обувки да парлатисам Tired

# 237
Моля ви препоръчайте ми марка, която предлага ботуши естествена кожа и са на ток/ по елегантни и добро качество.  Praynig
Gabor, Geox,  Hogl, Bugatti,  не задължително в този ред  Peace

тук можеш да стесниш търсенето с цвят и номер.

# 238
Привет, босоножчета Flutter Дали може да ми препоръчате сравнително бюджетни, но все пак добре изглеждащи и удобни гумени боти/ботуши, подходящи за широко копито, че и 41/42 като номер Praynig Rolling Eyes Или поне да ме насочите какво да търся като марка или модел, че ми писна като вали дъжд и да се чудя кои обувки да парлатисам Tired
Моите са такива http://www.butyk.co.uk/prod/show/18637/Shoes_Boots_Wedge_Heels_P … 639-1021-380.html
Аз съм 40,5 и 41 са ми съвсем точни, стават за по-широк прасец.

# 239
Gabor, Geox,  Hogl, Bugatti,  не задължително в този ред  Peace

тук можеш да стесниш търсенето с цвят и номер.
много благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт