Днес се роди синът ми в Родния си (а не родилния) дом

• 47 192
  • 525
  •   1
Отговори
# 300
Майче е време да се затвори и тая тема.Всичко се каза-а вече вярно го обърнахме на пазар.А и на татето няма да му се промени мнението,каквото и да кажеме повече.Свършила е тя работата hahaha

# 301
А мен ме впечатли това с ударната доза желязо - не се прави така, желязото УВЛИЧАВА кървенето, не се дава в острия период на кръвозагуба...
какво желязо- пропуснала съм
Аз се впечатлих от прерязванет на пъпната връв на 30тата минута.
Нищо, после за хемоконцентрацията и пролонгираната жълтеница ще са виновни докторите от родилното, които ще са объркали детето.

# 302
Майче е време да се затвори и тая тема.Всичко се каза-а вече вярно го обърнахме на пазар.
А мен ме впечатли това с ударната доза желязо - не се прави така, желязото УВЛИЧАВА кървенето, не се дава в острия период на кръвозагуба...
Нищо, после за хемоконцентрацията и пролонгираната жълтеница ще са виновни докторите от родилното, които ще са объркали детето.

Че кой да е виновен  #Crazy
И аз обвинявам лекарите, че малкия ми е със запуше слъзен канал - те са виновни  Mr. Green

# 303
Така като гледам всички сме на мнение че лекарски контрол трябва да има, независимо кой къде ражда. Не мога да разбера за какво е спора тогава. Това че в БГ не се предлага такава услуга  - домашно раждане и ни кара да се озлобяваме. Ако след време и това навлезе съвсем легално си мисля че и тези които го отричат в момента биха предпочели тази услуга пред раждането в една мизерна болница.

# 304
smile3521И аз за това си мислех между другото-очакваме продължение-"Какво направиха докторите с моето дете?" Mr. Green

# 305
Ами Ани явно ти досега не си била в час за какво е спорът.... newsm78

# 306
Ани прочете ли темата? newsm78

# 307
Извинете,ама_ако_легитимират_раждане_в_къщи_и_в_България,
вие_къде_точно_смятате_да_родите?Като_гледам_почти_
всички_сме_от_София_и_си_залагам_главата,че_почти_всички
живеем_в_апартаменти_на_..._етаж.Представяте_ли_си_жена
да_ражда_в_съседния_апартамент,ако_ще_в_присъствието_на
медицинско_лице?И_след_това_да_иснесат_и_хвърлят_изцапаните
санитарни_матриали_в_кофите_пред_блока?
А_относно_житейската_позиция_на_Людмил_бих_казала_само,
че_мъж,който_в_2006_година_изказва_израз_като_"осигурил_
съм_автоматична_пералня_за_пелените"_има_някакви_
проблеми_с_нормалния_съвременен_живот...Дали_някоя_от_вас
има_спомен_от_кога_ползва_"автоматична_пералня"?
А_на_детенцето__пожелавам_да_расте_силно_и_здраво,
че_ще_му_трябва_много
психическа_сила_с_родители,решили_да_си_правят_експерименти

# 308
smile3521И аз за това си мислех между другото-очакваме продължение-"Какво направиха докторите с моето дете?" Mr. Green
newsm62
давайте!
Как не съм се сетила за каналчето, начии Mr. Green

# 309
Ау-това с пералнята аз съм го пропуснала-евала, че и е осигурил, как на ръце ще пере... Laughing

# 310
 smile3556 smile3556 smile3556 newsm57 newsm57 newsm57 smile3556 smile3556 smile3556
ЛУДА РАБОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 311
Ау-това с пералнята аз съм го пропуснала-евала, че и е осигурил, как на ръце ще пере... Laughing
Най интересното е,че я подкрепя във всичко,съпричастен е с всичко,гледа да и е комфортно и спокойно-АМА ТЯ ЩЕ ПЕРЕ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 312
Най интересното е,че я подкрепя във всичко,съпричастен е с всичко,гледа да и е комфортно и спокойно-АМА ТЯ ЩЕ ПЕРЕ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Божеее, ти пък сега за едното пране си се притеснила.
Той човекът я сравнява с домашен добитък и с кола, та едно пране ли ще й се опъне - че тя е част от движимото имущество  Naughty.

# 313
1....Горе-долу няма да отговарям. Бих отговорила нещо с точност, но тъй като не съм правила точни калкулации се въздържам.
На другия въпрос - да , свела съм посещенията на лекар до минимум и за двете си деца. И честно казано оттогава почти спряха да боледуват - разчитам на профилактика с природни продукти.  
2...."Абсолютно подкрепям Juliana!
Д-р Мария Недялкова се занимава и с двете ми деца от раждането им и съм много, много доволна, а и те много я обичат.
Но тя не е личен лекар, а педиатър...."

f706.. hahahaДа  напомням ли къде в този форум си писала "ЩОТО" вместо ЗАЩОТО...Погледни си постингите и тогава прави забележки!!! Mr. Green

Последна редакция: пт, 21 апр 2006, 13:22 от Фифи-Пифи

# 314
Ами честито ви бебе! Да расте здраво и да ви носи радост!

Не бих раждала така без лекар или акушер/ка, освен ако мъжът ми не е такъв. Струва ми се твърде рисковано, все пак при раждането са изложени на риск два живота и понякога се случват непредвидени неща... Голям късмет сте извадили и тримата!

Общи условия

Активация на акаунт