Днес се роди синът ми в Родния си (а не родилния) дом

• 48 250
  • 525
  •   1
Отговори
# 75
Ludmil честито на теб и на женати.
СПоред мен сте имали ужасен късмет, аз лично не бих се подложила на този риск.
 Wink  все пак да Вие е живо и здраво бебенцето

# 76
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Това е страхотно, да ви е живо и здраво бебенцето Hug   bouquet  Grinning  Heart Eyes.........Браво на вас, много сте смели.....Толкова искам и аз да се реша и да си раждам вкъщи следващият път, но като си спомня колко страшно ми се струваше, пък и мъжа ми едва ли ще ме подкрепи в това ми начинание.....Но нищо не се знае.....Може да съм номер 2, ако някой не ме изпревари до тогава.......че още е само в плановете това бебе, живот и здраве

# 77
Да е живо и здраво, че при такива родители горко му......

офф това е пълна измислица за мен!!! Naughty

# 78
Честито бебе!!Да е живо и здраво!!!
А това в БГ ли се е случило...раждането у дома #Crazy

Закарахме го след 10-на часа в родилното за регистрация а там -- голям скандал. Мислеха че е крадено нещо такова  Laughing
В крайна сметка се наложи жена ми да остане, имало някакви рутинни процедури, тя никак не искаше. Направи ми впечатление грубостта с която се отнесоха акушерките (още един довод за раждане у дома) -- изтръгнаха от ръцете ми бебето все едно е пакет с динамит и го отнесоха в неизвестна посока без да ме питат, като викаха че имали раждане да не им се моткаме... а в далечината крещеше раждаща жена и виковете се смеваха с тези на новородени... и в тази обстановка детето ми трябва да е спокойно а останалите родилки да мислят за леко раждане?!

А не бе....ще ви сложат в отделението "Раждали у дома" Mr. Green. В кой свят живеете.....
То новороденото всичко разбира да ти кажа и за цял живот се травмира като си спомни за условията в родилното hahaha

# 79
  • Sofia
Честито бебенце! Много е сладко!   baby_neutral

уау, видях снимката и тавичката. В такава правя мусака Simple Smile
Ама как ми се развинти фантазията, като ти прочетох коментара и видях снимката  Joy Sick

Ludmil, ти не беше ли пускал преди някакви материали, че не трябва да се реже пъпната връв, а да се остави да изсъхне сама (дано не бъркам)? Защо сте я отрязали?

# 80
Някой не може ли да махне снимката....лошо ми стана, наистина..

Изпревари ме.
 Людмиле редактирай си постинга. Видяхме доказателството ти. Стига гнусотии
И на мен ми стана много гадно с тази снимка.Надявам се вече да си я махнал.А всъщност някой знае ли в кой град се развива тази странна история?

# 81
Людмиле, в кой град живеете?
Къде заведохте бебето да го запишат- в кое родилно?
Момичета за коя снимка говорите- нЕам нерви да чета всички дивотии

# 82
Да ви е живо и здраво детето!За мен това е пълно безумие!!!!Кучетата вече не раждат сами...какво остава за човек!

# 83
Людмиле, в кой град живеете?
Къде заведохте бебето да го запишат- в кое родилно?
Момичета за коя снимка говорите- нЕам нерви да чета всички дивотии
На трета страница е-ама слава богу я е махнал и е дал адрес към нея(не точно адрес де)-можеш да я видиш.Ама е гадничка.

# 84
Сега остава да кажеш, че сте си сготвили плацентата за обяд Crazy
Аааа, сурова, сурова като Том Круз hahaha Иначе се губят витамините и протеините Joy

# 85
 newsm10  честито бебе newsm10
Уважавам избора ви  bouquet за него се изискват много знания, смелост и любов към живота  bouquet

Браво на вас Simple Smile

# 86
Честито бебенце! Много е сладко!   baby_neutral

уау, видях снимката и тавичката. В такава правя мусака Simple Smile
Ама как ми се развинти фантазията, като ти прочетох коментара и видях снимката  Joy Sick

Ludmil, ти не беше ли пускал преди някакви материали, че не трябва да се реже пъпната връв, а да се остави да изсъхне сама (дано не бъркам)? Защо сте я отрязали?
Не сме я рязали, отряза я онази сърдитата акушерка, като отидохме да го регистрираме в родилното и въобще не споделяше мнението ми, не пожела дори да ни върне плацентата, никой не ме пита какво искам, отнесоха детето ми сякаш е кашон с вафли за лафката... потресаващо безсърдечие. Коментар -- става дума за родилното в Горна Оряховица. Дано всички не са такива...

# 87
Нямам думи.......................
Да е живо и здраво детенцето!
Просто съм потресена от тази случка,от снимката и от странното ти мислене!И това се случва в 21 век  #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

# 88
Сега остава да кажеш, че сте си сготвили плацентата за обяд Crazy
Аааа, сурова, сурова като Том Круз hahaha Иначе се губят витамините и протеините Joy

Моя мъж каза "ами що не? ако има подходящо пиене..." Mr. Green

# 89
за колко време изсъхва пъпната връв ?

Общи условия

Активация на акаунт